Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DUDA-BIS Sosnowiec

• Gość: zofia Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 07:20
        Teraz tak mamy się zwracać MIROŁAW CZ
        • Gość: notofrugo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 09:08
          Ja pie... a ja chlopa naprawde cenilem, byl wymagajacy ale zawsze sie wydawal uczciwy. wierzyc mi sie nie chce, ktos go wrabia i to ku... bardzo chamsko. On tego nie mogl zrobic, za wiele by mial do stracenia. Sami pomyslcie ryzykowal by posade, opinie dla paru zlotych. Tu sie robi czystka, Barwinkowa poleciala a za nia nastepni, dlatego teraz tylu posranych po zakladzie chodzi.
          • Gość: xxx Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.centertel.pl 08.06.11, 12:21
            złodziejstwa niedługo przyjdzie kres w tej firmie, podobno niedługo wróci " stary strażnik texasu" ten nos do eliminowania wszelkich wałków ..... i będzie spokój
            • Gość: aaa Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 23:31
              aaa jaki to strażnik texasu ma wrócic??
              • Gość: notofrugo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 10:13
                Gowno wiecie, jest wrabiany i tyle. Kto z was widzial ze kradl, no kto? Taka fame puscili po zakladzie a debile to lykaja. Zaczynaja sie u nas nowe prawa, nowi ludzie do koryta doszli i eliminuja starych. Za co go cenilem, pytacie, za to ze za czlowiekiem stal murem, nie lubil tylko opie...czy. To ze chlop czasem poswintuszyl to jeszcze nie zbrodnia, zreszta jakos to panienka nie przeszkadzalo.
                • Gość: buba Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 09.06.11, 22:48
                  co ty chłopie pieprzysz,wszyscy z jego zmiany widzieli jak wywoził mięcho.Za kim to on stał murem chyba za tobą musiałeś mu dobrze nadawać,a co do panienek to się nie odzywają jak chcą się utrzymać .
                  • Gość: notofrugo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:09
                    Jakos ja nie widzialem, za to widze co sie dzieje wkolo, MC mial odwage i wlaczyl o ludzi, to sie co poniektorym szefom nie podobalo. Opie...czy mial w dupie, ty pewnie nim jestes i tyle, patrzysz jak by tu zajarac i sie poopie...c. za takich jak ty inni jebia i jeszcze kazdy na nich patrzy jak na odmiencow.
                    • Gość: ja Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.softpro2.pl 10.06.11, 11:20
                      on sie wstawial .....chyba za soba ...pajacu... handelek mial we krwi to wóda to spiryt ....co sie dalo sprzedawał...kto gop znal to wie pisac nie trzeba .... dla mnie kawal cwanika i9 nic wiecej ..pozdrawiam
                • Gość: anty Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 78.133.198.* 07.12.11, 03:59
                  slynny mirek nie lubil opie...czy a sam co robil opier >>>>ał sie w ciepelku i audi kupil za co za miesko
                  • Gość: michał Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 20:27
                    fajny przykład ten frajer z olkusza daje swojemu synowi ciekawe co on sobie myśli jak dowiedział się że stary kradnie być może że to jest na porządku dziennym
          • Gość: diabeł Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 15:26
            Nikt go nie wrabiał,chciał zarobić ale pech nie udało się.W głowie się nie mieści że wynosił z zakładu.Poprostu brak słów.
      • Gość: Matiz Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 20:49
        Jak ty tak bronisz tą świnie to może ty się nazywasz Sebastian co pracujesz na wędzonkach bo zarabiałeś tyle co prowadzący a byłeś sprzątającym to bronisz wieprza
        • Gość: Piotrek Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 08:56
          na której brygadzie pracuje ten Sebastian?czy to ten z grubas z 3?
        • Gość: www Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 09:03
          ales cie sie przypierzyli do tego kurdupla jakby zapominajac o tym drugim zlodziejskim polglowku...ten to mial tu labe-7000zl pensji , pieczyste na sniadanie i łazenie po zakladzie... a teraz do łopaty bo chlop bez jakiegokolwiek wyksztalcenia i znajacy sie tylko na myciu podlogi oraz na donosicielstwie mogl kariere zrobic tylko w tym zakladzie! Zegnamy tych panow bez wiekszego zalu tak jak wczesniej GEBELSA...
          • Gość: xxl Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 09:33
            czarnota sam pisze i broni sie na forum a wy sie wkrecacie i niech kazdy ppzydupas i nastepny rzadzacy wwrwdny ryj sie zastanowi nad swoim postepowaniem co do ludzi bo na kazdego wrednego ryja przyjdzie pora a im zlodzieja mozna napluc tylko w morde
            • Gość: macin Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 09:50
              wedlug mnie on kradł od dluższego czasu,myślał że jest nietykalny a tu niespodzianka.zobaczymy co pokaże nowy kierowniczek z Olk....
              • Gość: xxl Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:14
                a co moze pokazac wylansowany pajac przez czarnote,on jest z dupy wziety wiec nic pewnie w pustej pale nie ma zreszta on jest z klanu z olkusza.
                • Gość: maciek Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 21:43
                  ciekawe co teraz zrobi bronek?niech sie przyjmie do Alby,bedzie sprzatał ulice koło zakładu,może śmieciare zapier...
                  • Gość: pjany Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.146.151.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.06.11, 10:11
                    hihihihi czarnota ponoc juz pracuje w albie i teraz kradnie ale puszki po piwie.
                    • Gość: małpa Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 11:33
                      Może razem z Bronkiem (dwa ryje )
                      • Gość: $ Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:14
                        Do Madeja!!! M.C ma być w Madeju!!! To pewna informacja!!!
      • czarnymsm-0 Re: DUDA-BIS Sosnowiec 20.06.11, 11:43
        Już dawno powinni się za nią wziąć.Mięcho żarła więc też jest winna a może nie wiedziała biedactwo z kim się zadaje?Skończył się dla KOBYŁY(Marzeny S) dobrobyt,urlopu będzie ubywać a nie tak jak do tej pory że miała 26dni aż do wakacji mimo że prawie w każdy piątek jej nie było w pracy,kolacyjki w biurze produkcji odeszły w zapomnienie i te wspomniane ciasta i coca cola na maszynie.Praca którą mogła sobie wybrać bo jak czegoś nie umiała to ryczała jak dziecko a ten KURDUPEL twierdził że Mazenka umie wszystko.A wiecie dlaczego kradł?Bo chciał swojemu KWIATUSZKOWI domek wybudować ale go złapali i niech się cieszy że w nagrodę nie dostał małej ciasnej celi...
        • Gość: ss Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 19:22
          dajcie kanalie dziewczynie spokoj, fakt cos z nia musi byc nie teges ze z takim Qwasimodem sie spotykala ale nie robcie z niej kozla ofiarnego...
          • Gość: Anka z kombajna Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 23:41
            Sama jest sobie winna i wcale nie jest kozłem ofiarnym.Podziwiam tego kto to opisał,bo napisał prawdę.Szuka teraz winnego,bo nie wie kto ją opisuje na forum.Podpisałam się żeby dokładnie sobie sprawdziła adres internetowy.Nie pozwolę sobie na obrażanie i wyzywanie mnie na hali za coś czego nie napisałam.Na fałszywe oskarżenia jest paragraf i to jest karalne,więc jak znowu zaczniesz kogoś oskarżać to się dobrze zastanów.A tak na marginesie nich nauczy się pisać bo ortografię ma masakryczną.Wydaje mi się, że siada jej psychika więc niech idzie do lekarza jak ma zaburzenia emocjonalne.
        • Gość: widz-tele widz Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 22:48
          ciekawe czemu ochrona nie sprawdzała auta Szreka?, czeemu kucharki warzą asom secjalne ekstra przekąski a reszta wpier...a byle co ,firma ma niecały rok a fury (porche, merce, volvo) jak w branży bankowej.Robota jest cieżka a płace niskie,ale nikt nie da wiecej jak sie ludzie nie upominają ,Ten duet mały i duży też sie bali upomnieć o podwyżke woleli sami wyrównać tę rażącą niską płace
          • Gość: zyga Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 20:23
            no ja ty mosz rychtik racja,przeca jak ich nie zdali na psiarnia to łoni chcieli wiekszo pensja pra, pierona łoni może chcieli podwyżka dlo wrzyskich i bez to ich wyciepli, i czamu to taka tajemnica
        • Gość: duch Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 23:01
          cicho sza ? pamietam jak na tablicy ogłoszeń jakiś czas temu wywieszali - kradli mięso o kimś co zawinoł pare kilo a teraz cisza znamienna no bo kadra kierownicza no i wicie rozumicie ,temu Bronkowi włos z głowy nie spadł i nie dlatego ze łysy ale kierownik ,a ten drugi ancymon ? może jeszcze raz go przyjmą bo do trzech razy sztuka
          • Gość: zuza Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 19:42
            Witam
            Jak się pracuje u Dudy?warto się tam zatrudnić?
      • Gość: Czesc Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.11, 12:04
        Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jest czas wakacji, gdzie spedzicie urlop? Ja niestety w domu - maly remoncik i moze w tak zwanym miedzyczasie wypad na Pogorie, moze Przeczyce?? A Wy? Piszcie. Pozdrawiam.
        • Gość: dyrektor Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 23:38
          A ja spenetruje Wielką Rafe Koralową, zatoke Talbot Bej i na tydzień skocze do Las Vegas chapnąć troche keszu
          • Gość: zainteresowany Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 11:51
            a powiedzcie mi jak wyglada praktyka u dudy ? widzieliscie tam kiedys jakiegos praktykanta lub stazyste? mozna sie tam czegos nauczyc czy praktykanci myja podlogi?
            • Gość: olo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 18:24
              praktykanci nic nie robia siedza w szatniach raczej nic sie nienauczysz
      • Gość: thomas Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 15:47
        zapraszam do przedstawiania opinii o firmach na www.pracodawiedz.pl
      • Gość: marian Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 93.175.76.* 17.07.11, 10:16
        halo halo co tak cicho?????? nic sie nie dzieje ze tak nikt nic nie pisze.
      • Gość: Miłosz Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 08:48
        zapraszam do zadawania pytań o opinie o firmach na pracodawiedz.pl
        Możesz się też podzielić swoimi opiniami jako pracownik lub aplikant.
        • Gość: halo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 79.175.246.* 08.09.11, 21:58
          a cóż tu tak cichutko?? przecież znów jest o czym pisać...
          • Gość: abc Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.fucio.net 09.09.11, 10:57
            A co tam ciekawego słychać ???
          • Gość: wacek Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 08:45
            a co sie stało?
            • Gość: buba Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 93.175.82.* 11.09.11, 17:37
              PONOĆ ZNOWU KOGOŚ WYLALI
              • Gość: ccc Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 19:10
                kogo?
                • Gość: olo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 19:33
                  No ciekaw kto poleciał,a kto z kim teraz kręci jakieś nowe parki są,no bo takiej pary jak Kobyła i Napoleon to nasze oczy już nieujżą
      • Gość: były pracownik Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.polnet.tv 28.07.11, 14:01
        co tu dużo gadać każdy kradł jak sie tylko dało jedni mniej inni wiecej jedni białe płytki a drudzy całe skrzynki wędlin i szło to w tony. Znam osobiście byłych kierowców co za jedną dużą czekoladę z milki dostawali po całym pojemniku wędlin , szynek i wszelakiego mięsiwa . Później to nawet na targu w Będzinie handlowali tym. A u wczesne władze na zakładzie kazały nam czołgami jeździć po wagach by je ustawić bo znikło im 60 ton wyrobów ????I jak to jest możliwe ??? Wagowi na wydawce wiedzą jak kraść nawet pod czujnym nadzorem kamer. Pozdrawiam i ciesze się że mnie już tam nie ma
        • Gość: zdzich Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.147.191.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.11.11, 19:43
          sA PARKI i to jakie oj ostatnio ich wiele na produkcji
      • pilatbasia Re: DUDA-BIS Sosnowiec 24.11.11, 21:19
        • Gość: anastasya Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 23:00
          witam czy ktoś mi powie jak z pracą na rozbiorze czy jest miła atmosfera słyszałam że dużo kobiet z mysława tam się przyjeło napiszcie coś o tym dziale
          • Gość: zdzich Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.183.144.110.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.12.11, 11:48
            wszyskim zycze rodzinnych i pogodnych swiat oraz najlepszego w nadchodzacym nowym roku
      • Gość: lolo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 00:54
        jak oceniacie nowego kierownika produkcji adama z. bo jak dla mnie to zajefajny gosciu...
        • Gość: buba Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 93.175.82.* 22.03.12, 16:51
          co tutaj tak cicho nic się nie dzieje w zakładzie.
          • Gość: xxx Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 09:49
            podobno ananas wyszedł z puszki!!!!
            tylko nie mów nikomu!!
            • Gość: buba Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 93.175.82.* 09.04.12, 10:24
              ubił śmietane?
          • marronelle Re: DUDA-BIS Sosnowiec 22.05.12, 16:39
            kto tam teraz szefuje w dziale marketingu/sprzedazy?
        • Gość: ona Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 15:00
          Jeśli chodzi o kierownika Adama też myślę ,że jest OK.
          • Gość: zuza Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 19:45
            Witam
            Jak się pracuje na zakładzie?czy warto się przyjmować do pracy?

Prosze o szybka odpowiedz:) dzieki
            • Gość: buba Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 93.175.82.* 20.04.12, 23:18
              pewnie że warto, jest super.
            • Gość: młody stary Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 09:42
              warto 3 i pół tysia na start można jeszcze podgonić nadgodzinami,praca lajtowa czysta zero stresu miła atmosfera ludzie ok praktycznie 6 godzin pracy 2 godz ściemki do lidera zawsze można podejść z każdym problemem ogólnie pracodawca przyjazny swoim ludzią ,polecam szczególnie młodym bez doświadczenia .
              • Gość: ja Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.ip.gronet.pl 08.03.13, 22:59
                hahahhahah dobre
                • Gość: jakość Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 07:27
                  a co mam zrobić jak GLOBUS karze obierać i przerabiać zwroty do kiełbas, a ogólnie fajne ma pomysły hahahahhah
            • Gość: Odważny Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.centertel.pl 10.11.12, 22:01
              Uciekaj, uciekaj, uciekaj i nigdy nie myśl o zatrudnieniu tam. Mimo zmany własnościowej duch starego Dudy pozostaL a ponadto pamiętaj:
              -umawiasz się na kwotę netto przed przyjęciem do pracy a na umowie potem robią Ci z tego brutto
              -zapomnij o chorobie (żadne grypy, złamania, nowotwory, operacje chirurgiczne-od razu pisz wypowiedzenie)
              -praca w biurze w temp.o 10 stop. w rękawiczkach i w czapce- no chyba ze ostatnio zinstalowali ogrzewanie , w co wątpiię a na grzejniki elektryczne nie licz bo nie wytrzymuje sieć....
              -w zakładzie jest lekarz dla zwierząt czyli weterynarz ale nie ma lekarza dla ludzi bo i po co - tam świnie są cennejsze od pracowników
              -zero rozwoju i jakichkolwiek szkoleń, bo tam chodzi aby niewolnika na maxa wykorzystać a potem wywalić lub jak tam się mówi wypierdo....
              -o kwalifikacjach niektórych "menadzerów" np. Andrzeja P. - tego głownego od sieci z handlowego nie będę pisać- nie życzę najgorszemu wrogowi takiego przełożonego; zresztą nikt nigdzie go nie chcial a w JAF-ie gdzie sie zatrudnił szybko w ciągu kilku miesięcy poznali się na jego kwalifikacjacj ale w straro-nowym Dudzie przyswojenie sobie tej wiedzy musi zająć parę lat gdzie po wywaleniu z JAF-u wrócił z podkulonym ogonem do pracy.....

-generalnie nie trać zdrowia i czasu na ten obóz......

• Gość: max Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.mpcnet.pl 07.07.12, 14:51
        czy pracowala pani halina osinska
        • Gość: olo Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 17:51
          co tutaj tak cicho nic się nie dzieje w zakładzie.
          • Gość: titina Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.interkonekt.pl 18.07.12, 19:14
            ponoć SZUMIEGO (pijany mistrz) wylali nie dojadł i polędwiczki mu się zachciało na kolacje
      • Gość: ania Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 23:58
        co Grzesiu Mariusz dupy nie uratowal?
      • Gość: Mar J Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.12, 21:29
        Andrzej P to człowiek o bardzo małej wiedzy ale jak wiemy że w tej firmie to się nie liczy wiedza tylko znajomości zobaczcie co się dzieje na produkcji tam jest totalna porażka kim jest dr produkcji
      • Gość: Gość Re: DUDA-BIS Sosnowiec IP: 91.90.73.* 07.11.13, 08:00
        Czy słychać coś ciekawego ???
      • figle Re: DUDA-BIS Sosnowiec 24.11.14, 13:35
        a ta świnia co wpiernicza wszystko co popadnie ,nie jest lepsza od cielaczka ,owieczki ,jałówki lub konika co z brudnego wiadra wody się nawet nie napije
        • figle Re: DUDA-BIS Sosnowiec 24.11.14, 13:38
          racja Gargamel stoi i nic nie robi
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka