Gość: ja 33 IP: *.e-wro.net.pl 11.11.08, 21:32 we Wrocławiu działa agencja pracy roventus Personal Service to OSZUŚCI. daja prace ale nie ma kasy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gall anonim Re: UWAGA Oszuści!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 12.11.08, 09:59 Chyba Provents Personal Service. Ta agencja z Oporowa we Wrocku. Tak też to wiem OSZUKALI nie jedną osobę. Budowlańcy tyrają pod wydzierającym się kierownikiem, kasa obiecana na 15 następnego miesiąca zawsze jest opóźniona, a ci co zeszli z budowy to się chyba po sądach będą musieli włóczyć i to cywilnych bo te umowy nie podlegają pod sąd pracy. Zatrudniają ludzi na umowę o dzieło dając jakieś najniższe prywatne ubezpieczenie. Nawet nie widziałem polisy a chyba powinna być? Nikt z kim rozmawiałem nie widział. Niby dają tyle samo co pracownikom Hexsagonu albo i więcej ale czy złotówka albo dwie są warte poświęcenia umowy o pracę (ZUS-u, składki emerytalnej, czy zdrowotnej). Jak dzwonisz zapytać co z twoją kasą to odsyłają do takiego rudego z czymś ala AFRO na głowie (jemu też pewnie nie płacą bo nie ma nawet na fryzjera), który niby jest jakimś dyrektorem. A ten typ jeśli już łaskawie odbierze (bo notorycznie tego nie robi) to zawsze ma jakiś KIT dlaczego nie ma wypłaty. Jedyni, którym polecam tą pracę wolontariusze (praca bez wynagrodzenia), albo pielgrzymi (bo się trzeba nachodzić na ul. Balzaka 59, żeby wychodzić swoją kasę). UWAŻAJCIE NA NICH TO OSZUŚCI !!! A jeśli ktoś nie wierzy to niech spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś