Gość: amelia_SS IP: *.pronet.lublin.pl 16.07.08, 20:07 czy może ktoś wie coś o tej firmie, jakie warunki, wynagrodzenie atmosfera. Każda informacja bedzie dla mnie cenna. Słyszałam że jest ciężko - czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patyk Re: praca w EFL IP: 80.50.235.* 16.07.08, 20:38 Podbijam! Intersuje mnie kazda informacja dotyczaca pracy w tej firmie. amelia_ss skad masz takie informacje? Ja rozmawialem z kolezanka, ktora miala kolezanke, ktora kiedys pracowala i wypowiadala sie raczej pozytywnie :) Napisz tez prosze czy Ty po rozmowie czy przed... Jak po to napisz po krotce jaka atmosfera i czy bardzo mecza. Ja mam rozmowe w poniedzialek, mam nadzieje ze bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia_ss Re: praca w EFL IP: *.pronet.lublin.pl 16.07.08, 21:24 ja już jestem po rozmowach - i przeszłam wszystkie 2 etapy rozmów. Czekam teraz na decyzję z ich strony co do warunków zatrudnienia. 1 etap to spotkanie ok 30 minut a drugi do 6 godzinne assessment center na którym rozwiązuje się testy i odbywa scenki sprzedażowe. Atmosfera na rekrutacji bardzo miła. Mnie interesują opinie obecnych lub byłych pracowników, bo się teraz zastanawiam czy mam zmienić firme czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: praca w EFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.08, 12:24 Amelia daj znac jak Twoja wspolpraca z EFL! podjeta? Napisz czy to co proponuja warte jest przemyslenia. Ja wlasnie jestem po rozmowie i jade na AC. Jak narazie to nie za bardzo podoba mi sie ich podejscie do kandydatow, no ale zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirojka Re: praca w EFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.08, 10:35 pracuje u nich troche miesiecy najpierw grosze i umowa zlecenie potem nastepne umowy zlecenia teraz 1/2 etatu za te same pieniadze choc pol etatu tylko na papierze duzo obietnic na razie nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś