Gość: piksar IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 15:12 Ale co to konia obchodzi....... Nie macie o czym pisac to oszczedzajcie prad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koń Re: Telewizyjne pośrednictwo pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 16:05 Konia może nie obchodzi. Swoją drogą ciekawe w którym z polskich programów mogliby urządzić targi pracy... W programie Majewskiego już robili casting na żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamschodowy dziwie sie takim ludziom IP: 94.254.193.* 14.12.08, 18:54 sporo mam znajomych ktorzy z uporem maniaka, nawet mimo niepowodzen, szukaja pracy w wielkich kombinatach, badz kombinatach w ogole. imo to grube frajerstwo - przecież kto kiedykolwiek liznął własnej firmy albo - szczególnie - szarej strefy, już nigdy nie zgodzi się pracowac dla i na kogoś. ludzie, myślcie! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: dziwie sie takim ludziom 14.12.08, 20:19 Gość portalu: adamschodowy napisał(a): > sporo mam znajomych ktorzy z uporem maniaka, nawet mimo niepowodzen, szukaja > pracy w wielkich kombinatach, badz kombinatach w ogole. imo to grube frajerstwo > - przecież kto kiedykolwiek liznął własnej firmy albo - szczególnie - szarej > strefy, już nigdy nie zgodzi się pracowac dla i na kogoś. ludzie, myślcie! Bez kapitalu poczatkowego to nawet Rotszyld firmy nie zalozy! Przyznaj sie skad dostales pierwsze 100 tys.,a potem zgrywaj geniusza i cwaniaka. Uwielbiam takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikor Re: dziwie sie takim ludziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 21:57 blue, głupstwa pleciesz. Założyłem firmę wydając 200 zł - tyle to kosztuje łącznie z opłatami, pieczątką i kontem. Nie mąć ludziom w głowach, bo jeszcze ci uwierzą i bedą mieli jeszcze jeden argument by tkwić w stanie gnuśności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Brak wiary w siebie IP: *.cable.ubr10.sgyl.blueyonder.co.uk 15.12.08, 08:29 Głównym problemem ludzi jest brak wiary w siebie i że coś można zmienić. Taki program przydałby się i u nas. --------------- Pewny zysk 15% rocznie. www.carry-trading.com Odpowiedz Link Zgłoś