Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Alfa Wassermann

• Gość: UW Re: cyklówka IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 15:25
        .... co za brak profesjonalizmu, plany formy podawać na forum. Jak takie osoby dostały się do firmy. Chyba prześlę jakąś ofertę szkoleń do biura z zakresu rekrutacji.
        • Gość: Dr House Re: cyklówka IP: *.87-197-125.telecom.sk 03.09.12, 20:59
          Brak słów co do niektórych osób
      • Gość: luzak spoko IP: *.centertel.pl 03.09.12, 19:31
        oj tam, oj tam....
      • Gość: olek Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 06.09.12, 22:03
        Co się czepiasz !!! Takie jest prawo pracy i daj matce szansę...
        Co do KAMsów to zawsze robili i robią dobre wrażenie ale coś mało sprzedają :-)
        No ale to są nasze firmowe Święte krowy... o przepraszam "byki" :-)
        Takim to dobrze...
      • Gość: Dr House Re: Alfa Wassermann IP: *.informel.com.pl 08.09.12, 13:48
        Widzę że poprzedni wpis zamieściła któraś koleżnaka z rzeszowa :)
        • Gość: dr qeen Re: Alfa Wassermann IP: *.elpos.net 10.09.12, 23:37
          Tam od razu z Rzeszowa. A może z Krakowa ?
          • Gość: paco Re: Alfa Wassermann IP: *.dynamic.mm.pl 11.09.12, 17:52
            bez względu co i kto pisze to złe czasy dla nas idą. z takimi lekami i z tym co się na rynku dzieje to firmy będą zwijac swoje biznesy. Patrzcie na duże firmy GSK, Pfizer a nawet te mniejsze i to co się tam dzieje z ludźmi. I to nie napawa optymizmem. Z nami też będzie nieciekawie. No chyba się powoli kończy branża "rx"owa....
            • Gość: Dr House Re: Alfa Wassermann IP: *.hotel-yachtclub.hu 11.09.12, 19:47
              Bardzo złe :)
              • Gość: paco Re: Alfa Wassermann IP: *.dynamic.mm.pl 11.09.12, 21:03
                No widać, że dr House spędza urlop na Węgrzech... Takiemu to dobrze....
      • Gość: rep z pracy Re: Alfa Wassermann IP: 79.162.80.* 12.09.12, 09:51
        A ja sobie czekam pośród tłumu pacjentów w poradni specjalistycznej i czekam na audiencję. Trzymam w dłoni swego prywatnego smartfona i czytam sobie wpisy na forum i potwierdzam również, że praktycznie wszyscy czytają regularnie zawarte tu wpisy (i my i dystrykci i biuro i top menedżery włącznie z "dużą" Szefową :-)) ale nikt sie nie przynaje do tego... Każdy mówi że nie wchodzi i nie czyta tylko ja się pytam skąd te wpisy i to zawsze bieżące sprawy.
        To znaczy chyba, że pracują jeszcze w AW.
        Tylko żeby jakieś wnioski jeszcze z tych opowieści i wpisów choć czasem to nasze menedżerstwo wyciągało to byłoby lepiej...
        No teraz jest mój "numerek" :-) hej
      • Gość: alfik Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 12.09.12, 18:43
        halo a o co chodzi z tym "duże" bo nie kumam ???
        • Gość: wawa Re: Alfa Wassermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 18:53
          halo, halo... ziemia do alfika !!! Nie wiem ile masz IQ ale kwalifikujesz się do szybkiej dolewki oleju. Może być kujawski z kuchni a jak nie to możesz uzupełnić samochodowym...
          Z resztą wlej jaki chcesz bo zasłużyłeś na to bez względu na rodzaj oleju :-))
          Ciekaw jestem w którym regionie pracuje taki bystrzak jak Ty ?
      • Gość: wawa Re: Alfa Wassermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 19:17
        Nie pomyślałeś matołku, że mogę byc kobietą ? No ale skąd to taki bystrzak może to wiedzieć lub przez chwilę pomyśleć. Syrenka z Wawy była kobietą, wiesz ? A słyszałeś o tym bo w Seksmisji mówili, że Kopernik była kobietą ??? Poważnie :-)
        Nawet nie jesteś zabawny a co gorsza wulgarny.
        • Gość: wawa Re: Alfa Wassermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 19:24
          Hello ! a nie masz przypadkiem encefalopatii ? ... wiesz po czym ???
          • Gość: alfik Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 12.09.12, 19:27
            Nie jestem tym kim myślisz i nie bądź taka mądra i dowcipna... Żegnam
            • Gość: REP Re: Alfa Wassermann IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.12, 19:45
              Dajcie sobie wszyscy na wstrzymanie, przecież te bzdury wypisuje jedna i ta sama osoba. Wystarczy poprzatrzec na czas wpisów. A dostęp do interntu- mobilne i stałe łącze to ma prawie każdy.....Proponuję tabletke na "wstrzymanie" , albo iść do Kościoła i pomodlić się o lepszy rozum............
              • Gość: wawa Re: Alfa Wassermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 20:02
                Długo nad tym myślałeś specjalisto od modlitwy ? Też uzupełnij olej bo Tobie ten lepszy rozum też by się przydał. Pewnie jesteś KAMem albo DMem bo masz komfort i dwie możłiwości dostępu do inetrnetu... Ja niestety liczę pięniądze i nie jestem menedżerem. Nie stać mnie na dwa interenty !!!
                • Gość: REP Re: Alfa Wassermann IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.12, 20:14
                  Ja też nie jestem menedżerem, KAM-em, DM. Jestem byłym Repem. Odszedłem, bez opluwania firmy na forum, ale do tego trzeba mieć charakter i mieć szacunek dla siebie.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: alfik Re: Alfa Wassermann IP: *.centertel.pl 12.09.12, 20:45
                    Nie menedżer ??? Były REP ? Który odszedł ?
                    To by sobie głowy nie zawracał tym co w firmie...
                    Brawo Maurycy ! Nie wytrzymałeś napięcia ? Wyluzuj
                    Ja jestem repem pracującym i nie uważam abym opluwał firmę ostatnimi wpisami. Sprowokowała mnie "wawa" ale już odpuściłem sobie dalsze wpisy i komentarze.
                    Widać, że wiele osób przegląda forum wieczorową porą.
                    Ja też pozdrawiam
                    • Gość: Dr House Re: Alfa Wassermann IP: *.95-103-144.t-com.sk 12.09.12, 22:42
                      Maurycy jadą po Tobie jak po łysej kobyle :)
                    • Gość: rep Re: Alfa Wassermann- do alfika IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 15:52
                      Tak były rep. Nie mylić z bankierem, który jak pisał swoje smuty, to był pracownikiem Alfy
      • Gość: jaś Re: tabelki IP: *.centertel.pl 16.09.12, 19:55
        Ja chce dostać w końcu premię w tej Firmie !!!! Z takimi planami nigdy ich nie wezmę :-(
      • Gość: bąbel Re: tabelki do ALexa IP: *.centertel.pl 17.09.12, 21:50
        ja się pytam po co te kolorowe krzyżówki i nie interesuje mnie co były ff... Nie wiem po co ta zmiana tematu i odwócenie uwagi od bieżącego problemu
        • Gość: rep Re: tabelki do ALexa IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.12, 17:44
          Żadna zmiana tematu......widać że komuś żal t...k ściska....tylko komu....mój post też został usunięty.....a skoro były ff był TAAAAKiI dobry, to proszę o odpowiedź, dlaczego jeszcze jest na garnuszku u...niech pomyśłę u kogo- kto zgadnie? -).. A jak Repom "byłego" brakuje to zawsze mogą iść w jego ślady...
      • Gość: kratka Re: tabelki IP: *.centertel.pl 17.09.12, 21:55
        ja się pytam po co i na co niepotrzebne utrudnienia w naszej pracy ???
        Czy tylko po to żeby ALF był KOLOROWY ???
        Przecież nasze plany miesięczne w stosunku do realizacji nigdy się nie pokryją z planem !!!
      • Gość: milano Re: tabelki IP: *.centertel.pl 17.09.12, 22:29
        ta jasne .... jak petarde !!! w polityce czas na zmiany z PO na PIS to może i u nas coś by zmienili ? bo tu już taki marazm...
      • Gość: basta Basta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.12, 22:42
        no i basta !!!
      • Gość: real PLANY IP: 213.17.191.* 20.09.12, 09:54
        No i co z tymi planami ??? Cisza....
        • Gość: real premie IP: 213.17.191.* 20.09.12, 09:57
          a premie ??? nieosiagalne...
          • Gość: rep Re: premie plany IP: *.centertel.pl 20.09.12, 14:55
            Eee real a o której zaczynasz robotę ??? Z takim podejściem do pracy to plany i premie chyba nie są dla Ciebie najważniejsze :-). Ciesz się że jeszcze masz pensje i możesz tu pracować...
            Żartuje :-))) mam już podobne podejście do pracy jak Ty. Pensja jest autko jest i OK
            Spoko, spoko.... Fajrant bo dochodzi 15ta :-)
      • Gość: szczery basta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.12, 21:29
        Aha miałem na myśli, że duża już ma miejscówkę na rakietę.
        A tymczasem kończę to pisanie na forum bo juz mi się nie chcę. To takie bicie piany a jest takie ludowe powiedzenie, że "jaki pan taki kram" i szkoda strzępić języka.
        Dlatego mówię koniec i basta !!! [b]Arivederci/b]:-)
        • Gość: bumel Re: basta IP: *.centertel.pl 20.09.12, 21:36
          "szczery" nie wymiękaj - ja już się zapisałem do twego fanklubu. fajnie postujesz :-)
          • Gość: lord Re: basta IP: *.centertel.pl 22.09.12, 14:49
            No i w końcu spokój zapanuje na tym forum. Wystarczy !!!
            • Gość: v Re: basta IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 18:51
              Nikt nie będzie dłużej karmił Trolla-)
      • Gość: cola Re: start akcji IP: *.jmdi.pl 24.09.12, 18:04
        C'est la vie !!!
      • Gość: rep Re: Alfa Wassermann IP: *.204.19.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.12, 21:49
        fajnie tu
      • Gość: kuba s o alfie w IP: *.jmdi.pl 27.09.12, 00:33
        Robaczek w swej dziurce jak docent za biurkiem ,
        i pszczółka na kwiatkach jak kontrol w tramwajach,
        tak dłubie i gmera napisze wymyśli,
        obejdzie wokoło zabrudzi wyczyści,
        i krzaczek przy drodze i brat przy maszynie,
        jak noga w skarpecie sprzedawca w kantynie,
        kamyczek na polu i strażnik na straży,
        lodówka wciąż ziębi kuchenka wciąż parzy,
        a po co a po co tak dłubie i dłubie,
        a za co a za co tak myśli i skubie,
        i tak się przykłada i mówi z ekranu,
        i bredzi latami wieczorem i ranooo...
        to już jest koniec nie będzie juz nic,
        jesteśmy wolni możemy iść,
        to już jest koniec możemy iść,
        będziemy wolni bo nie będzie już nic,
        • Gość: elgitaro Re: o alfie w IP: *.centertel.pl 27.09.12, 19:43
          Hello "kubo s" jak możesz to już idź !!! nie czekaj na koniec tylko idź...
          ja jeszcze zaczekam...
          • Gość: elgitaro do kuby s IP: 79.162.91.* 27.09.12, 19:55
            teksta za tekst:
            Szczęśliwej drogi już czas
            mapę życia w sercu masz,
            jesteś jak młody ptak.
            Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, Idziesz sam , wiecznie sam
            .
            To Ci pa :-)
            • Gość: Demis Roussos Re: do kuby s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 20:07
              Goodbye my love goodbye
              goodbye and au revoir
              as long as you remember me
              I'll never be too far
              • Gość: !!! Re: do kuby s IP: *.dynamic.mm.pl 28.09.12, 12:17
                hmmm...
      • Gość: luzak Re: Xifaxan IP: *.centertel.pl 29.09.12, 22:31
        oj tam, oj tam. A jakie to ma znaczenie ? My i tak jesteśmy do roboty i zbierania batów jak coś jest nie tak...
      • Gość: wywiad nowy dm IP: 79.162.85.* 01.10.12, 21:39
        No mamy nowego DMa w regionie centralnym i nikt się nie chwali ??? Po raz pierwszy dystrykt spoza firmy. Tzn, że awanse wewnętrzne i asesmenty przechodzą do hstorii ???
        Skończyła sie pewna era w AW. Szkoda...
        Co o niej wiecie ????
      • Gość: !!! Re: porada bezpłatna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.12, 23:11
        Eeee ! tajemniczy repie z dynamic.chello jak "znacie" kto się "podszywa" pod szczęściarza to dawaj info a nie piszesz puste kropki.....
      • Gość: !!! Re: porada bezpłatna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.12, 23:17
        Eee ! radca, w sumie masz rację...
        • Gość: ela Re: porada bezpłatna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 22:11
          aha
          • Gość: ela cyganka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 22:14
            A wpis cyganki, która prawdę napisała ZNIKNĄŁ. Czyli ktoś patroluje forum i usuwa niewygodne wpisy. To sie nazywa cenzurą nasz przekochany menedżmencie !!!! Oj nieładnie
          • Gość: rep do dziadka mroza IP: *.centertel.pl 10.10.12, 20:50
            Dziadku mrozie !!! Niezły z Ciebie "Gucio"
            Lubie Twoje wpsiy bo chociaż piszesz rzadko to prawdę i z jajem :-)
            A zauważyłeś, że poradę bezpłatną "radcy" to też mendżment usunął z forum ??? Nie lubią prawdy o sobie....
            "Łoś" - extra " :-)))
            To taka metafora ??? Że nam tak cały czas mówią "dobry wieczór" ... ???
            ... a my jak te zające ???
            I za to Cie lubię.... Pisz częściej.....
            • Gość: dziadek mróz Re: do dziadka mroza IP: *.informel.com.pl 10.10.12, 22:41
              Mogę być teraz Gucio :-) dzięki za komplementa :-)
              Ale co do pisania częściej to nie bardzo bo mam za bardzo niewyparzoną gębę i mógłbym się za bardzo rozwinąć i obrazić parę matołków. Raz na jakiś czas się odezwę.
              A "łoś" był dla żartu. Na metaforach się nie znam ale widzę repie kochany, że ty nawet z łosia zrobisz użytek na potrzeby sytuacji w AW
              Dobranoc od dziadka mroza bo zima tuż, tuż.
              Trzymajcie się ciepło i zdrowo :-)
              • Gość: alfik ff mieszacz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.12, 21:24
                dermatolog miesza w alfie a powinien mieszać w skórze....:-)
                Namieszał ten nasz Colargol, oj namieszał !!! A gdzie to ważne na czerwono na dole maila ????
                Chłopie po co taka rewolucja ???
                A jak piszesz maila i coś prostujesz i przepraszasz to czytaj treść co autor miał na myśli .... Zjechałem na sam dół i nic na czerwono ważnego nie ma !!!
                Ogarnij się !!!!
                • Gość: @ Re: ff mieszacz urozmaicenie IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 21:45
                  www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA
                  • Gość: janssen sztuczność korporacyjna IP: *.centertel.pl 13.10.12, 12:46
                    Jak się tak czyta te maile powitalne od DMów gdy witają nowych ludzi wg szablonu albo czyta wypowiedź "doktorka" o konferencji w Krakowie to wieje taką nienaturalną sztucznością korporacyjną...
                    Przecież doktorek nigdy tak nie pisał, to nawet nie w jego stylu... Z całym szacunkiem do zaangażowania Tereni, Justyny i Agnieszki... bo dziewczyny i tak są cool bez sztucznego maila.
                    Colargol widać wprowadza jakieś sztampy ale i tak janssena z alfy nie zrobi...:-)))
                    Kochani Dytstrykci choć Wy bądźcie sobą jak jeszcze niedawno byliście... Nie róbcie z siebie nienaturalnych palantów korporacyjnych z tymi sztampowymi mailami i powitaniami bo to bardzo nienaturalne i sztuczne !!!
                    Aha, przyłączam sie do opinii, że na razie ff zrobił największy bałagan w systemie ALF od początku jego istnienia... Oby wyszły te zmiany wszystkim na dobre bo jeśli nie to i tak będziemy winni my, że coś nie na czas lub nie tak zrobiliśmy :-(
      • Gość: qwert Re: tercet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 20:19
        ale czad !!!
      • Gość: rep Re: rewolucja IP: *.centertel.pl 16.10.12, 20:18
        eee rewolucjoniści dajcie wy sobie już spokój z tą biegunką myśli i poglądów OK ????
        • Gość: 2012 apokalipsa IP: *.centertel.pl 17.10.12, 15:30
          dopiero będzie się działo !
      • Gość: t.fox Re: warto rozmawiać IP: *.centertel.pl 17.10.12, 22:37
        completly agree !!!
      • Gość: glik nowości kadrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.12, 22:22
        Jak to się stało, że na Robson był zwolnieniu i nie pracuje ??? Coś tu nie gra !!!
        • Gość: niunia Re: nowości kadrowe IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 23:51
          Ten co tak lubił wypić? i co mówił że firma jest cool?
          • Gość: kicia Re: nowości kadrowe IP: *.centertel.pl 20.10.12, 12:01
            Ale Agnieszka G w swoich nowościach kadrowych napisała, że nie pracują z nami Robert i Ania a przecież z tego co wiem oboje mieli poważne problemy ze zdrowiem i byli L4. Przecież i tak wtedy ZUS płaci to dlaczego firma zwalnia takich pracowników ???
            To tak można na zwolnieniu zwolnić pracownika ????
            No rzeczywiście takie akcje to tylko w Alfa Wassermann !!! żenada
            Popieram "solointaliano"
            • Gość: niunia Re: nowości kadrowe IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 20:27
              ZUS czyli Ty i Ja.
              ocknij się KObieto, żadna strata że "polecieli", powiem więcej zdecydowanie za późno
              • Gość: !!! Re: nowości kadrowe IP: *.centertel.pl 21.10.12, 18:36
                oj chyba będzie się działo...
                • Gość: rep Re: nowości kadrowe IP: *.jmdi.pl 22.10.12, 21:50
                  a co ma się dziać ???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka