Gość: pracownik cm Re: ZARZĄD Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:32 dużo to oni nie piją nerwica ich zabija sami ich widzicie zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 17.10.08, 07:53 Jakieś 2-3 miesiące temu zaproponowano mu wejście do Zarządu. Zgodził się od razu, chyba nieświadomie, bo nikt dobrownlnie nie zakładał by sobie na szyję pętli ze struny od fortepianu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_? Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 17:54 a co co ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 18:40 pieniądze ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX Re: wałkarze IP: 213.53.84.* 20.10.08, 20:01 masz dowód? podziel się nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:00 mam bo sam nie dostałem moich pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:53 a teraz ktoś podszywa się pode mnie i robi to bardzo interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:54 ej, czemu się podszywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:55 MSX i pracownik to zarząd call media !!! uwaga nie pisać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:59 MSX to wałkarz, ukradł w call media 10 zł. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerobiony Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:58 ktoś podaje się za mnie !!! Za Macieja MSX-a !!! Tylko ja jestem Maciejem, któremu ukradli z portfela w kuchni 10 zł. Portfel, a w nim 10 zł. reszty zostawili. Nie podawaj się za mnie MSX !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:22 buuuuuuuu pracownik to złodziej, który okradł call media. wiocha na maksa, człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały cytat Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 23:35 Pracownik celowo podawał się za oszukanego. To on jest pewnie oszustem i złodziejem. Uwaga na wpisy tych ludzi, bo to złodzieje, a każdy złodziej to MSX i pracownik. Wiemy, kim jesteś złodzieju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ A to ciekawe:) IP: *.umwd.pl 21.10.08, 07:39 Widzę, że ktoś się pode mnie podszywa i całkiem sporo o mnie wie:-) Uważaj Kolego, bo może się okazać, że wiem więcej i mogę niż Ci się zdaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ I jeszcze jedno... IP: *.umwd.pl 21.10.08, 07:44 ... nie mam nic wspólnego z wygłaszanymi tu sądami kategorycznymi i oskarżeniami bez dowodów. Dzielę się jedynie znaną powszechnie wiedzą na temat tej spółki. Nikogo za rękę nie złapałem, choć faktycznie mnie okradziono w firmie. Osoby podszywające się pode mnie ostrzegam o konsekwencjach wynikających z tego faktu. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 21.10.08, 08:10 Porównaj sobie IP z jakiego pisałem wcześniej i teraz piszę, to dojdziesz, kto jest prawdziwym MSXem:) Z tego miejsca raczej nie pozwalałbym sobie na "numery";-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:07 nie przejmuj się bo Ci co zostali oszukani i ich znają wiedzą kto jest oszustem i złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:13 jedno jest pocieszające że oni z tego nie wyjdą !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:13 ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wyjdziesz 'pracowniku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:20 nie wyjdziesz to raczej ty z choroby umyslowej. poglowkuj troche ze jak jestes teraz w robocie i rzeczywiscie pracujesz w callmedi to cie spokojnie namierza i wypie... na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: 'pracowniku' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:31 spoko spoko nie strasz nie strasz bo się zesrasz czas pracuje na waszą niekorzyść tik tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: 'pracowniku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:43 hahahahaha, dobre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wałkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:07 z tego miejsca powinieneś sobie pozwolić na pracę za którą zresztą płacą podatnicy, a nie na siedzenie całymi dniami na forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: wałkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:10 pracuję tylko w nienormowanych godzinach pracy a każdą wolną chwilę staram się ostrzegać ludzi przed złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... ....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:13 ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość to kto tu się pod kogo podszywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:16 ktoś pod MSX_ czy MSX pod pracownik???????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: to kto tu się pod kogo podszywa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:34 w tej sprawie to nie ma znaczenia faktem jest że MSX pisze prawdę o złodziejskich machinacjach DON ROBERTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc o jakich znowu zlodziejskich machinacjach? IP: 213.53.84.* 21.10.08, 11:24 Kradną to złodzieje w autobusach. Harenza, a raczej Callmedia może być najwyżej czyimś dłużnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: to kto tu się pod kogo podszywa? IP: 213.53.84.* 21.10.08, 12:09 ale MSX o Roberto akurat nic nie wspomniał. Wspomniał za to o paru idiotyzmach, których dopuszczono się w spółce, ale to akurat podczas prezesury szanownego pana Gołębiowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: wałkarze IP: *.umwd.pl 21.10.08, 10:37 Pozwalam sobie:-) Pozwalam sobie również wykonywać swoje obowiązki w sposób rzetelny i profesjonalny. A jeśli Ty również chciałbyś popracować na państwowym - zajrzyj na stronę UMWD, dział praca i wybierz sobie stanowisko, które by Ci odpowiadało. Złóż stosowne dokumenty i ... powodzenia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca na panstwowy urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:21 dzieki ale nie bylo to nigdy szczytem moich marzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 13:15 A być może, nie przeczę. Niemniej zarobki znacznie lepsze niż np. w Call Center. W każdym razie ja sie tu spełniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 21.10.08, 13:37 call center to dobry początek do kariery i nikt nie oczekuje że ludzie dożyją tam emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 13:46 Zgoda zgoda zgoda... Ale też nie może dochodzić do takich sytuacji, jak powyżej, kiedy pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia za swoją pracę. Z drugiej strony dziwisz się tym ludziom, że wylewają tu swoje żale? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:50 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:54 a ja jestem zdania, że - jak to na forach bywa - ci co dostali wynagrodzenie z opóźnieniem, to teraz siedzą cicho, a odzywają się głównie ci, co sami kręcili wałki wobec firmy i zostali przyłapani. MSX, a tobie ta firma coś wisi, czy nie? oprócz tej ukradzionej kasy, którą, jak mniemam, podwinął ci któryś z kolegów z sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: urzad marszalkowski IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:02 Nic mi nie wiszą. Rozliczyli się ze mną, ale z pięciodniowym opóźnieniem. W momencie, kiedy dostałem potwierdzenie z Raiffeisena, że żadna awaria serwera nie miała miejsca zadzwoniłem do szefostwa z informacją, że jeśli tego dnia, przy ostatnim księgowaniu nie zobaczę należnego mi wynagrodzenia - złożę oficjalną skargę na piśmie do Państwowej Inspekcji Pracy (wtedy nie wiedziałem, że nie ruszyliby palcem w tej sprawie), oraz do Urzędu Skarbowego, właściwego dla rejonu spółki. Inni nie byli na tyle bezczelni i nie odważyli się na taki krok. Mi już było wszystko jedno, gdyż nie przedłużyłem umowy ze spółką Call Media. Ergo nie miałem nic do stracenia. Rozumiem także tych, co boją się o stratę pracy, bo być może to jest ich jedyne źródło dochodu i dlatego w milczeniu żyją nadzieją, że Zarząd zapłaci im zaległe wynagrodzenie. Kochani, nie bójcie się. na Call Medii świat się nie kończy:-) Serio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Raiffeisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:25 A co mieli powiedzieć, przyznać się że mają awarię? :-). Ten bank jest gorszy niż PKO BP. MSX, trochę jesteś dumny i blady - a po prawdzie twoje groźby po tej czy po innej firmie spłynęłyby jak po kaczce, a wiesz czemu? bo nikt tu nikogo nie kantował tylko zwyczajnie albo rzeczywiście mieli awarię w banku albo im ktoś nie zapłacił i sami czekali na kasę, żeby przelać pracownikom. I skoro ostatecznie przelali tobie, to przelali też innym, bo jakoś nie słychać o masowych pozwach do sądu we Wrocławiu. Sorry, ale moim zdaniem się trochę wymądrzasz - owszem, czytasz fora, interesujesz się różnymi rzeczami, które znajdujesz w internecie, znasz przepisy, w wielu aspektach masz rację, ale sam raczej jeszcze nie dorosłeś do prowadzenia własnego biznesu czego dowodzi fakt, że szukałeś ciepłej i bezpiecznej posady, którą teraz sobie chwalisz. I raczej nikt tu do tego nie dorósł skoro nikt poza zarządem Callmedi nie otworzył sobie własnego call center. I zdajcie sobie sprawę z tego, że 'lecenie na kredytach' nie jest niczym złym, bo nie każda firma z założenia ma miliony na koncie podczas rozruchu i często do interesu przynajmniej przez pierwszy rok trzeba dokładać. To powiedziałem ja, prezes klubu Tęcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:34 a jednak czytasz i piszesz pierdoły to dlaczego nie zapłaciłeś wszystkim pieniędzy a co do pozwów to poczekaj wiesz że to w Polsce długo trwa czas pokaże tik tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiktak Re: Raiffeisen IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:42 człowieku, pochwal się wreszcie za co nie dostałeś kasy, a nie tikaj tu jak jakiś zegar z zepsutą kukułką :) Harenza może i wie, ale my nie wiemy :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:46 dlaczego ????? bo mnie oszukał jak wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiktak Re: Raiffeisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:47 To już pisałeś podaj jakieś konkrety. Tak bez dowodow to ja sobie mogę napisać że mnie oszukał prezydent Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Raiffeisen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:49 hahaha wszystko w swoim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość prowokacja IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:52 E tam, z tym tiktakiem to jakaś zwykła prowokacja jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:57 chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: Raiffeisen IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:35 Tak jest dokładnie jak piszesz. Nie odwazyłbym się otworzyć własne call center. Ale myślałem, że jednak ci, co biorą się za takie rzeczy - mają o tym pojęcie. Zgadzam się z Tobą poraz drugi. Tak, szukałem ciepłej spokojnej posady. I znalazłem:-) Po prawdzie trudno przełożyć moją rozmowę telefoniczną na efekty. Nie mam pewności 100%, że dzięki temu, że postraszyłem Zarząd "7 plagami egipskimi" dostałem swoje wynagrodzenie. :-) Mam trochę żalu do tej konkretnej firmy za pewno zdarzenie, o którym piszę w powyższych postach - stąd moje kibicowanie i głos (mam nadzieję, że w miarę rozsądny) w tej sprawie. Pozdrowienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Raiffeisen IP: 213.53.84.* 21.10.08, 14:46 ale czego oczekiwałeś, że ci prezes wyjmie kasę ze swojego portfela i odda? czy może jakiś nędzny i głupi kierownik zmiany, który idiotycznie się zachował i o którym piszesz. ktoś ci zwędził pieniądze, bo je zostawiłeś bez opieki, niestety tak bywa. mi ukradli kiedyś czapkę na basenie bo nie schowałem do szafki i co - miałem iść do kierownika basenu, żeby mi oddał za nią pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: Raiffeisen IP: *.umwd.pl 21.10.08, 14:54 Oczekiwałem reakcji na zdarzenie. "Pies drapał" drobne. Skoro robiło się szkolenia 5 minutowe z powodu niewłaściwego tekstu do klienta przez telefon - można było takie samo zrobić w sprawie kradzieży, oraz w jakiś sposób dać wyraz dezaprobaty na takie zachowania. Tylko tyle (jak życie pokazało "aż tyle" ):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en wypłata wypłata IP: 89.231.207.* 21.10.08, 16:43 dostałam kasę za sierpień, łał. sukces. eureka. łał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:48 macieju wroc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: 82.160.248.* 22.10.08, 18:49 ja przepraszam ale zadnych walkow wobec firmy nie robilam a o swoje pieniazki doprosic sie pana prezesa nie mogę...:)od sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 23.10.08, 13:18 może za słabo prosiłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: 82.160.248.* 22.10.08, 18:47 no nie wiem czy taki dobry poczatek do kariery, jak sie tam pracuje za darmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 08:45 ja o swoje pieniądze proszę od lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: 213.53.84.* 23.10.08, 13:17 sorry, ale a moim zdaniem to jest prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:54 dlaczego tak myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:37 bo tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:43 na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: *.xdsl.centertel.pl 25.10.08, 19:00 hurra...doproslam sie za sierpen..teraz czeka na wrzesniowa wyplate.... to sobie chyba jeszcze poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:24 ty to masz szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: urzad marszalkowski IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.08, 14:15 no nie wiem za wrzesien wisza mi wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:23 mi wiszą jeszcze za lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: główny księgowy Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 08:39 siedzi sobie gość na forum, robi tanią prowokacje.. jak znam życie, to pewnie za luty też nie dostałeś wypłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:06 za lipiec ,sierpień i za wrzesień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:48 i za październik, listopad i grudzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: urzad marszalkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 07:40 nie siedzi tylko pracuje w normalnej firmie gdzie płacą za wykonaną pracę a nie jak w firmie CALL WAŁEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urzad marszalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 13:58 i jeszcze tam pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacek Adam Kamiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:09 własnego cienia to bał się akurat w tej firmie ktoś inny ale juz go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacek Adam Kamiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:11 to po co tam pracujesz skoro ci sie tak niepodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczej dłużnikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:42 złodziejami byliby, gdyby zakradli się w nocy do domów tych ludzi, wybili okna i zabrali co popadnie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ZARZĄD Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:44 może jakieś konkretne przykłady, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szanowny zarządzie - gdzie nasze pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:46 no i jak, dostaliście te pensje czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:30 w call media nie pracowałem, ale pracowałem w innym call center, atmosfera wporządku, luz. Ale nie wytrzymałem niestety tempa pracy, non stop kolejka telefonów. Call center to jest robota dla młodych (~20lat) pełnych energii ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 14:01 ehhh, brak mi slow do tej "firmy" :( mozna sie dobijac drzwiami i oknami a i tak nie placa :( zreszta sypie sie juz dzialalnosc :P 4 osoby zostaly na "sluchawkach" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 19:26 ja biore plazme ;) wyjatkowo fajna ;) w sumie nic innego zdatnego do uzytku tam nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:08 dostaną za swoje pzekręty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:17 0 kurierów X 0 umów = 50 000 zł minimum kosztów firmy to jest matematyka , RH i spółka do nagrody nobla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:18 to co końcowe odliczanie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky Re: Call Media Wrocław IP: *.finemedia.pl 29.10.08, 00:11 witam, pracowalem tam przez sierpien. jak przychodzilem, bylo powiedziane, ze wyplaty sa do 15-ego nastepnego miesiaca, czyt. do 15 wrzesnia. i czekalem. potem byla informacja, ze wyplaty beda do 21-ego, bo klient (netia) bedzie teraz placil Call Medii w pozniejszym terminie. I czekalem. I czekalem. I dzwonilem (nikt nie odbieral). I dzwonilem. I dzwonilem i mi pani powiedziala, ze pieniadze za dwa dni beda. I czekalem. I czekalem. I dzwonilem (nikt nie odbieral). I dzwonilem. I poszedlem do firmy. Pan prezes przyjal mnie w gabinecie. Usiedlismy przed jego 17calowym laptopem, otworzyl liste plac sierpniowych. Wyciagnal swojego IPhone'a 3G, zrobil telefon do jakies kolezanki. Pogadali o duperelach, a przy okazji o mojej pensji. I miala byc za dwa dni. I czekalem. I czekalem. I dostalem dopiero tydzien temu (czyli z miesiecznym opoznieniem!). Nie polecam firmy, ja juz pracuje gdzie indziej. I naprawde mozna sobie znalezc lepsza prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:54 dokładnie tak , ale i tak masz szczęście że dostałeś kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 08:11 jestem coraz bardziej szczęśliwszy jak czytam co tam się dzieje po tym co zrobili ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:04 co taka cisza czyżby cisza przed burzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keek Re: Call Media Wrocław IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 09:12 wiesz co pracownik? ja rozumiem ze masz zal i pretensje, ale zaczynasz byc juz tani i nudny. mi tez nie zaplacili, wiec wiem, ze to wkurza, ale daj se juz stary spokoj bo jestes irytujacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:14 to nie czytaj bo co innego można pisać o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 07:52 nuda , CO TAM PANIE W POLITYCE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:56 ogólnie ta firma to wielki wałek w którym oprócz p Harenzy utopili kasę menadżerowie Netia s.a min koordynator z opola i jego szef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:01 do byłych pracowników prostym batem na tych panów jest zbiorowy pozew do sądu pracy nie zaszkodzi tez odwiedzić PIP i prokuraturę. oraz powiadomić kogos z zarządu NETIA S.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuck Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:51 Polecam także powiadomić urząd skarbowy we Wrocławiu o nieprawidłowościach w funkcjonowaniu tej spółki(uwierzcie mi wiem coś o tym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie PŁĄCĄ Re: Call Media Wrocław IP: *.skawsoft.com.pl 05.11.08, 21:28 NIE PŁACĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:38 slyszalem że tyle paliwa sobie odlales z bakku ze chyba i tak masz niezla rekompensat4e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:43 o nasteapny detektyw inwektyw jeszcze tylko sameog pana boga poawiadomcie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:45 i uwazasz ze co zarzad netia sa powie????????? panie robercie proszze zaplacic pieniadze tym ludziom z ktorymi netia nei ma nic wspolneog???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 11.11.08, 21:19 ja tez nie dostalam za sierpien, czekam do tej pory, w pazdzierniku miala byc po tym jak zadzwonilam dwa dni pozniej i dalej nie ma a teraz podobno juz nie ma nikogo na olawskiej a telefony nie dzialaja. i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:52 dzięki, poszkodowani przez RH i resztę wałkarzy łączcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 04.11.08, 10:50 ty pracownik a raczej chyba ekspracownik, weź się lepiej do swojej roboty i przestań udawać że jesteś zatrudniony w calmedi bo nie jesteś samto potwierdzsiles a w ogóle to co sie cieszysz ze zbankrutują, jak zbankrutują to tymbardziej nikt z nas nie zobaczy swoich pieniedzy, a sprzętu nikt raczej nie wyniesie bo pewnie go maja w leasingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:50 sory jestem chory na shizofrenie a pozatym niezly zemnie hopohondryk tak sobie siedze i sobie mysle ze gdyby nie ja to swietnie by ta spolka dzisiaj dzialala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky [...] IP: *.de 05.11.08, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:38 popieram oddać wszystkim kasę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:44 chyba wszystko jest ok skoro strona www.ventureincubator.pl jest zablokowana dla call wałek hahaha szczęścia zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:47 no rzeczywiscie jeszcze tylko tam brakowalo tych wszystkich genialnych komentarzyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: klikacze z zarzadu call media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:15 jaki sherlock holmes się znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:44 wiecie co pal licho z Harenzami i innymi padalcami z tej firmy ale szkoda ludzi którzy tam pracowali i nie dostali kasy i chyba nie dostaną bo oni są BANKRUTAMI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:42 to raczej calmedia jest abankurtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 06.11.08, 11:35 Call media jest już zamknięte, drzwi zaklejone taśmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RH+ Re: Call Media Wrocław IP: *.skawsoft.com.pl 06.11.08, 11:51 do bankructwa CM przyczynił się w głównej mierze RH przez swoje dyktatorskie a zarazem nieudolne rządy. Ale i tak uważam że to prawdziwy gwiazdor i jego podobieństwo do Hardego Portera nie jest przypadkiem… Pozdrawiam władcę pierścieni hej!!! PS. Panie „prezesie” hi hi do zobaczenia w urzędzie pracy- nosił wilk razy kilka poniosą i wilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verb. Re: Call Media Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.08, 14:16 A moze zorganizowac sie w wieksza grupe - wszyscy, ktorzy nie dostali pieniedzy - i sprobowac zadzialac razem, mielibysmy wieksza sile. Jednostkowe dzialania moga byc zbyt slabo odczuwalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 21:08 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:37 podobno do bankructwa przyczynil sie tez między innymnmi zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego calmedi ze skawiny hihihi malopolski cfaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:51 nie słuchajcie bzdur jak przez 2 miesiące jeżdżenia mógł tyle ukraść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 00:23 moze zainteresowany się wypowie i zdradzi nam tajemnicę na swój sukces? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RH+ Re: zlodziej paliwa z samochodu sluzbowego IP: *.skawsoft.com.pl 08.11.08, 13:51 buhahahahhaha panie *R*H*+ wiem że słowo klasa ma z panem tyle wspólnego co i nic... ale jeśli ktoś tu jest złodziejem to tylko i wyłacznie pana nieskromna osoba - głowa do góry Judasz się nawrócił i panu się uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 07.11.08, 20:53 i tak się wlaśnie nawynosiliscie plazm i komputerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 06.11.08, 14:37 Ale do kogo pójdziemy, jak tam drzwi pozamykane. Jedynie sad zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 06.11.08, 14:53 Inspekcja pracy, sad... Wie w ogole ktos w jakim stanie jest ta firma? Oglosila bankructwo albo cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: 213.53.84.* 06.11.08, 22:01 hehehe, no to się porobiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:22 jakie wieści z call wałek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 07.11.08, 13:45 zadne :( zamknieci na wszystkie spusty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:17 czekaliście, czekaliście i się doczekaliście, teraz powiedzcie swojej kasie papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 19:13 musi byc jakies wyjscie z tego wszystkiego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
free_putin1 Re: Call Media Wrocław 07.11.08, 21:11 4 i 5 byłem w call wajcha i były tylko 3 osoby na wypowiedzeniach i zmulony RH(zmulony bo bezrobotny już).ciekawe co z naszą kasą będzie.proponuję uderzyć do prokuratury,PIP-y itp itd.kasy za wrzesień nie zobaczyłem do dziś,a za październik to chyba pobożne życzenia bo te złodzieje już pewnie uciekli na kanary:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:40 chyba nie uciekli bo mają małe dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Call Media Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 22:50 widok = bezcenny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 23:59 co ja będę robił ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Call Media Wrocław IP: *.mas.airbites.pl 08.11.08, 12:33 trzeba zebrac ludzi, i probowac grupa zaltwic sprawe w sadzie, tylko jak wsyztkich zebrac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 16:35 już się boi trzeba aby ktoś mądry pokierował całą sprawę , wynająć mądrego adwokata a nie każdy osobno , podejrzewam że jest bardzo dużo ludzi oszukanych przez tą firmę nie być anonimowym tylko odkryć się i spotkać jako osoby z nazwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
free_putin1 Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 17:17 a jakie będą koszty wystąpienia do sądu?to dobra myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:46 koszty kosztami oni myślą że jak są winni 100 ludziom po 500 zł to pojedynczo każdy spęka dlatego ktoś mądry musi to związać do kupy i działać bo wszystko i to szybko bo wszystko przepadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:49 myślę że najmądrzejszym byłby msx trzeba łapać z nim kontakt lub przedstawiajcie swoje propozycje byle skuteczne i to szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:02 myślę że tak to jest mądra osoba ale osobiście nie wiem kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Call Media Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.08, 18:33 Kto to jest msx, HR? Dlaczego każdy pisze tu skrotami, kogo sie boicie? Trzeba zebrac wspolna liste i wystapic do sadu. Nie mozna podarowac tym zlodziejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:42 wszyscy o tym wiemy tylko przez forum i na odległość nic się nie zrobi ludzie tam pracujący przecież się znają wiec piszę jeszcze raz musi ktoś to wszystko połapać wynająć adwokata i zacząć działać a pseudonimy są po to aby Ci złodzieje nie wiedzieli o kogo chodzi ale teraz myślę że już można się nie czaić tylko walczyć o kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 01:10 a jak inaczej pisac jak nie skrotami????? chcesz zeby cie do sadu podali o znieslawienie, grozby, nachodzenie w prywatnej posiadlosci itd?????????? to trzeba z glowa zrobic, zbierzmy sie razem i dzialajmy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 08:20 właśnie tak trzeba zrobić bo myślą że są bezkarni a w pojedynkę nic nie zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 20:26 Jak sie mamy zebrac do kupy to piszcie chocby do mnie, klikajcie w nick i dawajcie znac o sobie, maile albo gg. Zbierzemy sie, powiadomoimy osoby ktore zanmy osobiscie (mysle ze imie i nazwisko osoby siedzacej obok pamietacie dobrze), spotkamy sie i ustalimy linie dzialania. Dzwonilem do Inspekcji Pracy, mozemy sprawe oddac jedynie do sadu cywilnego, wiec zrobmy to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:36 trzeba to zrobić bo oni myślą że my tego ruchu nie zrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 22:21 Wiec czekam na maile. Zbierzmy sily i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 08.11.08, 22:27 Podam moze bezposredni mail, bo na gazecie nie kazdy ma konto. verband@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Call Media Wrocław IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.08, 12:06 tylko nie msx, nie wiem czy go znacie, ja znam i to jest jełop. uwierzcie. no chyba ze przyjdzie do sądu w kapeluc=szu i z fajka, to na pewno bedzie potraktowany powaznie. to kretyn jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 12:45 to szukajcie kogoś mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 12:56 Nie ma co szukac, tylko zebrac sie razem i zaczac dzialac. Bez sensu czekac az znajdzie sie jakis samodzielny wybawca. Wiec zamiast tu marudzic i gadac po proznicy napiszcie do mnie i zbierzemy sie razem. verband@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 13:27 w sumie to masz rację tylko ja nie jestem z Wrocławia i parę osób również Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 13:43 Spoko, ale chyba lepiej dogadac sie mailem, czy gg, a nie tutaj, gdzie ponoc czyta to nasza szanowna dyrekcja. Po co zdradzac wszystkie kroki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:06 fakt tylko kilka osób musi potwierdzić kto jest kto Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 14:10 Moge sie wylegitymowac profilem na n-k ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:11 myślę że jesteś pokrzywdzonym Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 09.11.08, 14:14 W kwestii zaleglej wyplaty na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Call Media Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:22 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 01:11 serio?????? a tak madrze pisal :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 17.11.08, 07:56 Taaaaa? Znasz mnie, czy kapelusz? A co do palenia fajki - nie widzę w tym nic niestosownego. To trochę wyższa kultura palenia tytoniu, która Tobie jest pewnie obca. Ale czego tu wymagać od kogoś, kto ma w IP "legnica" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 17.11.08, 14:40 Może i jestem kretynem, ale swoje od nich wyegzekwowałem:-) Boli Cię, że poszło do mojej kieszeni a nie Twojej? No i dobrze:-) O swoje trzeba umieć walczyć, a nie dziobać palcami w klawiaturę po forach dyskusyjnych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Call Media Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 00:19 co ty wyegzekwowales, nic nie wyegzekwowales, wszystkim wtedy zaplacili bo jeszcze mieli kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSX_ Re: Call Media Wrocław IP: *.umwd.pl 18.11.08, 08:40 Ja wiem swoje a Ty wiesz swoje:-) I niech tak zostanie okej?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebniety Re: Call Media Wrocław IP: *.chello.pl 11.11.08, 04:17 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! 11.11.2008r - SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!! O 19 POD CALL MEDIA!!! NA ŁAWECZKACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verband Re: Call Media Wrocław 11.11.08, 18:15 Ludzie, badzmy powazni, w ten sposob to mozemy tylko problemow sobie narobic. Napisaly juz do mnie dwie osoby, czekam na nastepne i ustalimy co robic. verband@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Call Media Wrocław IP: *.lanet.net.pl 11.11.08, 21:40 ja do Ciebie napisałam, bo nie zapłacili mi za sierpień. zgłaszajcie się, bo trzeba coś z tym zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś