Gość: kallisto IP: *.pdk.com.pl 03.04.08, 17:58 Witam, mam pytanie czy ktoś może pracuje, pracował lub wie jak wygląda praca w centrali EuroBanku we Wrocławiu? np przy weryfikacji wniosków albo jako analityk. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m82 Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.centertel.pl 11.04.08, 21:42 też jestem ciekawa. jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.osw.vectranet.pl 26.08.08, 21:27 nie wiem jak wygląda praca w tym banku natomiast wiem jak tam traktuje się przedmiotowo i chamsko klientów nie jestem jedynym tego przykładem.Szczególnie pracownik Rusek tomasz który powinien zatrudnić się w oborze a nie pracy w banku. Klientów zastrasza, myśli że jest bezkarny obecnie będzie wniesiona sprawa do rzecznika praw konsumentów i mam nadzieję że nie znajdzie pracy w żadnym banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.icpnet.pl 25.10.08, 01:43 A Ja mam nadzieję, że jest Pan świadomy iż podając imiona i nazwiska na dostępnym ogólnie forum łamie Pan prawo... Dane pracownika z którym Pan podpisywał umowę powinien Pan zachować dla siebie... Gdyż łamie Pan ustawę o ochronie danych osobowych ze względu na to, iż tego pracownika bardzo łatwo idzie odszukać... Ponieważ podał Pan dane wystarczające do odnalezienia tej osoby... A co do oszukiwania przez Banki... Klienci są winni... Nic nie ma za darmo w Polsce i nigdy nie będzie... Wam klientom to się w głowach poprzewracało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missi Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.aksurf.net 25.10.08, 19:31 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panteragold Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.aster.pl 26.10.08, 07:31 Zdania są podzielone. Dobrze pracuje się w oddziałach(nie wszystkich) Głównie zależy od ludzi z którymi się pracuje. Rotacja jest jak wszędzie i sytuacja ciągle się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.magma-net.pl 26.10.08, 16:51 Moge Ci "powiedziec" jak wyglada sytuacja w dz.weryfikacji. Pracowal tam moj facet, teraz zmienil prace na inna, przeszedl do konkurencji. W EB w porownaniu z innymi bankami malo placa, atmosfera nieciekawa. Pracownicy sa podzieleni na 2 gr. Jesli znajdziesz sie wsrod "szczesliwcow" to masz szanse na rozwoj, dostajesz nowe zadania inaczej oto tkwisz w czarnej dziurze. Ludzie przychodza, odchodza... pracuja az nie znajda miejsca u konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś