Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Media Markt

IP: 217.98.12.* 04.06.08, 16:20
    witam
    czy ktos się orientuje na jakim poziomie sa zarobki sprzedawcy lub kierownika
    działu? Jak wygląda czas pracy , czyli czy sa nierejestrowane nadgodziny czy
    za nie płaca ?
    i generalnie jak sie w Media pracuje - luz czy non stop zapieprz i opierdzielanie
    Obserwuj wątek
      • jelonki Re: Media Markt 05.06.08, 12:08
        Jako klient tego sklepu mam wrażenie że praca sprzedawców to luz. Jak
        potrzebujesz coś sie dowiedzieć to nigdy nie ma ich na sali. Nawet kiedyś
        specjalnie zacząłem sie bawić ich komputerem w nadziei, ze jakiś sie pojawi i
        mnie opierzy ale nie doczekałem sie.

Wydaje mi sie jednak, ze więcej na 2k pln na rękę miesięcznie nie dostają
        • Gość: fsss Re: Media Markt IP: *.chello.pl 07.09.08, 23:14
          max 3k na rękę
          kierownik 3600 netto
          • Gość: misiek Re: Media Markt IP: *.domainunused.net 08.09.08, 20:07
            > max 3k na rękę

a nasz szampon usuwa do 100% łupieżu

• Gość: Były pracownik Re: Media Markt IP: *.165.enf.pl 03.02.14, 19:20
        Jak ktoś chce konretne info na temat pracy to : ideakariery.pl/praca-w-media-markt-opinia-bylego-pracownika/

Fajnie opisane.
        • Gość: Gonzo Re: Media Markt IP: *.eaw.com.pl 21.04.14, 10:34
          Zupełnie nieaktualne. Obecnie nie ma już premii od sprzedaży, nie ma "13", ani też świątecznych prezentów dla dzieci pracowników. Atmosfera jest nieciekawa, bo obroty są słabe. Wysokie ceny artykułów odstraszają klientów i zachęcają do zakupów w sklepach konkurencji, bądź do zakupów w sieci. Za małe przychody obwinia się w dużej mierze pracowników. W związku z czym motywowanie finansowe zostało zastąpione wywieraniem presji, nasyłaniem tajnych klientów i organizowaniem szkoleń prowadzonych przez niekompetentnych coachów. Centralne zarządzanie siecią cechuje się brakiem pomysłowości i kreatywności, unikaniem ryzyka, angażowaniem się tylko w przedsięwzięcia sprawdzone w innych sieciach, brakiem własnej inicjatywy, pomysłu na oryginalność i wyjątkowość prezentowanej oferty sprzedażowej. Działy są łączone poprzez fuzję, pracownicy są zwalniani, a pozostali są obarczani coraz większą liczbą obowiązków, traktowani jak roboty za "psie pieniądze". Najważniejsze jest to, by tym do góry było dobrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka