Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś współpracował z Vacat-europe?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 05:16
    Jestem ciekaw czy ktokolwiek jest w stanie udzielić informacji o agencji
    pośredniczącej Vacat Europe? Widziałem ciekawe ogłoszenie, że poszukują ludzi
    do pracy na stanowisku operatora CNC, lecz podchodze do tego bardzo
    sceptycznie, gdyż wszystko wygląda zbyt pięknie.

Strona z ogłoszeniem: www.praca-za-granica.pl/o-19835.php

Pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciama Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:51
        masz rację podchodząc do tej firmy sceptycznie...ponieważ szefowa
        tej agencjii wszystko ci obieca...dobrą
        stawkę,mieszkanie ,regularne wypłaty...do czasu jak podpiszesz
        umowę..oczywiście już na innych warunkach...a potem kiedy już na
        każdej twojej godzinie pracy zarabia to ma cię głęboko w d....a na
        pieniądze czekasz i czekasz
      • Gość: super Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 13:19
        tak jak to wygląda to tak nie jest masz racje kolego....!!!
        • Gość: Admin Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 11:16
          Ja współpracuje z firmą Vacat-europe i nie wiem o co wam chodzi
          ponieważ jak dla mnie wszystko jest oki jestem ubezpieczony mam
          umowę wypłata w terminie a co do pracy to praca nie jest ciężka
          tylko trzeba chcieć pracować a nie na jakis forach sie wypowiadac że
          lipna Firma...
          • Gość: d Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 14:08
            ja mam do zarzucenia ,że miało byc mozliwosc pracy 200 godzin i
            wiecej a ja pracuje tylko 7,5 godziny dziennie bez sobót,co przy
            mojej małej stawce zastanawiam sie co tu robie.
          • Gość: oszukany Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.autocom.pl 07.12.08, 17:46
            Nie polecam tej firmy
          • rafal-spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? 19.03.09, 21:43
            Ja tu pracuje od czerwca,wcześniej pracowałem na różnych kontraktach na terenie
            całej europy i mysle ze grubo przesadzacie z tymi komentarzami. Tu naprawde nie
            jest zle! Stawki dotychczas SUPER!,dla sprawdzonych mieszkania(a nie jakies
            ubytownie),i co najważniejsze firma daje możliwości rozwoju, fakt ze sa
            niedociagniecia,ale wynikaja z drobnych niedomówien a nie ze zlosliwosci
            szefowej!..-Kto sie zwolnil juz zaluje(!!)
            • Gość: z Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 25.03.09, 10:28
              Rafał niewiem jakie ta firma daje tobie możliwości rozwoju?chyba
              takie ze drugi raz nie dasz się oszukac...pracujesz od czerwca a na
              mieszkanie przeprowadziłes się dopiero w grudniu...to co dopiero
              wtedy się sprawdziłeś?piszesz że stawki super ale nie piszesz że od
              kwietnia maja byc obcięte o połowę i dlatego planujecie isć na
              zwonienie lekarskie i ciągnąc je jak najdłużej...tylko nie zapomnij
              że jak będziesz na zwolnieniu to będziesz miał płacone z kwoty jaka
              masz na umowie czyli z 1276 brutto...a za mieszkanie do tej pory
              nie dostałem pieniędzy a wy?
            • Gość: kumpel Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.ekspres.net.pl 02.02.10, 12:01
              czytam te forum już dłuższy czas,i śmiać mi sie chce,śmiać mi sie chce z tych co
              nadal tam robią,dobrze wiedzą że "niektórzy" zostali oszukani i to sie nie
              ukryje,a swoje i tak odzyskam...
            • lavora Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? 29.05.15, 14:19
              dyskusja chyba już umarła? a szkoda.
          • Gość: bibi Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.legnica.vectranet.pl 05.09.09, 17:28
            To ciekawe bo teraz mamy wrzesien ,a za lipiec jeszcze pieniedzy nie
            widzialem.Gleboko sie zastanowcie przed rozpoczeciem pracy u pani
            Roser!
            • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 09.09.09, 16:57
              a ja niemam jeszcze za zeszły rok....
              • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 09.09.09, 17:11
                ale to trzeba zgłosic do Inspekcji Pracy oraz złozyc do sądu pracy
                pozew o zapłatę ..to nic nie kosztuje ,a tak jak kazdy będzie
                odpuszczał to się rozuchwali...i będzie oszukiwac dalej....trzeba z
                tym skonczyc!!!a poza tym niewiem czy wiecie ale p.Joanna oszukuje
                nie tylko was ale i państwo{czym powinna zająć sie prokuratura}
                poniewaz odprowadza składki z min..tj.1276zł i tylko od tej kwoty
                odprowadza składki i podatki...
                • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 09.09.09, 17:18
                  ustawa o ubezpieczeniach społecznych wyraźnie mówi że pracodawca
                  {agencja pracy}wysyłający pracownika do pracy za granicę jest
                  obowiązany do odprowadzania składek i podatków od kwoty nie niższej
                  niz średnia krajowa a p,Joanna o tym zapomniała lub nie chce
                  wiedzieć...i oszukuje
      • Gość: super Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 13:21
        nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego,głupich można z siebie robić
        a nie z ludzi którzy chcą zarobić
        • Gość: głupi Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:42
          ja na szczęście już zjechałem ....tylko nerwicy się
          dorobiłem...myslałem że mam do czynienia z poważmą firmą,która
          płaci na czas,i dba o pracowników..ale ja i moi koledzy ,którzy tam
          ze mną byli ..pomyliliśmy sie.
          • Gość: ciama Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:45
            no,no widzę że jest coraz gorzej... oszczędzają na biednych i
            głupich polakach
          • Gość: z Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 12:50
            nie tylko ty się pomyliłes.ta firma nie trzyma się zasad kodeksu
            pracy.mawet ja prosty człowiek ze wsi wiem rze firma ,która ciebie
            zatrudnia ,musi skierowac na badania lekarskie i podpisać z toba
            umowę.ja na szczescie byłem w czeskiej lipie krutko ale nic niebyło
            tak jak obiecała pani joanna,nie lubie jak sie ze mnie robi
            głupszego nisz jestem
      • Gość: leniu Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.26.broadband10.iol.cz 18.09.08, 09:49
        nie zgadzam sie z tym co jest napisane powyzej , gdyz pracuje w tej firmie i
        jest wszystko okej wynagrodzenie otrzymuje w terminie warunki bytowe sa oki a
        pozatym umowe i skierowanie na badania lekarski dostaje sie po zdniu probek a
        jak ktos nie potrafi spawac to jego sprawa
        • Gość: z Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 10:17
          ja zdałem i próbki i trochę tam pracowałem.skierowania i umowy nie
          dostałem
        • Gość: mistrzu Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.clnet.cz 18.09.08, 10:25
          ja jakos pracuje caly czas od trzech miesiecy i nie mam zastrzezen, jak ktos nie
          umie spawac to niech sie za to nie bierze, specjalisci jak z koziej...,
          ktorzy nie przechodza próbek albo szkólki a potem wyrzywaja sie na forach, jakos
          pracujemy caly czas, i gra.
          a ci " fachbowcy" z ktorych firma sama rezygnuje albo wymiekaja niech ida spawac
          trzepaki a nie biora sie za normalna robote.
          a jakby byly jakies pytania podaje meila:
          maziczeq@gmail.com
          • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 86.86.204.* 21.09.08, 14:20
            ogolnie dziadostwo a nie firma
            • Gość: mistrzu Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.clnet.cz 30.09.08, 10:30
              To moze powiesz co bylo Ci nie tak w tej firmie pseudospawaczu? Bo z tego co
              napisales to chyba tu pracowales. Ciekawe gdzie bedziesz mial lepiej. A takich
              spawaczy jak Ty to sie zwalnia ;] Bo sa zbedni i tylko zajmuja miejsca tym co
              potrafia zrobic to co do nich nalezy
      • Gość: super Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:18
        ci co piszą że jest ok to..a za kłamstwo odrazu nie karzą,poprostu przewaga jest na nie nie kryjcie tej firmy bo to juz nie ma sesnu.A jeżeli komuś została już tylko czeska lipa no to lipa...KLAMCY!!!
        • Gość: władek Re: praca vacat europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:35
          A ja pracuję w tej firmie od lipca,i nie wiem o co wam chodzi?jak
          ktos chce pracowac to pracuje !!!nawet ponad 200 godzin
          miesięcznie,mieszkam w hotelu ,ale nie robotniczym tylko
          normalnym ...pokój max,2-osobowy z łazienka,jestem
          ubezpieczony ,wypłata w ustalonym terminie.jak cos potrzebujesz
          jest kontakt z tłumaczka ,ewentualnie szefowa jest co tydzien w
          czeskiej lipie.wkurza mnie szkalowanie firmy ,która fakt faktem
          dopiero się rozkręca,ale jest ok wobec ludzi.niestety zawsze
          znajdzie się ktos ,kto myli prace z urlopem.w razie wątpliwosci z
          podjęciem pracy zadzwon 0042 0607 745 873
          • Gość: d Re: praca vacat europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:45
            to co pisze pan władek nie wszystko sie zgadza.pokój z wspulnym
            prysznicem na korytarzu w ubytowni nie jest hotelem normalnym,a
            praca nie wygląda tak ruzowo jak pisze,nie wszyscy mogo pracowac
            200 godzin a wypłata nigdy niejest w terminie a zawsze po.
            • Gość: jery Re: praca vacat europe IP: *.kserver.cz 21.10.08, 11:34
              d jestes widze jakims rozkapryszonym pseudospawaczem, znam firme z
              boku i jest wobec tych co chca pracowac oki.... ci co chca mieszkac
              w Hiltonie niech napisza gdzie teraz pracuja i czy wogole ich ktos
              chce?
          • Gość: super Re: praca vacat europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:25
            władek daj na luz nikt za darmo nie będzie robił a tym bardziej jak ktoś ma troche km.do domu ty troszke sobie wylizałeś to pewnie masz dobrze!wybacz nie wszyscy są tacy!
          • Gość: d [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 21:02
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: władysław Re: praca vacat europe IP: *.chello.pl 21.02.09, 22:11
              proszę o kontakt byłych pracowników Vacat Europe ,którzy w okresie
              lipiec2008-grudzień 2008 pracowali w Czeskiej Lipie i mieli
              nieprawnie potrącane pieniądze przy kazdej wypłacie...mój nr
              telefonu +48 787 499 977
              • Gość: zainteresowany Re: praca vacat europe IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 13:23
                a Władysław tez pewnie kłamie??? o nieprawnie zabranych pieniadzach? widze ze
                jednak nie smaruja w tej firmie d... miodem!!!!
            • Gość: j Re: praca vacat europe IP: 82.177.199.* 19.03.09, 21:02
          • Gość: gosc Re: praca vacat europe IP: 79.110.192.* 25.02.09, 21:09
            Mysle ze kolega wladek troche przesadza poniewarz miałem kontakt z
            ta firma ale nie podiełaem pracy w ogłoszenu pisze ze sa trzy zmiany
            w firmie gosc mowi o ndgodzinach wiec cos sie nie zgadza po rozmowie
            z przedstawicielem firmy wycignełem wniosek taki ze jest kryzys i
            moga sobie wybierac i robic co im sie podoba to wyobrazam sobie jak
            wyglonda zapłata za prace podwojne probki bezses powinny byc tylko u
            pracodawcy a ten władek tak ładnie pisze bo moze byc pracownikiem
            kadr Vacat Europe
            • Gość: pracownik [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.09, 14:18
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: oloolosz Re: praca vacat europe IP: *.petrus.pl 12.03.09, 17:50
        a nagrac taka rozmowe...i do sadu
        • Gość: spawacz Re: praca vacat europe IP: 193.173.201.* 17.03.09, 10:56
          No ja na miejscu wlascicielki agencji tez poszedlbym do sadu za wyzwiska. Skoro
          jeden z drugim ma odwage wypisywac na forach takie rzeczy to czemu nie ma odwagi
          podpisac sie imieniem i nazwiskiem ???W dodatku jakos trudno mi uwierzyc ze ktos
          placil wam 1200 zl brutto miesiecznie i poslusznie pracowaliscie przez 6
          miesiecy po 220 godzin.
          • Gość: pracownik Re: praca vacat europe IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.09, 21:42
            A ty spawacz czytaj dokładnie co jest napisane a potem komentuj!!!A jak nie
            wierzysz w to co tam jest napisane to mozesz sam sprobowac popracowac w tej
            firmie!!! a napewno zarobisz hehehe!
            • Gość: spawacz Re: praca vacat europe IP: 86.86.204.* 18.03.09, 07:08
              No nie wierze bo skoro bylo wam tak zle przez 6 miesiecy to czemu
              wtedy nikt nie wypisywal na tym forum?! Uwazam ze robicie komus kolo
              dupy bo wam nie przedlurzyl umowy bo tak wynika z tych waszych
              opisow.
              • Gość: Pracownik Re: praca vacat europe IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 13:08
                Spawacz co ja ci bede tlumaczyl popracuj sam to sie przekonasz sam widzisz ze
                nie jestem sam na tym forum gzdie zostalem oszukany.A wczsniej nie bylo pisane
                bo kazdy chcial dosatac swoje pieniadze bez problemow a tu jednak.
                • Gość: spawacz Re: praca vacat europe IP: 193.173.201.* 18.03.09, 13:39
                  Hahaha dobre tlumaczenie , moze bym uwierzyl gdyby ktos tak robil przez miesiac
                  ale nie przez pol roku. Ja mysle ze robisz kobiecie kolo dupy bo straciles
                  robote a teraz co drugi traci bo wiadomo ze jest kryzys i nie umiesz sie z tym
                  pogodzic.A co do forum jest po to zeby wyrazac opinie ale prawdziwe i kulturalne
                  a nie chamowa z wyzwiskami po to sie je tworzy. zawsze mozesz pokazac wydruki z
                  kont ile dostales oprzelewu skoro sie tak upierasz ze dostawales 1200zl przez
                  pol roku wtedy moze ktos ci uwierzy.
                  • Gość: z Re: praca vacat europe IP: *.chello.pl 18.03.09, 21:15
                    Do pseudo- spawacza
                    skoro jestes taki mądry to moze ty się przedstaw...jestesmy wszyscy
                    ciekawi kto z biura vacat europe tak broni tej firmy....Pani
                    joanna,święty mikołaj,czy ktos inny?
                    wszyscy pracownicy ,juz na początku byli zmuszani do podpisywania
                    papierów in blanco-bo przeciez trzeba sobie ufać jak mówiła Pani
                    joanna a później było inaczej niż obiecywała...tak jak piszą inni na
                    forum obiecanki cacanki a głupiemu polakowi radosć...przedstaw się
                    przyjacielu i podaj numer telefonu to do ciebie zadzwonimy.
                    • Gość: spawacz Re: praca vacat europe IP: 86.86.204.* 18.03.09, 21:42
                      Jak mozna kogos do czegos zmusic???Ja nikogo nie obrazam , przedstwiac sie nie
                      musze. Wy macie odwage wyzywac i pisac oszczerstwa wiec sie podpiszcie przeciez
                      za prawde nie karza wiezieniem ani innymi karami.
                    • Gość: tomatoes Re: praca vacat europe IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 22:37
                      i podpisales inblanco?
        • Gość: super Re: praca vacat europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:30
          Bravo dla tych co wiedzą jak ta "firma" działa,a drugie bravo dla tych
          co tak bronią te"firmę"...wielkie dzięki dla szefowej bajer ma dobry
          tylko szkoda że ten kto ma łeb to znikł zawczasu...aha i bravo dla tych
          co jeszcze tam siedzą,Vip-y mają spoko,widzę że nie pamiętają jak
          szefowa kręciła o kasę,karty zdrowia.u Nas robi sie to na miejscu w
          15minut!!!!!!!!!a dla pani 30 dni hahahahahahahahahahahahaha
      • Gość: Zainteresowany Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 79.162.144.* 19.03.09, 18:50
        Widze ze tu az burzy od negatywnych opin na temat tej firmy wiec trzeba dac
        sobie spokoj praca w tej firmie a nie wierze ze tak wiele osob by sobie wyssalo
        z palca takie nie mile opinie pewnie pracowali i sie przekonali no cos musi w
        tym byc bo jednak brakuje pracownikow tej pani bo wszedzie pelno ofert vacat
        europe pewnie ludzie tam dlugo nie pracuja!!!
        • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 193.173.201.* 20.03.09, 11:11
          Ja mysle ze powinniscie sobie dac spokoj z praca we wszystkich firmach i wogole
          bo na kazda firme jest jakies cudowne forum w ktorym burzy od negatywnych opini
          przykladow nie bede podawal bo miejsca braknie. Zawsze znajdzie sie jeden co cos
          mu sie nie podobalo i zacznie...A reszta solidarnie doda cos od siebie i wyjdzie
          opis na calego jaka to firma byla do d... A jak wiadomo Polakowi nigdy nie
          dogodzisz "nawet jak bys mu d... miodem smarowal" stare przyslowie polskie.
          • Gość: zainteresowany Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 13:25
            a Władysław tez pewnie kłamie??? o nieprawnie zabranych pieniadzach? no jednak
            widze ze nie smaruja w tej firmie d... miodem!!!!
            • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 193.173.201.* 20.03.09, 14:03
              o widze ze sie w az w 2 miejscach wpisales dobra metoda nakrecania forum
              gratuluje!!!
            • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 193.173.201.* 20.03.09, 14:45
              No ktos klamie albo Wladek albo Wladyslaw ?! . Ciekawe ilu Wladyslawow lub
              Wladkow pracowalo od lipca w tej firmie?
              • Gość: jg Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 26.03.09, 11:34
                to nie jest wazne,poniewaz każdy piszący moze się podpisac jak
                chce..tak jak ktos z biura vacat europe podpisuje sie jako
                spawacz...Ważne jest to że firma nie rozlicza sie z pracownikami tak
                jak powinna.
                • Gość: Wiecie pewnie kto Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.u3d.net 26.03.09, 21:31
                  Tak, tu jestr napisana sama prawda..Bardzo duzo obietnic NIEDOTRZYMANYCH
                  obietnic. ciagle nas okradala szefowa jak mogla. Ciekawe z jakiej racji
                  zabiarala nam z wyplaty miesiecznie po 300 zl ? TO jest paranoja. Ja chce moje
                  pieniadze z powrotem, bo chyba trzeba bedzie to przez inspekcje pracy zalatwiac.
                  Mam oferte PAni Joanny gdzie jest napisana stawka w euro, a jednak na umowie
                  byla NAJNIZSZA KRAJOWA .. ciekawe co na to powie urzad podatkowy ? CHyba ktos tu
                  okrada i pracownikow i panstwo nie prawda ? Dziwny sposob unikania placenia
                  podatkow. ale jezeli pieniadze nie znajda sie na moim koncie w najblizszym
                  czasie trzeba bedzie byc "dobrym Polakiem" i podzwonic po urzedach inspekcjach
                  pracy :) Pozdrawiam wszystkich juz nie pracuacych w Vacacie.
                  • Gość: wiecie kto Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 03.04.09, 12:39
                    nie dosc że co miesiąc potrącała po 300 zł,to jeszcze z ostatniej
                    grudniowej wypłaty urwała sobie prawie 1000 zł.ale tymi potrąceniami
                    czy zanizonymi wypłatami zajmie sie Sąd Pracy ...kilka pozwów
                    wpłynie...Pani Joanna czuje się wyzej postawiona od Sądu Pracy?nawet
                    za wypowiedzenie nie umie zapłacic,czyli nie stosuje się do wyroku
                    Sądu,ale tym sie zajmie komornik...skoro Firmy nie stac na płacenie
                    pensji pracownikom ,którzy na nią zarabiaja duże pieniądze...i
                    straszenie ich i groźby jest żałosne...
                    • Gość: jan Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 212.106.164.* 18.04.09, 18:30
                      no cóż widze że w tej firmie pracowali sami niezadowoleni albo tacy
                      co nic nie rozumieja ja od poczatku mam umowe i do tej pory P. J.
                      sie wywiazuje ja pracuje Ona płaci
                      • Gość: k Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 93.159.129.* 28.04.09, 10:51
                        Witam, ja tez pracowalem w Vacat Europe i nie mam tej firmie nic do zarzucenia,
                        robilem swoje dostawalem wyplate. Skonczyla sie praca dostalem normalneie
                        wyplate i wypowiedzenie bez zadnych komplikacji. Gdyby byla okazja pracowac w
                        tej firmie ponownie skorzystal bym bez wahania.
                        • Gość: irek Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 82.150.166.* 17.05.09, 21:34
                          podpisz ste mondralo
                      • Gość: z Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 09.09.09, 17:32
                        piszesz tak bo jeszce dla niej pracujesz...ale jak wiekszosc tez
                        bedziesz sie sądził o swoje pieniądze
                      • Gość: nowy Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 07:08
                        hej wszystkim ja od poniedziałku tam mam zacząć ale po tym co czytam tu
                        to juz sam nie wiem!!!!! jest tu cos dobrego w tej firmie????
      • Gość: re Re: Czy ktoĹ? wspĂłĹ?pracowaĹ? z Vacat-europe? IP: *.juko.po.cust.gts.sk 05.05.09, 14:04
        Pozor agentura Vacat europe v zastĂşpenĂ­ Joanna Roser su podvodnĂ­ci
      • Gość: lukasz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:52
        czesc Szczepanie w slubicach bylem w biurze kilka razy zawsze jest zamkniete a
        kiedy dzwonie na numer podany na drzwiach odpoeiada mi glos poczty glosoej
        • Gość: spawacz Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.chello.pl 09.09.09, 17:29
          przecież w tym biurze nigdy nikogo niema...tam przyjezdzają ludzie
          po zaległe pieniądze ...ukrywają sie w czechach lub
          holandii .P.Joannę mozecie znalezc w Czeskiej Lipie w hotelu Kahan
          lub w firmie Bombardier ,bo tam pracują ludzie ,którzy jeszcze sie
          na niej nie przejechali ale zdziwią sie przy ostatniej wypłacie lub
          jak zachoruja...
      • Gość: Phoenix Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.10, 20:02
        Witam!Szkoda,że wcześniej nie widziałem tego forum,bo przeszła Panu
        koło nosa bardzo dobra praca.Ja pracowałem w vacat europe pół
        roku.Niestety w ramach redukcji etatów zostałem zwolniony nad czym
        bardzo ubolewam.Gdyby ponownie była możliwość powrotu(na co przyznam
        liczę)to bez wahania wracam do tej firmy.Co do wypłat to może
        rzeczywiście nie były one na czas,ale zawsze byliśmy o tym fakcie
        szczegółowo informowani.Dziwią mnie powyższe oszczerstwa.Dlaczego
        nikt z was nie ma odwagi przyznać się że chlał w robocie albo
        przychodziła na silnym kacuwyzywał wszystkich po kolei którzy kazali
        coś żrobić. Ludzie obudźcie się to nie komuna. Tu nie działa zasada
        CZY SIE STOI CZY SIĘ LEŻY WSZYSTKIM RÓWNO SIE NALEŻY.To nie te czasy
        ze wystarczyło przyjść do pracy. Teraz są takie czasy że trzebo
        zarobic na pensję. Do niektórych jeszcze to nie dociera.
        Ci co chcieli pracować pracowali, ci co sie opie...li zostali
        zwolnieni i tyle. Nie ma żadnej filozofii.

)
        • Gość: nowy Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 07:35
          hejka, mam tu zacząc od poniedziałku, napisze mi ktos jak tu naprawde
          jest?????
          • Gość: ? Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 87.209.246.* 20.02.10, 12:45
            a jak prace zaczynasz?
          • Gość: Phoenix Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.10, 21:26
            jak chcesz zarobić niezłą kase (bez op.......nia się)to śmiało
            możesz się zatrudnić.Jeśli możesz to napisz mi gdzie będziesz
            pracował,bo ja z chęcią tam sie zatrudnię.
            • Gość: Stanisław Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 17:45
              Ja wyjechalem przez Vacat do Niemiec, i moge napisac tylko,ze bardzo fachowa i mila obsluga, pomagaja zlatwic wszystkie formalnoci, zawsze mozna jakby co zadzwonic i uzyska sie informacje, moge tylko polecic.
              • kordaska Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? 14.01.11, 10:15
                Witam.
                Mój mąż ma zamiar wyjechać do Austrii jako stolarz. Powiedzcie mi jakie są teraz warunki w tej firmie, czy coś się zmieniło?
                • Gość: Janek A Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: 77.48.152.* 12.02.11, 13:21
                  bardzo dużo sie zmieniło i to oczywiście na niekorzyść pracowałem w tej agenturze przez dwa lata i zostałem potraktowany bardzo brzydko tzn pracowałem po trzysta trzysta piędziesiąt godzin miesięcznie a szefowa tej firmy nawet nie potrafiła zadzwonić że wypłaty w danym miesiącu nie będzie bo ona ma kłopoty albo razem ze koordunatorką wmawiały że już robią przelew a pieniędzy nie było umowy o prace dostawałem na miesiąc i to czasami z dwu trzy miesięcznym opóźnieniem teraz gdy ostatnoi nie wypłacono wypłaty zrezygnowałem z pracy u TEJ pani to było w listopadzie i od tej pory czekam na świadectwo pracy , rozliczenie podatkowe wypłate za zaległy urlop a gdy powiedziałem że odam sprawe do sądu to Pani ROSER poinformowała mnie że agentura ogłosiła upadłość tak że sama pani widzi że tej agenturze nie można wierzyć
      • Gość: klaudzia Re: Czy ktoś współpracował z Vacat-europe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.15, 23:03
        Niestety o w/w agencji nie jestem w stanie nic Ci powiedzieć.
        Współpracowałam tylko z MGsolutions i mogę z całego serca ich polecić. Dwa razy wyjechałam za granicę (raz do Niemiec, raz do Francji). Pozdrawiam. W razie pytań PRIV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka