andrzejek4747 26.11.11, 00:11 ...gotujecie sprzatacie pierzecie prasujecie zakupy rachunkowosc zajmujecie sie domem dziecmi mezem zwierzetami w domu...a i niejedna chodzi jeszcze do pracy---czy wy jeszcze macie ochote na sex?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerhead Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:15 ja mam extra, bo praca z lubym w zaciszu domowym = sex kiedy sie ino zakce :) dzieciuf niet, wiec harce i swawole ile staminy nastarczy psa nabedziem na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:48 mamy, ale wiesz jakie ku..wa jesteśmy zmęczone? Ile razy było tak, że normalnie zrobiłabym to i owo lubemu, myślami go gwałciłam, ale po prostu nie miałam siły nawet się podnieść z wyra.. Odpowiedz Link Zgłoś
summerhead Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:49 tak i tez bywa, ale zaleglosci sa od tego, zeby je nadrabiac :) z nawiazka:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:57 to się trzeba było nie podnosić, w końcu to stroną aktywna jest zwykle mężczyzna a nie kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerhead Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:59 lomatko, coz za dyrdymaly sprawiedliwosc dziejowa nakazuje obopolne starania! Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 14:30 Janie, serio tak wynika z twoich doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:56 To Ty jakąś kobietę marzeń - superłuman to nakreśliłeś? Ja nie zamierzam się podjąć tych zadań. Oprócz pracy i aktywnego zajmowania się kotem (pozwalam mu spać na kolanach;>) nie zamierzam się bardziej obciążać. No ale seksu to sobie nie odpuszczę na pewno;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 00:58 ja myślałem nad kotem, ale nie miałbym czasu aby się nim opiekować Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:00 Weź kota-przybłędę! Będzie wdzięczny. Kot sobie dobrze radzi i kochany jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerhead Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:01 koty maja to do siebie, ze na opieke panci/pancia reaguja WHATEVA wiec wybor trafny, skoro czasu brak ale czy zniesiesz, ze siersciuch bedzie mial sie w glebokim powazaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:02 E tam, propaganda Kota Szymona;> Kot może zwracać uwagę na swojego żywiciela. Nawet nadmierną... Spać czasem nie daje:( Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:09 a czy kota można wozić samochodem? tzn. ja jako kierowca a on na tylnym siedzeniu grzecznie będzie spał podczas 2-godzinnej podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 14:33 Są takie koty. Ale jednak bezpieczniej wozić je w transporterze, w przeciwnym wypadku podczas wyprzedzania tira lubia nagle wskoczyć z pazurami na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 14:36 Mój kot podróżuje ze mną regularnie od kocięcia. Z przodu leży na fotelu pasażera, na kocu, w szelkach i tylko smyczą uwiązany jest do pasa bezpieczeństwa na tyle, żeby podczas ostrzejszego hamowania nie spadł z fotela:-) Podróżuje ze mną na odległość 350 km, w czasie od 3,5 h do 6 h (przy obecnych cholernych remontach Gierkówki). Przesypia całą trasę zmieniając tylko pozycję z boku na bok, a to zwijając się w kłębuszek. Fajny jest:-) Wstawiłabym zdjęcie, żeby pokazać jak wygląda taki pasażer, ale nie potrafię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:00 Mam ochotę. Nie mam dzieci, nie prasuję, nie mam zwierząt, chłop prawie zawsze wiesza pranie, a i inne rzeczy wokół domu zrobić umie. A z rachunkowości to siadam na 5 minut przy kompie i płacę rachunki :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:01 Może żona Andrzejka ma bardzo duuuuuże rachunki;> Odpowiedz Link Zgłoś
summerhead Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 01:06 hah! na takie duuuuze rachunki, tylko dlugi pomoze... :P (dlugi relek papieru, swintuszki!) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright zawsze, u mnie zona gotuje, sprzata, zajmuje sie d 26.11.11, 03:07 dziecmi. Ile czasu mozna przed kompem spedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 09:37 Kto sprząta ten sprząta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 14:19 andrzejek4747 napisał: > czy wy jeszcze macie ochote na sex?? Nie. Tylko na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 14:25 Wprawdzie nie mam męża i dzieci, ale za to chorą matkę i trzy koty, ale odpowiem- nie, nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 15:58 Oczywiscie, ze nie mamy. Tzw. "porzadne" kobiety cae zycie i wszystkie mysli podporazdkowuja tyko praktycznym zajeciom jak te wymionione w starterze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 16:08 >--czy wy jeszcze macie ochote na sex? tylko wtedy jak zostaną wytrzepane dywany i zostanie ugotowana grochówka Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 16:13 andrzejek4747 napisał: > ...gotujecie sprzatacie pierzecie prasujecie zakupy rachunkowosc zajmujecie sie > domem dziecmi mezem zwierzetami w domu...a i niejedna chodzi jeszcze do pracy- > --czy wy jeszcze macie ochote na sex?? Przecież seks to nie pańszczyzna do odrobienia jak te wymienione przez Ciebie obowiązki. To przyjemność, jak dobre jedzenie, drink, film, w imię czego sobie odmawiać?? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 17:01 O, cześć, sto lat Cię nie widziałam :). Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:14 Kochana:-) sem ciongle nieustannie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:25 No nie widuję Cię, nigdzie... Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:34 Jusz bendem:-D Dla Cie Moja Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:38 Oj, ale ja ostatnio niebyt często, raczej z doskoku, więc chyba mijały się będziemy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 19:01 Sie wstrzelimy, spoko:-D Odpowiedz Link Zgłoś
noemi123 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 17:20 robię tylko dwie z tych rzeczy: pracuję i dzieckiem sie zajmuję, resztę robi on, na sex też mam ochotkę ale nie z nim:-) [[/b]andrzejek4747 napisał: > ...gotujecie sprzatacie pierzecie prasujecie zakupy rachunkowosc zajmujecie sie > domem dziecmi mezem zwierzetami w domu...a i niejedna chodzi jeszcze do pracy- > --czy wy jeszcze macie ochote na sex?? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:28 a niektórzy tak mają, im więcej się narobią tym większa ochota na seks :D Odpowiedz Link Zgłoś
iruchna2 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 18:34 To zalezy. Przed samym okresem wcale,a w srodku cyklu niezaleznie od ilosci obowiazków.. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 26.11.11, 19:18 Wątpię czy służąca o jakiej piszesz, ma jeszcze ochotę się bzykać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 28.11.11, 21:50 lo matko i corko...ale sie dyskusja rozwinela--ale jednak sa na tym swiecie perelki ktorym mimo nawalu obowiazkow jednak sie chce choc podejrzewam ze wtedy tylko w pozycji horyzontalnej...ze wzrokiem utkwionym w sufit bo jednak kosci po calym dniu was bola...ale skad w takim razie biora sie te slawne powiedzenia o bolacej glowie i kobiecej ozieblosci...czyzby to byla tylko taka dywersja ze strony tzw plci przeciwnej??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 28.11.11, 22:03 Nie. Już tylko pełny kieliszek nam pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 29.11.11, 19:31 mnie się ostatnio chce - choć jemu mniej. normalnie marzę, by raz na mnie wskoczył i prawie zgwałcił. ostatnio to jakoś leniwie tak wszystko i bez entuzjazmu, a ja dla niego 10 kg zrzuciłam :/ wyżalić się musiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Czy wam sie jeszcze chce?? 29.11.11, 19:41 mnie się chce zawsze bo mój chłop wie, że trzeba nie pozwolić kobiecie, żeby się zmęczyła - tak więc domowe obowiązki, jeśli akurat nie jest na wyjeździe - to jego specjalność.... a nie powiem, nieźle wygląda przy garach czy sprzątaniu... z zakupami tez nie najgorzej a poza tym, to on jest młodszy więc ma więcej siły do latania na mopie;) Odpowiedz Link Zgłoś