Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

INSPEKTOR TRANSPORTU DROGOWEGO

IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.03, 20:37
    Hejka, złożyłem dokumenty na stanowisko inspektora transportu drogowego-
    dostałem zaproszenie na egzamin! czego mogę się spodziewać na tym
    egzaminie??? możę ktoś z Was był na takowym i podpowie z czego można się
    przygotować.
    Jeszcze jedno- jak wyglądają płace na takim stanowisku
    Obserwuj wątek
      • Gość: Oenti Re: INSPEKTOR TRANSPORTU DROGOWEGO IP: *.lech.kso.pl / 192.168.70.* 05.09.03, 22:50
        Witam,

ze zapytam - jakie wymagania musiales spelnic aby zostac zaproszonym na egzamin?
        musisz byc teraz nizele obkuty wiedza, chetnie nawiaze wspolprace z kims takim,
        myslalbym np. o szkoleniach dla transportowcow, mozna ta wiedze jaka posiadasz
        zdyskontowac juz teraz.
        prosze o kontakt przez portal www.biodiesel.pl
      • Gość: majkel czy nikt nie pomoże??? .:-( IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 14:26
        • Gość: powodzonka Re: czy nikt nie pomoże??? .:-( IP: 40.10.1.* 08.09.03, 23:06
          Mój kolega tam się starał i za pierwszym razem oblał rozmowę kwalifikacyjną. Na
          egzaminie jest ponoć coś w stylu testu na inteligencję. Jak to przejdziesz to
          masz rozmowę ;) Proponuję kupić książeczkę z serii "co mówić na rozmowie z
          pracodawcą", żebyś wiedział co odpowiedzieć jak zadadzą ci pytanie: czym jest
          dla pana praca ? :))), oczywiście dobrze by było odpowiedzieć bez
          zastanowienia "że praca jest dla mnie największą przyjemnością i szczęściem" i
          takie tam brednie. Kumpel dostał się za drugim razem, ale musiał zapamiętać
          trochę z takiej książeczki. Nie wiem czy wszędzie wygląda to w ten sposób.
          Głupie to trochę ale ponoć teraz tak to wygląda ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka