lenawn 11.12.08, 12:54 witam, bardzo mi zalezy na bezpośrednim kontakcie z Panią. Czy jest to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.brzeska Re: anna.brzeska 12.12.08, 09:54 Czy mogę zapytać o przyczynę chęci spotkania się osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: anna.brzeska 13.12.08, 14:19 Aaa, czyli pani jednak nas podczytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lenawn Re: anna.brzeska 15.12.08, 16:34 Z jednej z Pani wypowiedzi dowiedziałam się, ze moze Pani skierowac zaintersowaną osobę do doradcy, który pomoże przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej.Stąd moje pytanie. Jestem na etapie szukania pracy i chciałabym byc profesjonalnie przygotowana do rozmów kwalifikacyjnych. Prosze o kontakt. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
anna.brzeska Re: anna.brzeska 18.12.08, 12:41 Nie wiem, o którą moją wypowiedź chodzi, generalnie nie prowadzimy usług takich jak przygotowywanie do rozmowy kwalifikacyjnej (mam tutaj na myśli specjalistyczne przygotowanie czy szkolenie kandydatów). Jednak oczywiście bardzo chętnie spotkam się, by porozmawiać i podzielić się swoim doświadczeniem. Proszę o informację, kiedy chciałby Pan przyjść do naszej firmy - anna.brzeska@pl.randstad.com. Odpowiedz Link Zgłoś