Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAM HIV POMÓZCIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 17:52
    Obserwuj wątek
      • Gość: ręka kata Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 81.210.119.* 18.11.03, 18:31
        sorry, ale niby jak?
      • Gość: Pomocnik Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: *.76.48.204.Dial1.Orlando1.Level3.net 18.11.03, 19:55
        Ja moglbym pomoc Cie dobic
      • Gość: takre Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 08:22
        skad jestes i jak mozna Ci pomoc?
      • tribald Re: MAM HIV POMÓZCIE 20.11.03, 08:55
        jak ci można pomóc? od kiedy jesteś zarażony? czytałam o ziołach, które
        wprawdzie całkowicie nie eliminują wirusa, ale np. w przypadku AIDS znacznie
        pomagają w walce z wirusem. nie załamuj się.
        • Gość: watrobowiec Tak lekarstwa masz za darmo IP: *.icpnet.pl 20.11.03, 08:59
      • bkt Re: MAM HIV POMÓZCIE 26.11.03, 08:58
        A mnie się wydaje że żadnego HiVa nie masz - jest to prowokacja, bo chciałeś
        (zakłądam że jesteś mężczyzną) zobaczyć jaka będzie reakcja innych. Pzdrw
        • Gość: filut Re: MAM HIV POMÓZCIE IP: 62.233.169.* 26.11.03, 10:35
          Bkt - chyba masz rację. delikwent nadaje się na F. Psychologia. Jeśli spotkało
          go to nieszczęście to na F. Zdrowie - tu są fachowcy;)
      • Gość: doradca NIE MAM HIV MNIE NIE MUSICIE POMAGAC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.03, 13:57
        Otoz widze prosty urok wyzszosci logowania sie nafd nie logowaniem sie.
        Nie powiem, ze zarezerwowalem sobie podpis jako "doradca" ale te osoby , ktore
        mnie znaja wiedza, ze nic takiego nie przytrafilo mi sie. I na koniec pewna
        sugestia. Jezeli potrzebujesz pomocy to moze udzielisz odpowiedzi tym, ktorzy
        sie ofiaruja. Jezeli Twoje intencje sa inne to jestes PIERDOLONYM OSZUSTEM.
        • asia.su Re: do doracy 26.11.03, 16:01
          doradco - na różnych forach pojawiły sie ostatnio wątki z podpisem DORADCA.
          Chociaż nie zawsze podzielam Twoje poglądy to nie da sie ukryć, że mają one
          pewien styl, do którego zupełnie te nowe posty nie pasują.
          Nie wszyscy zauważają jednak, że nie są one Twoim dziełem. Może jednak
          logowanie?? - widzę, że zobaczyłeś już dobre strony takiego rozwiązania.
          Pozdrawiam
          • Gość: doradca do Joanny IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 18:14
            Jako konserwatywny umysł pozostane przy swoim. Pozdrawiam i deceniam Twoją
            szczerość. Dziękuję za okazany szacunek.
      • Gość: Lilka Doradca ktoś Ci robi koło pióra IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.03, 20:36
        Logujmy sie jednak...
        • Gość: doradca Droga Lilko. IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 18:16
          Nie jest to konieczne. Wystarczy, że popatrzysz na godziny i miejsce
          logowania. Po tym mozna zorientować się z kim mamy watpliwa przyjemność. I coś
          jeszcze. Bardzo czesto popełniam literówki wynikające z wytartej klawiatury.
          Pozdrawiam
          ps. Robienia koło pióra nie boje się. Nie tacy już próbowali robić mi koło
          pióra a ich kości bieleją na cmentarzach. Jordolniętymi polaczkami nie będę
          przejmował się.
          • Gość: bkt Re: Droga Lilko. IP: 195.20.110.* 02.12.03, 10:20
            Drogi doradco,

próbuję - jak to mówią anglicy - wyfigurować (figure out) - twój profil
            osobowości, przekonań etc. Sądzę, że jesteś mocno sfrustrowany - może to
            wynikać albo z bezrobocia (masz dużo wolnego czasu na pisanie postów), albo z
            samotności. Poza tym Twoja frustracja może też być spowodowana pochodzeniem -
            zdarzają ci się uwagi o polaczkach, co wskazywałoby na pochodzenie germańskie
            może? Wprawdzie ja też mam wiele uwag do tego kraju ale nie mówię o swoich
            rodakach że są polaczkami.
            Może wizyta u psychologa? Może jakiś koncert albo kino, spacer - to pomaga na
            depresję.
            Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka