Gość: malina IP: 193.0.116.* 30.04.08, 14:10 hej , ktos cos wie, chodzi mi o sprzedaz powierzchni reklamowej , jak placa , mam na mysli np . firme agora, czekam , please dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: sprzedaz 30.04.08, 14:24 Gość portalu: malina napisał(a): > hej , ktos cos wie, chodzi mi o sprzedaz powierzchni reklamowej , jak placa , > mam na mysli np . firme agora, czekam , please dajcie znac Hihi :) Marnie płacą, zalezy ile % wyrobisz, jeśli chodzi o podstawy to naprawdę średnio. Premie sa całkiem niezle. Gdzie się starasz o pracę? Tzn. dokładnie w jakim oddziale? Teraz trochę zmienił się system wynagrodzen w Agorze..na lepsze nic więcej nie mogę powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: sprzedaz IP: *.eranet.pl 09.05.08, 19:00 hej dzieki za odpowiedz, pisze pozno , majowka itp..heh, mam jutro rozmowe na czerskiej....w agorze.... mama nadzieje ze w propozycja bedzie ok,,,bo naprawde jestem juz zmeczona szukaniem pracy napisz jak wiesz cos jeszcze,, buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: sprzedaz IP: *.eranet.pl 12.05.08, 11:20 hej , jutro mam ta rozmowe na czerskiej , mam nadziej , naprawde mam ndzieje ze bedzie ok,,, Odpowiedz Link Zgłoś