monika_k 25.08.03, 15:02 Witam Czy ktoś z forumowiczów korzystał kiedyś z pracy chałupniczej np: składanie długopisów itp. czy można na tym zarobić (dorobić), czy istnie coś takiego jak praca chałupnicza (bez żadnych kantów) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sermens Re: Praca chałupnicza IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / 192.168.3.* 25.08.03, 16:47 ja ostatnio chciałem się przekonać,wpłaciłem na podane konto 30PLN i kontakt się urwał już wiem że padłem ofiarą oszustwa-oferta dotyczyła składania elementów do mebli dla firmy TORYMEX w Szczecinie znalazłem firmę nic o tym nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Praca chałupnicza 25.08.03, 20:21 monika_k napisała: > Witam > Czy ktoś z forumowiczów korzystał kiedyś z pracy chałupniczej np: składanie > długopisów itp. > czy można na tym zarobić (dorobić), czy istnie coś takiego jak praca > chałupnicza (bez żadnych kantów) > pozdr. szczerze? w 99% przypadków ogłaszających się po gazetach to lipa. Sensowne były i pewnie są (sam znałem taki przypadek, choć nie korzystałem), ale tyczyły sie "swoich" ludzi w zakładzie produkcyjnym, gdy ktoś chciał sobie coś dorobić, a zakład miał akurat ekstra zamówienia. Na zewnątrz raczej nie zlecali Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca chałupnicza IP: *.intermedia.net.pl 26.08.03, 13:34 też kiedyś chciałam znaleźć taką prace. sprawdziłam wielu "ofertodawców" i za każdym razem LIPA. Pewnie dlatego ogłoszenia z serii "praca w domu" nie schodzą z list ofert... Odpowiedz Link Zgłoś
krypaw Re: Praca chałupnicza 26.08.03, 13:47 Słyszałem, że wiekszość to oszustwa, było nawet parę artykułów w prasie. Trzeba przyjąć zasadę: żadnych wpłat, żadnych kaucji. Ty chcesz zarobić pieniądze a nie wydawać. Pozdrawiam - i nie dajcie zarabiać oszustom. Odpowiedz Link Zgłoś