Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP

IP: 212.67.156.* 22.09.08, 14:36
    Witam. Byłem dziś na rozmowie na wyżej wymienione stanowisko i chciałbym się
    dowiedzieć czy warto zdecydować się na tą pracę? Czy wiecie coś może o tym na
    czym dokładnie polega i jak to wygląda w praktyce? Za wszelkie informacje z
    góry dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • mojekontolalala Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP 22.09.08, 15:10
        akwizycja kolejna ?

ile to nazw na to wymyślą , konsultant ds. sprzedaży, produkt menagier, inżynier
        sprzedaży, lider produktu, inżynier produktu, specjalista ds. sprzedaży,
        specjalista ds. ......
        a tu sprzedaż aktywna

heh, po domach chodzić czy wydzwaniać z ofertą ??

byłeś na rozmowie i nie wiesz na czym praca polega ? a przytomny byłeś ? bo jak
        to po rozmowie nie wiedzieć jak ma praca polegać ??
        • Gość: lihke Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: 212.67.156.* 22.09.08, 17:58
          Byłem byłem ale chciałem wiedzieć czy może w praktyce ktoś wie jak to wygląda bo
          wiadomo że to co mówią na rozmowie bardzo często odbiega od rzeczywistości. Póki
          co mam pracę ale szukam innej więc nie zależy mi jakoś super mocno na tym ale
          nie mniej jednak dobrze byłoby wiedzieć w co ewentualnie się ładuję. Wiem że
          wiąże się to ze sprzedażą zresztą jak 3/4 ofert pracy na polskim rynku ale
          sprzedaż sprzedaży nierówna i różne warunki panują w różnych firmach. TP to
          raczej duża firma więc chciałem wiedzieć jak to u nich wygląda od kogoś kto sam
          tam pracował albo kogoś kto ma o tym pojęcie chociażby od znajomych.
      • Gość: abc Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 20:18
        > dowiedzieć czy warto zdecydować się na tą pracę? Czy wiecie coś może o tym na
        > czym dokładnie polega i jak to wygląda w praktyce?
        To o czym byłą ta rozmowa o d..pie maryni, czy o pracy??
        • Gość: lihke Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: 212.67.156.* 22.09.08, 20:20
          W sumie to o dupie maryni, takie pie...nie o tym co w CV, o pracy dowiedziałem
          się stosunkowo mało i dlatego pytam się na forum o opinie ogólnie o TP jako
          pracodawcy no i o charakterystyce tego stanowiska.
      • noxxxman1981 Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP 23.09.08, 13:25
        hmm mnie też trochę ten temat interesuje , jestem ciekaw czy to kolejna akwizycja?
      • karolina_244 Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP 23.09.08, 13:45
        Gość portalu: lihke napisał(a):

> Witam. Byłem dziś na rozmowie na wyżej wymienione stanowisko i
        chciałbym się
        > dowiedzieć czy warto zdecydować się na tą pracę? Czy wiecie coś
        może o tym na
        > czym dokładnie polega i jak to wygląda w praktyce? Za wszelkie
        informacje z
        > góry dziękuję.

Witam Ja pracuje na czymś podobnym a dokładnie pracowałam, bo jestem
        na L4 jednak nie dla TP tylko Netii
        Jeżeli się nie myślę siedzisz na infolinii i sprzedajesz ofertę TP
        lub dzwonisz po klientach i sprzedajesz dość interesująca praca,
        choć czasami nudna, ale przepekasz swoje i do domu..
        A na spotkaniu nic ci nie mówiono, o co w tej pracy chodzi???
        • Gość: lihke Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: 195.205.135.* 23.09.08, 13:54
          Mówiono że sprzedaje się produkty grupy TP czyli pewnie neostradę , tel i
          orange, dzwoni się szukając nowych klientów i obdzwania klientów stałych. Jeździ
          się na spotkania z klientami i podpisuje umowy. Do wyrobienia są plany
          sprzedażowe. Do dyspozycji kom, laptop i wspólne auto. Z tym że tak mi mówiono a
          wiadomo jak to nieraz w praktyce wygląda. Podobno nienormowany czas pracy.
      • Gość: th Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: 212.67.156.* 24.09.08, 21:29
        up
      • Gość: obserwator mafii Re: Konsultant ds sprzedaży aktywnej TP IP: *.ztpnet.pl 24.09.08, 21:56
        To lubię...haha, jak ktoś nawija makaron na uszy. Nie jestem klientem TP - czy mimo tego jestem narażona na zakup aktywny?
        Zgwałcą mnie, czy co jak nie kupię ich oferty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka