Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Call Media Wrocław

• Gość: pracownik cm Re: ZARZĄD Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:32
        dużo to oni nie piją nerwica ich zabija sami ich widzicie zachowanie
      • Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 17.10.08, 07:53
        Jakieś 2-3 miesiące temu zaproponowano mu wejście do Zarządu.
        Zgodził się od razu, chyba nieświadomie, bo nikt dobrownlnie nie
        zakładał by sobie na szyję pętli ze struny od fortepianu :-)
      • Gość: MSX_? Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 17:54
        a co co ukradł?
        • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 18:40
          pieniądze ludzi
          • Gość: MSX Re: wałkarze IP: 213.53.84.* 20.10.08, 20:01
            masz dowód? podziel się nim.
            • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:00
              mam bo sam nie dostałem moich pieniędzy
              • Gość: tylko ja do MSX IP: *.lanet.net.pl 20.10.08, 21:40
                dziwisz mnie, Macieju.
      • Gość: MSX Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:52
        masz dowody?
        • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:53
          a teraz ktoś podszywa się pode mnie i robi to bardzo interesująco.
          • Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:54
            ej, czemu się podszywasz?
          • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:55
            MSX i pracownik to zarząd call media !!! uwaga nie pisać !!!
            • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:59
              MSX to wałkarz, ukradł w call media 10 zł. !!!
          • Gość: przerobiony Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:58
            ktoś podaje się za mnie !!! Za Macieja MSX-a !!! Tylko ja jestem Maciejem,
            któremu ukradli z portfela w kuchni 10 zł. Portfel, a w nim 10 zł. reszty
            zostawili. Nie podawaj się za mnie MSX !!!
            • Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:22
              buuuuuuuu pracownik to złodziej, który okradł call media. wiocha na maksa,
              człowieku.
              • Gość: mały cytat Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:35
                Pracownik celowo podawał się za oszukanego. To on jest pewnie oszustem i
                złodziejem. Uwaga na wpisy tych ludzi, bo to złodzieje, a każdy złodziej to MSX
                i pracownik.

Wiemy, kim jesteś złodzieju !!!
            • Gość: MSX_ A to ciekawe:) IP: *.umwd.pl 21.10.08, 07:39
              Widzę, że ktoś się pode mnie podszywa i całkiem sporo o mnie wie:-)
              Uważaj Kolego, bo może się okazać, że wiem więcej i mogę niż Ci się
              zdaje:-)
              • Gość: MSX_ I jeszcze jedno... IP: *.umwd.pl 21.10.08, 07:44
                ... nie mam nic wspólnego z wygłaszanymi tu sądami kategorycznymi i
                oskarżeniami bez dowodów. Dzielę się jedynie znaną powszechnie
                wiedzą na temat tej spółki. Nikogo za rękę nie złapałem, choć
                faktycznie mnie okradziono w firmie. Osoby podszywające się pode
                mnie ostrzegam o konsekwencjach wynikających z tego faktu. Z
                poważaniem.
      • Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 21.10.08, 08:10
        Porównaj sobie IP z jakiego pisałem wcześniej i teraz piszę, to
        dojdziesz, kto jest prawdziwym MSXem:) Z tego miejsca raczej nie
        pozwalałbym sobie na "numery";-)
        • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:07
          nie przejmuj się bo Ci co zostali oszukani i ich znają wiedzą kto jest oszustem
          i złodziejem
        • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:13
          jedno jest pocieszające że oni z tego nie wyjdą !!!!!!!!!!
          • Gość: ............... .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:13
            .........................
          • Gość: nie wyjdziesz 'pracowniku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:20
            nie wyjdziesz to raczej ty z choroby umyslowej. poglowkuj troche ze jak jestes
            teraz w robocie i rzeczywiscie pracujesz w callmedi to cie spokojnie namierza i
            wypie... na zbity pysk
            • Gość: pracownik Re: 'pracowniku' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:31
              spoko spoko nie strasz nie strasz bo się zesrasz czas pracuje na waszą
              niekorzyść tik tak
              • Gość: dupa Re: 'pracowniku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:43
                hahahahaha, dobre!!!!
        • Gość: gość Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:07
          z tego miejsca powinieneś sobie pozwolić na pracę za którą zresztą płacą
          podatnicy, a nie na siedzenie całymi dniami na forach
          • Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:10
            pracuję tylko w nienormowanych godzinach pracy a każdą wolną chwilę staram się
            ostrzegać ludzi przed złodziejami
            • Gość: ..... ....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:13
              ...........
            • Gość: gość to kto tu się pod kogo podszywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:16
              ktoś pod MSX_ czy MSX pod pracownik???????????????????//
              • Gość: pracownik Re: to kto tu się pod kogo podszywa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:34
                w tej sprawie to nie ma znaczenia faktem jest że MSX pisze prawdę o
                złodziejskich machinacjach DON ROBERTO
                • Gość: gosc o jakich znowu zlodziejskich machinacjach? IP: 213.53.84.* 21.10.08, 11:24
                  Kradną to złodzieje w autobusach. Harenza, a raczej Callmedia może być najwyżej
                  czyimś dłużnikiem.
                • Gość: sorry Re: to kto tu się pod kogo podszywa? IP: 213.53.84.* 21.10.08, 12:09
                  ale MSX o Roberto akurat nic nie wspomniał. Wspomniał za to o paru idiotyzmach,
                  których dopuszczono się w spółce, ale to akurat podczas prezesury szanownego
                  pana Gołębiowskiego
          • Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 21.10.08, 10:37
            Pozwalam sobie:-) Pozwalam sobie również wykonywać swoje obowiązki w
            sposób rzetelny i profesjonalny. A jeśli Ty również chciałbyś
            popracować na państwowym - zajrzyj na stronę UMWD, dział praca i
            wybierz sobie stanowisko, które by Ci odpowiadało. Złóż stosowne
            dokumenty i ... powodzenia :-D
            • Gość: praca na panstwowy urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:21
              dzieki ale nie bylo to nigdy szczytem moich marzen
              • Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 13:15
                A być może, nie przeczę. Niemniej zarobki znacznie lepsze niż np. w
                Call Center. W każdym razie ja sie tu spełniam :-)
                • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 21.10.08, 13:37
                  call center to dobry początek do kariery i nikt nie oczekuje że ludzie dożyją
                  tam emerytury.
                  • Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 13:46
                    Zgoda zgoda zgoda... Ale też nie może dochodzić do takich sytuacji,
                    jak powyżej, kiedy pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia za swoją
                    pracę. Z drugiej strony dziwisz się tym ludziom, że wylewają tu
                    swoje żale? Ja nie.
                    • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:50
                      ja też
                    • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:54
                      a ja jestem zdania, że - jak to na forach bywa - ci co dostali wynagrodzenie z
                      opóźnieniem, to teraz siedzą cicho, a odzywają się głównie ci, co sami kręcili
                      wałki wobec firmy i zostali przyłapani.
                      MSX, a tobie ta firma coś wisi, czy nie? oprócz tej ukradzionej kasy, którą, jak
                      mniemam, podwinął ci któryś z kolegów z sali.
                      • Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:02
                        Nic mi nie wiszą. Rozliczyli się ze mną, ale z pięciodniowym
                        opóźnieniem. W momencie, kiedy dostałem potwierdzenie z Raiffeisena,
                        że żadna awaria serwera nie miała miejsca zadzwoniłem do szefostwa z
                        informacją, że jeśli tego dnia, przy ostatnim księgowaniu nie
                        zobaczę należnego mi wynagrodzenia - złożę oficjalną skargę na
                        piśmie do Państwowej Inspekcji Pracy (wtedy nie wiedziałem, że nie
                        ruszyliby palcem w tej sprawie), oraz do Urzędu Skarbowego,
                        właściwego dla rejonu spółki.

Inni nie byli na tyle bezczelni i nie odważyli się na taki krok. Mi
                        już było wszystko jedno, gdyż nie przedłużyłem umowy ze spółką Call
                        Media. Ergo nie miałem nic do stracenia.

Rozumiem także tych, co boją się o stratę pracy, bo być może to jest
                        ich jedyne źródło dochodu i dlatego w milczeniu żyją nadzieją, że
                        Zarząd zapłaci im zaległe wynagrodzenie. Kochani, nie bójcie się. na
                        Call Medii świat się nie kończy:-) Serio:-)
                        • Gość: gość Raiffeisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:25
                          A co mieli powiedzieć, przyznać się że mają awarię? :-). Ten bank jest gorszy
                          niż PKO BP.

MSX, trochę jesteś dumny i blady - a po prawdzie twoje groźby po tej czy po
                          innej firmie spłynęłyby jak po kaczce, a wiesz czemu? bo nikt tu nikogo nie
                          kantował tylko zwyczajnie albo rzeczywiście mieli awarię w banku albo im ktoś
                          nie zapłacił i sami czekali na kasę, żeby przelać pracownikom. I skoro
                          ostatecznie przelali tobie, to przelali też innym, bo jakoś nie słychać o
                          masowych pozwach do sądu we Wrocławiu.

Sorry, ale moim zdaniem się trochę wymądrzasz - owszem, czytasz fora,
                          interesujesz się różnymi rzeczami, które znajdujesz w internecie, znasz
                          przepisy, w wielu aspektach masz rację, ale sam raczej jeszcze nie dorosłeś do
                          prowadzenia własnego biznesu czego dowodzi fakt, że szukałeś ciepłej i
                          bezpiecznej posady, którą teraz sobie chwalisz. I raczej nikt tu do tego nie
                          dorósł skoro nikt poza zarządem Callmedi nie otworzył sobie własnego call
                          center. I zdajcie sobie sprawę z tego, że 'lecenie na kredytach' nie jest niczym
                          złym, bo nie każda firma z założenia ma miliony na koncie podczas rozruchu i
                          często do interesu przynajmniej przez pierwszy rok trzeba dokładać.

To powiedziałem ja, prezes klubu Tęcza!
                          • Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:34
                            a jednak czytasz i piszesz pierdoły to dlaczego nie zapłaciłeś wszystkim
                            pieniędzy a co do pozwów to poczekaj wiesz że to w Polsce długo trwa czas pokaże
                            tik tak
                            • Gość: hahaha Re: Raiffeisen IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:40
                              hahaha, dobre!!!
                            • Gość: tiktak Re: Raiffeisen IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:42
                              człowieku, pochwal się wreszcie za co nie dostałeś kasy, a nie tikaj tu jak
                              jakiś zegar z zepsutą kukułką :) Harenza może i wie, ale my nie wiemy :).
                              • Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:46
                                dlaczego ????? bo mnie oszukał jak wielu innych
                                • Gość: tiktak Re: Raiffeisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:47
                                  To już pisałeś podaj jakieś konkrety. Tak bez dowodow to ja sobie mogę napisać
                                  że mnie oszukał prezydent Islandii.
                                  • Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:49
                                    hahaha wszystko w swoim czasie
                                    • Gość: gość prowokacja IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:52
                                      E tam, z tym tiktakiem to jakaś zwykła prowokacja jest!
                                      • Gość: pracownik Re: prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:57
                                        chyba nie
                                        • Gość: gość Re: prowokacja IP: 213.53.84.* 21.10.08, 15:13
                                          chyba tak
                          • Gość: MSX_ Re: Raiffeisen IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:35
                            Tak jest dokładnie jak piszesz. Nie odwazyłbym się otworzyć własne
                            call center. Ale myślałem, że jednak ci, co biorą się za takie
                            rzeczy - mają o tym pojęcie. Zgadzam się z Tobą poraz drugi. Tak,
                            szukałem ciepłej spokojnej posady. I znalazłem:-) Po prawdzie trudno
                            przełożyć moją rozmowę telefoniczną na efekty. Nie mam pewności
                            100%, że dzięki temu, że postraszyłem Zarząd "7 plagami egipskimi"
                            dostałem swoje wynagrodzenie. :-)

Mam trochę żalu do tej konkretnej firmy za pewno zdarzenie, o którym
                            piszę w powyższych postach - stąd moje kibicowanie i głos (mam
                            nadzieję, że w miarę rozsądny) w tej sprawie. Pozdrowienia:-)
                            • Gość: gość Re: Raiffeisen IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:46
                              ale czego oczekiwałeś, że ci prezes wyjmie kasę ze swojego portfela i odda? czy
                              może jakiś nędzny i głupi kierownik zmiany, który idiotycznie się zachował i o
                              którym piszesz. ktoś ci zwędził pieniądze, bo je zostawiłeś bez opieki, niestety
                              tak bywa. mi ukradli kiedyś czapkę na basenie bo nie schowałem do szafki i co -
                              miałem iść do kierownika basenu, żeby mi oddał za nią pieniądze?
                              • Gość: MSX_ Re: Raiffeisen IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:54
                                Oczekiwałem reakcji na zdarzenie. "Pies drapał" drobne. Skoro robiło
                                się szkolenia 5 minutowe z powodu niewłaściwego tekstu do klienta
                                przez telefon - można było takie samo zrobić w sprawie kradzieży,
                                oraz w jakiś sposób dać wyraz dezaprobaty na takie zachowania. Tylko
                                tyle (jak życie pokazało "aż tyle" ):-)
                                • Gość: en wypłata wypłata IP: 89.231.207.* 21.10.08, 16:43
                                  dostałam kasę za sierpień, łał. sukces. eureka. łał
                        • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:48
                          macieju wroc!!!!
                      • Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: 82.160.248.* 22.10.08, 18:49
                        ja przepraszam ale zadnych walkow wobec firmy nie robilam a o swoje
                        pieniazki doprosic sie pana prezesa nie mogę...:)od sierpnia
                        • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 23.10.08, 13:18
                          może za słabo prosiłaś ;)
                  • Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: 82.160.248.* 22.10.08, 18:47
                    no nie wiem czy taki dobry poczatek do kariery, jak sie tam pracuje
                    za darmo ...
                    • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 08:45
                      ja o swoje pieniądze proszę od lipca
                      • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 23.10.08, 13:17
                        sorry, ale a moim zdaniem to jest prowokacja
                        • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:54
                          dlaczego tak myślisz
                          • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:37
                            bo tak
                            • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:43
                              na pewno nie
                              • Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: *.xdsl.centertel.pl 25.10.08, 19:00
                                hurra...doproslam sie za sierpen..teraz czeka na wrzesniowa wyplate....
                                to sobie chyba jeszcze poczekam...
                                • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:24
                                  ty to masz szczęście
                                  • Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.08, 14:15
                                    no nie wiem za wrzesien wisza mi wiecej...
                                    • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:23
                                      mi wiszą jeszcze za lipiec
                                      • Gość: główny księgowy Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 08:39
                                        siedzi sobie gość na forum, robi tanią prowokacje.. jak znam życie, to pewnie za
                                        luty też nie dostałeś wypłaty.
                                        • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:06
                                          za lipiec ,sierpień i za wrzesień
                                          • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:48
                                            i za październik, listopad i grudzień
                                        • Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 07:40
                                          nie siedzi tylko pracuje w normalnej firmie gdzie płacą za wykonaną pracę a nie
                                          jak w firmie CALL WAŁEK
                                      • Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 13:58
                                        i jeszcze tam pracujesz?
      • Gość: gość Re: Jacek Adam Kamiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:09
        własnego cienia to bał się akurat w tej firmie ktoś inny ale juz go nie ma
      • Gość: gość Re: Jacek Adam Kamiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:11
        to po co tam pracujesz skoro ci sie tak niepodoba?
      • Gość: raczej dłużnikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:42
        złodziejami byliby, gdyby zakradli się w nocy do domów tych ludzi, wybili okna i
        zabrali co popadnie :-).
      • Gość: gość Re: ZARZĄD Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:44
        może jakieś konkretne przykłady, co?
      • Gość: gość Re: szanowny zarządzie - gdzie nasze pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:46
        no i jak, dostaliście te pensje czy nie?
      • Gość: a Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:30
        w call media nie pracowałem, ale pracowałem w innym call center, atmosfera wporządku, luz. Ale nie wytrzymałem niestety tempa pracy, non stop kolejka telefonów. Call center to jest robota dla młodych (~20lat) pełnych energii ludzi.
        • Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 14:01
          ehhh, brak mi slow do tej "firmy" :( mozna sie dobijac drzwiami i oknami a i tak
          nie placa :(
          zreszta sypie sie juz dzialalnosc :P 4 osoby zostaly na "sluchawkach" :P
      • Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 19:26
        ja biore plazme ;) wyjatkowo fajna ;) w sumie nic innego zdatnego do uzytku tam
        nie ma :P
      • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:08
        dostaną za swoje pzekręty
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:17
          0 kurierów X 0 umów = 50 000 zł minimum kosztów firmy to jest matematyka , RH i
          spółka do nagrody nobla
          • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:18
            to co końcowe odliczanie ????
            • Gość: ricky Re: Call Media Wrocław IP: *.finemedia.pl 29.10.08, 00:11
              witam, pracowalem tam przez sierpien. jak przychodzilem, bylo
              powiedziane, ze wyplaty sa do 15-ego nastepnego miesiaca, czyt. do
              15 wrzesnia.
              i czekalem.
              potem byla informacja, ze wyplaty beda do 21-ego, bo klient (netia)
              bedzie teraz placil Call Medii w pozniejszym terminie.
              I czekalem.
              I czekalem.
              I dzwonilem (nikt nie odbieral).
              I dzwonilem.
              I dzwonilem i mi pani powiedziala, ze pieniadze za dwa dni beda.
              I czekalem.
              I czekalem.
              I dzwonilem (nikt nie odbieral).
              I dzwonilem.
              I poszedlem do firmy.
              Pan prezes przyjal mnie w gabinecie. Usiedlismy przed jego 17calowym
              laptopem, otworzyl liste plac sierpniowych. Wyciagnal swojego
              IPhone'a 3G, zrobil telefon do jakies kolezanki. Pogadali o
              duperelach, a przy okazji o mojej pensji. I miala byc za dwa dni.
              I czekalem.
              I czekalem.
              I dostalem dopiero tydzien temu (czyli z miesiecznym opoznieniem!).
              Nie polecam firmy, ja juz pracuje gdzie indziej. I naprawde mozna
              sobie znalezc lepsza prace.
              • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:54
                dokładnie tak , ale i tak masz szczęście że dostałeś kasę
                • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 08:11
                  jestem coraz bardziej szczęśliwszy jak czytam co tam się dzieje po tym co
                  zrobili ludziom
                  • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:04
                    co taka cisza czyżby cisza przed burzą
                    • Gość: keek Re: Call Media Wrocław IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 09:12
                      wiesz co pracownik? ja rozumiem ze masz zal i pretensje, ale zaczynasz byc juz
                      tani i nudny. mi tez nie zaplacili, wiec wiem, ze to wkurza, ale daj se juz
                      stary spokoj bo jestes irytujacy
                      • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:14
                        to nie czytaj bo co innego można pisać o tej firmie
                        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 07:52
                          nuda , CO TAM PANIE W POLITYCE ???
                        • Gość: ala Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:56
                          ogólnie ta firma to wielki wałek
                          w którym oprócz p Harenzy utopili kasę menadżerowie Netia s.a
                          min koordynator z opola i jego szef
                          • Gość: ala Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:01
                            do byłych pracowników
                            prostym batem na tych panów jest zbiorowy pozew do sądu pracy
                            nie zaszkodzi tez odwiedzić PIP i prokuraturę. oraz powiadomić kogos z zarządu
                            NETIA S.A
                            • Gość: Chuck Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:51
                              Polecam także powiadomić urząd skarbowy we Wrocławiu o
                              nieprawidłowościach w funkcjonowaniu tej spółki(uwierzcie mi wiem
                              coś o tym).
                              • Gość: nie PŁĄCĄ Re: Call Media Wrocław IP: *.skawsoft.com.pl 05.11.08, 21:28
                                NIE PŁACĄ !!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:38
                                  slyszalem że tyle paliwa sobie odlales z bakku ze chyba i tak masz niezla
                                  rekompensat4e
                              • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:43
                                o nasteapny detektyw inwektyw jeszcze tylko sameog pana boga poawiadomcie hehe
                            • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:45
                              i uwazasz ze co zarzad netia sa powie????????? panie robercie proszze zaplacic
                              pieniadze tym ludziom z ktorymi netia nei ma nic wspolneog???????/
              • Gość: paulina Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 11.11.08, 21:19
                ja tez nie dostalam za sierpien, czekam do tej pory, w pazdzierniku miala byc po
                tym jak zadzwonilam dwa dni pozniej i dalej nie ma a teraz podobno juz nie ma
                nikogo na olawskiej a telefony nie dzialaja. i co teraz?
      • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:52
        dzięki, poszkodowani przez RH i resztę wałkarzy łączcie się
      • Gość: mala Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 04.11.08, 10:50
        ty pracownik a raczej chyba ekspracownik, weź się lepiej do swojej roboty i
        przestań udawać że jesteś zatrudniony w calmedi bo nie jesteś samto
        potwierdzsiles a w ogóle to co sie cieszysz ze zbankrutują, jak zbankrutują to
        tymbardziej nikt z nas nie zobaczy swoich pieniedzy, a sprzętu nikt raczej nie
        wyniesie bo pewnie go maja w leasingu
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:50
          sory jestem chory na shizofrenie a pozatym niezly zemnie hopohondryk tak sobie
          siedze i sobie mysle ze gdyby nie ja to swietnie by ta spolka dzisiaj dzialala
        • Gość: rocky [...] IP: *.de 05.11.08, 01:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:38
            popieram oddać wszystkim kasę !!!!!!
          • Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:44
            chyba wszystko jest ok skoro strona www.ventureincubator.pl jest zablokowana dla
            call wałek hahaha szczęścia zdrowia
            • Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:47
              no rzeczywiscie jeszcze tylko tam brakowalo tych wszystkich genialnych komentarzyy
          • Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:15
            jaki sherlock holmes się znalazł ;)
      • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:44
        wiecie co pal licho z Harenzami i innymi padalcami z tej firmy ale szkoda ludzi
        którzy tam pracowali i nie dostali kasy i chyba nie dostaną bo oni są BANKRUTAMI
        !!!!!!!!!!!
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:42
          to raczej calmedia jest abankurtem
      • Gość: xxx Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 06.11.08, 11:35
        Call media jest już zamknięte, drzwi zaklejone taśmą
        • Gość: RH+ Re: Call Media Wrocław IP: *.skawsoft.com.pl 06.11.08, 11:51
          do bankructwa CM przyczynił się w głównej mierze RH przez swoje
          dyktatorskie a zarazem nieudolne rządy. Ale i tak uważam że to
          prawdziwy gwiazdor i jego podobieństwo do Hardego Portera nie jest
          przypadkiem… Pozdrawiam władcę pierścieni hej!!!
          PS. Panie „prezesie” hi hi do zobaczenia w urzędzie pracy-
          nosił wilk razy kilka poniosą i wilka...
          • Gość: verb. Re: Call Media Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.08, 14:16
            A moze zorganizowac sie w wieksza grupe - wszyscy, ktorzy nie dostali pieniedzy - i sprobowac zadzialac razem, mielibysmy wieksza sile. Jednostkowe dzialania moga byc zbyt slabo odczuwalne...
            • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 21:08
              jestem za
          • Gość: pracownik zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:37
            podobno do bankructwa przyczynil sie tez między innymnmi zlodziej paliwa z
            samochodu sluzbowego calmedi ze skawiny hihihi malopolski cfaniaczek
            • Gość: pracownik Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:51
              nie słuchajcie bzdur jak przez 2 miesiące jeżdżenia mógł tyle ukraść
              • Gość: pracownik Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 00:23
                moze zainteresowany się wypowie i zdradzi nam tajemnicę na swój sukces? :-)
                • Gość: RH+ Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.skawsoft.com.pl 08.11.08, 13:51
                  buhahahahhaha panie *R*H*+ wiem że słowo klasa ma z panem tyle
                  wspólnego co i nic... ale jeśli ktoś tu jest złodziejem to tylko i
                  wyłacznie pana nieskromna osoba - głowa do góry Judasz się nawrócił
                  i panu się uda!!!
        • Gość: mala Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 07.11.08, 20:53
          i tak się wlaśnie nawynosiliscie plazm i komputerow
      • Gość: x Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 06.11.08, 14:37
        Ale do kogo pójdziemy, jak tam drzwi pozamykane. Jedynie sad zostaje
        • verband Re: Call Media Wrocław 06.11.08, 14:53
          Inspekcja pracy, sad...
          Wie w ogole ktos w jakim stanie jest ta firma? Oglosila bankructwo albo cos?
          • Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 06.11.08, 22:01
            hehehe, no to się porobiło
            • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:22
              jakie wieści z call wałek ????
              • Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 07.11.08, 13:45
                zadne :( zamknieci na wszystkie spusty...
                • Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:17
                  czekaliście, czekaliście i się doczekaliście, teraz powiedzcie swojej kasie papa
                  • Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 19:13
                    musi byc jakies wyjscie z tego wszystkiego :/
      • free_putin1 Re: Call Media Wrocław 07.11.08, 21:11
        4 i 5 byłem w call wajcha i były tylko 3 osoby na wypowiedzeniach i zmulony
        RH(zmulony bo bezrobotny już).ciekawe co z naszą kasą będzie.proponuję uderzyć
        do prokuratury,PIP-y itp itd.kasy za wrzesień nie zobaczyłem do dziś,a za
        październik to chyba pobożne życzenia bo te złodzieje już pewnie uciekli na
        kanary:-)
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:40
          chyba nie uciekli bo mają małe dzieci
      • Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 22:50
        widok = bezcenny :-)
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 23:59
          co ja będę robił ????
          • Gość: goscc Re: Call Media Wrocław IP: *.mas.airbites.pl 08.11.08, 12:33
            trzeba zebrac ludzi, i probowac grupa zaltwic sprawe w sadzie, tylko
            jak wsyztkich zebrac ??
      • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 16:35
        już się boi trzeba aby ktoś mądry pokierował całą sprawę , wynająć mądrego
        adwokata a nie każdy osobno , podejrzewam że jest bardzo dużo ludzi oszukanych
        przez tą firmę nie być anonimowym tylko odkryć się i spotkać jako osoby z nazwiskami
        • free_putin1 Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 17:17
          a jakie będą koszty wystąpienia do sądu?to dobra myśl.
          • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:46
            koszty kosztami oni myślą że jak są winni 100 ludziom po 500 zł to pojedynczo
            każdy spęka dlatego ktoś mądry musi to związać do kupy i działać bo wszystko i
            to szybko bo wszystko przepadnie
            • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:49
              myślę że najmądrzejszym byłby msx trzeba łapać z nim kontakt lub przedstawiajcie
              swoje propozycje byle skuteczne i to szybko
              • free_putin1 Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 17:57
                najlepiej msx łapać.
                • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:02
                  myślę że tak to jest mądra osoba ale osobiście nie wiem kto to jest
      • Gość: ania Re: Call Media Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.08, 18:33
        Kto to jest msx, HR? Dlaczego każdy pisze tu skrotami, kogo sie
        boicie? Trzeba zebrac wspolna liste i wystapic do sadu. Nie mozna
        podarowac tym zlodziejom
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:42
          wszyscy o tym wiemy tylko przez forum i na odległość nic się nie zrobi
          ludzie tam pracujący przecież się znają wiec piszę jeszcze raz musi ktoś to
          wszystko połapać wynająć adwokata i zacząć działać a pseudonimy są po to aby Ci
          złodzieje nie wiedzieli o kogo chodzi ale
          teraz myślę że już można się nie czaić tylko walczyć o kasę
        • Gość: gosc Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 01:10
          a jak inaczej pisac jak nie skrotami????? chcesz zeby cie do sadu podali o
          znieslawienie, grozby, nachodzenie w prywatnej posiadlosci itd?????????? to
          trzeba z glowa zrobic, zbierzmy sie razem i dzialajmy!!!!!!
          • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 08:20
            właśnie tak trzeba zrobić bo myślą że są bezkarni a w pojedynkę nic nie zrobisz
      • verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 20:26
        Jak sie mamy zebrac do kupy to piszcie chocby do mnie, klikajcie w nick i dawajcie znac o sobie, maile albo gg.
        Zbierzemy sie, powiadomoimy osoby ktore zanmy osobiscie (mysle ze imie i nazwisko osoby siedzacej obok pamietacie dobrze), spotkamy sie i ustalimy linie dzialania.
        Dzwonilem do Inspekcji Pracy, mozemy sprawe oddac jedynie do sadu cywilnego, wiec zrobmy to.
        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:36
          trzeba to zrobić bo oni myślą że my tego ruchu nie zrobimy
          • verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 22:21
            Wiec czekam na maile. Zbierzmy sily i do roboty.
            • verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 22:27
              Podam moze bezposredni mail, bo na gazecie nie kazdy ma konto.
              verband@o2.pl
              • Gość: mm Re: Call Media Wrocław IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.08, 12:06
                tylko nie msx, nie wiem czy go znacie, ja znam i to jest jełop. uwierzcie. no
                chyba ze przyjdzie do sądu w kapeluc=szu i z fajka, to na pewno bedzie
                potraktowany powaznie. to kretyn jest.
                • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 12:45
                  to szukajcie kogoś mądrego
                  • verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 12:56
                    Nie ma co szukac, tylko zebrac sie razem i zaczac dzialac. Bez sensu czekac az znajdzie sie jakis samodzielny wybawca.

Wiec zamiast tu marudzic i gadac po proznicy napiszcie do mnie i zbierzemy sie razem.

verband@o2.pl
                    • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 13:27
                      w sumie to masz rację tylko ja nie jestem z Wrocławia i parę osób również
                      • verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 13:43
                        Spoko, ale chyba lepiej dogadac sie mailem, czy gg, a nie tutaj, gdzie ponoc czyta to nasza szanowna dyrekcja. Po co zdradzac wszystkie kroki?
                        • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:06
                          fakt tylko kilka osób musi potwierdzić kto jest kto
                          • verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 14:10
                            Moge sie wylegitymowac profilem na n-k ;)
                            • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:11
                              myślę że jesteś pokrzywdzonym
                              • verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 14:14
                                W kwestii zaleglej wyplaty na pewno...
                                • Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:22
                                  hahaha
                • Gość: gosc Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 01:11
                  serio?????? a tak madrze pisal :(((((((((((
                • Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 17.11.08, 07:56
                  Taaaaa? Znasz mnie, czy kapelusz? A co do palenia fajki - nie widzę
                  w tym nic niestosownego. To trochę wyższa kultura palenia tytoniu,
                  która Tobie jest pewnie obca. Ale czego tu wymagać od kogoś, kto ma
                  w IP "legnica" :-)
                • Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 17.11.08, 14:40
                  Może i jestem kretynem, ale swoje od nich wyegzekwowałem:-) Boli
                  Cię, że poszło do mojej kieszeni a nie Twojej? No i dobrze:-) O
                  swoje trzeba umieć walczyć, a nie dziobać palcami w klawiaturę po
                  forach dyskusyjnych:-)
                  • Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 00:19
                    co ty wyegzekwowales, nic nie wyegzekwowales, wszystkim wtedy zaplacili bo
                    jeszcze mieli kase
                    • Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 18.11.08, 08:40
                      Ja wiem swoje a Ty wiesz swoje:-) I niech tak zostanie okej?:-)
      • Gość: jebniety Re: Call Media Wrocław IP: *.chello.pl 11.11.08, 04:17
        11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!!
        11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!!
      • verband Re: Call Media Wrocław 11.11.08, 18:15
        Ludzie, badzmy powazni, w ten sposob to mozemy tylko problemow sobie narobic.

Napisaly juz do mnie dwie osoby, czekam na nastepne i ustalimy co robic.

verband@o2.pl
        • Gość: paulina Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 11.11.08, 21:40
          ja do Ciebie napisałam, bo nie zapłacili mi za sierpień. zgłaszajcie się, bo
          trzeba coś z tym zrobić!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka