Gość: D. IP: 62.233.213.* 16.10.03, 00:33 Ludzie, trzeba bylo porzadnie przejrzec te site'y. Polowa jest MARTWA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghana nie narzekaj tylko bierz co jest... IP: *.chello.pl 17.10.03, 01:22 ...i podziekuj Panu ze ci podal te adresy matole. tylko www.smarterwork.com jest martwa, reszta to bardzo dobre strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Dzięki Michał IP: 193.0.67.* 18.10.03, 13:45 W poniedziałek zarejestrowałem się w serwisie E-Moonliter. Zlecenia robią wrażenie. Biorę udział w pięciu przetargach. Czy coś się może stać, gdy będę musiał z któregoś zrezygnować? Odpowiedz Link Zgłoś
lotrzynapl Re: nie narzekaj tylko bierz co jest... 20.10.03, 10:49 Gość portalu: ghana napisał(a): > ...i podziekuj Panu ze ci podal te adresy matole. tylko > www.smarterwork.com jest martwa, reszta to bardzo dobre strony Mam stale lacze i sporo wolnego czasu po "normalnej" pracy. Praca przez net jestem zainteresowany od dluzszego czasu lecz nie wiedzialem gdzie jej szukac - probowalem na gr dyskusyjnej i ogolnie w necie lae jakos nie udalo mi sie do tej pory nic znalezc.A do czego pije-czy sa jakies polskie firmy, z ktorymi moznaby wspolpracowac w ten sposob?Dysponuje ktos jakimis linkami?Z gory dziekuje za pomoc. pozdr. ALP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Czy sa jakieś polskie firmy IP: 195.47.201.* 20.10.03, 12:37 Ja również jestem zainteresowany taką współpracą z polskimi firmami. Czy ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Pytanie zasadnicze: "A co ty umiesz robić?" 20.10.03, 14:23 Klikanie to za mało. Angielski? (zdaje się, że nie bo byś już na podanych stronach rozpoczał 'wielką karierę') Coś trzeba umieć!!!!!! Sam papierek jakiejś uczelni nie wystarczy. Polskie papierki wyższych uczelni powinno się od razu zwijać w ruloniki i do... miejsca gdzie powinny wisieć. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
lotrzynapl Re: Pytanie zasadnicze: "A co ty umiesz robić?" 21.10.03, 11:07 Nie wiem czy to bylo do mnie ale odpowiadam - angielski znam i na tych zagranicznych stronkach juz sie zarejestrowalem - niestety aby brac udzial w licytacjach trzeba miec platne konto poniewaz wszystkie, ktore juz sie rozpoczely i odpowiadaja kategoriom jakie podawalem maja pownad 10 zainteresowanych. Czekam na kolejne licytacje. pozdr. ALP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owocowy Re: nie narzekaj tylko bierz co jest... IP: *.chello.pl 21.10.03, 09:57 Witam W Polsce to marnie wygląda (większość ofert to kolejne piramidki :-( ) telepraca.idn.org.pl/ - w miare sensowny serwis, jest pare ciekawych ogłoszeń i artykułów Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr@fik Re: nie narzekaj tylko bierz co jest... IP: *.kalisz.mm.pl 21.10.03, 17:42 polskie portale dla freelancerów: www.fln.pl www.artserwis.pl niestety nr1 zamarł dawno temu, a nr2 jest zbyt młody żeby coś o nim powiedzieć. zleceniodawcy z dziwnych powodów boją się freelancerów. wiem, bo pracuję tak ponad 3lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca-email Re: Niezbędnik adresowy telepracownika IP: *.nowy-tomysl.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 15:13 praca_net@wp.pl jeśli chcesz wiedzieć więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś