Gość: jagoda_33 IP: *.27.rev.vline.pl 15.09.08, 15:06 Szukam info na temat pracy w tej firmie. Czy ktoś może mi coś napisać o warunkach pracy itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagoda_33 Re: REDAN Łódź IP: *.27.rev.vline.pl 16.09.08, 10:03 to duża odzieżowa firma, może jednak ktoś coś wie o warunkach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę wiem Re: REDAN Łódź IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.09.08, 15:36 Byłam tam parę lat temu na praktykach w dziale logistyki. Miałam wrażenie, że fajnie się w tym dziale pracyje bo ludzie mieli non stop przerwę. Gadali o pierodołach, plotkowali, wykonywali prywatne telefony, zamawiali jedzenie albo jeździli po to jedzenie samemu. W przerwach od tego wszystkiego robili sobie kawkę. Przez 8 h roboty nigdy nie zrobili nic pożytecznego. Dla mnie bomba! Dział spedycji sąsiaduje z logistyką i wygląda zupełnie inaczej. W jednym, malutkim pokoju siedzi 7 różnych babek i strasznie zapierdziela. Obstawione są wielkimi tomiskami i segregatorami z fakturami i cośtam stukają, faksują i non stop pracują. Nie rozmawiają ze sobą bo każda ma na biurku służbowy telefon, który bez przerwy dzwoni. Nie jedzą i nie piją. Straszny zapierdziel i zero luzu. O innych działach nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda_33 Re: REDAN Łódź IP: *.27.rev.vline.pl 16.09.08, 18:38 Dzięki za odpowiedź.Żebby chociaż zarobki były adekwatne do wykonywanej pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka praca w Redanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:21 Pracowałam dla tej firmy ,jednym słowem omijaj ich z daleka .Dla nich człowiek to zero.Praca w salonach czy też sklepach dyskontowych textil market jest harówką po 12 godz .Ja pracowałam na wyższym stanowisku nawet do 17godz.Pełno spraw w sądach mają i PIP ciągle ich odwiedza ,ale to ich niczego nie nauczyło wolą płacić kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: REDAN Łódź IP: *.centertel.pl 23.12.08, 14:26 redan to własciciele marek top secret, troll - praca jest straszna, wymagaj bóg wie czego a płaca jest bardzo niska bo premie sa uzaleznoine od tajnych klientów i oceby sklepu. poza tym masz odpowiedzialnosc za towar, juz po inwntaryzacji ludzie w top secret płacili i nie iwedzieli za co i ile jeszcze beda płacic - ogólnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: REDAN Łódź IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 10:39 Witam ja pracowałem w Redanie dosc długo i jestem negatywnie nastawiony do niej.Co to za praca z której mozna być zwolnionym w kazdej chwili nie patrzac na efekty pracy- od tak po prostu. Byłem swiadkiem wielu sytuacji kiedy zwalniani byli ludzie którzy efektywnie pracowali ,przynosili dochody ,dostawali pochwały za prace a tu pstryk i na drugi dzień ich nie ma .Zarząd walczy o kazde pieniadze które wchodza jednymi drzwiami a drugimi uciekaja za brak logiki i przemyslanych decyzji.Ludzie traktowani sa jak małe robociki które mozna zmieniac do woli. Jest to idealna firma dla ludzi szukajacych pierwszej pracy. popracowac rok zdobyc doswiadczenie i uciekac daleko daleko. Ale gdyby sie okazało ze na stanowisko prezesa wróci własciciel to ja zlożę do redanu swoje CV i prosbe o ponowne przyjecie do pracy. To by było na tyle dziekuje i pozdrawiam wszystkich byłych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś