Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala

IP: *.pdk.com.pl 03.04.08, 17:58
    Witam, mam pytanie czy ktoś może pracuje, pracował lub wie jak
    wygląda praca w centrali EuroBanku we Wrocławiu? np przy weryfikacji
    wniosków albo jako analityk. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: m82 Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.centertel.pl 11.04.08, 21:42
        też jestem ciekawa.
        jakieś opinie?
      • Gość: XXX Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.osw.vectranet.pl 26.08.08, 21:27
        nie wiem jak wygląda praca w tym banku natomiast wiem jak tam traktuje się
        przedmiotowo i chamsko klientów nie jestem jedynym tego przykładem.Szczególnie
        pracownik Rusek tomasz który powinien zatrudnić się w oborze a nie pracy w
        banku. Klientów zastrasza, myśli że jest bezkarny obecnie będzie wniesiona
        sprawa do rzecznika praw konsumentów i mam nadzieję że nie znajdzie pracy w
        żadnym banku
        • Gość: Zorientowany Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.icpnet.pl 25.10.08, 01:43
          A Ja mam nadzieję, że jest Pan świadomy iż podając imiona i nazwiska na
          dostępnym ogólnie forum łamie Pan prawo... Dane pracownika z którym Pan
          podpisywał umowę powinien Pan zachować dla siebie... Gdyż łamie Pan ustawę o
          ochronie danych osobowych ze względu na to, iż tego pracownika bardzo łatwo
          idzie odszukać... Ponieważ podał Pan dane wystarczające do odnalezienia tej
          osoby... A co do oszukiwania przez Banki... Klienci są winni... Nic nie ma za
          darmo w Polsce i nigdy nie będzie... Wam klientom to się w głowach poprzewracało...
      • Gość: missi Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.aksurf.net 25.10.08, 19:31
        nie polecam
        • Gość: panteragold Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.aster.pl 26.10.08, 07:31
          Zdania są podzielone.
          Dobrze pracuje się w oddziałach(nie wszystkich)
          Głównie zależy od ludzi z którymi się pracuje.
          Rotacja jest jak wszędzie i sytuacja ciągle się zmienia.
      • Gość: B. Re: Praca w Eurobanku/Wrocław/centrala IP: *.magma-net.pl 26.10.08, 16:51
        Moge Ci "powiedziec" jak wyglada sytuacja w dz.weryfikacji. Pracowal tam moj
        facet, teraz zmienil prace na inna, przeszedl do konkurencji. W EB w porownaniu
        z innymi bankami malo placa, atmosfera nieciekawa. Pracownicy sa podzieleni na 2
        gr. Jesli znajdziesz sie wsrod "szczesliwcow" to masz szanse na rozwoj,
        dostajesz nowe zadania inaczej oto tkwisz w czarnej dziurze. Ludzie przychodza,
        odchodza... pracuja az nie znajda miejsca u konkurencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka