Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak się pracuje w GOLD BROKER?

IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 18:30
    To chyba jakaś nowa firma, nic o niej nie ma w necie. Jezeli ktoś
    tam pracuje niech napisze jak to wygląda. Jakie warunki pracy na
    jakich zasadach no i jakie wynagrodzenie. Są oferty pracy i
    zastanawiam się czy warto aplikować.
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Naucz się szukać!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:05
        > To chyba jakaś nowa firma, nic o niej nie ma w necie.
        strona.goldbroker.nazwa.pl/o-firmie.html
        • Gość: zainteresowana Re: Naucz się szukać!! IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 19:13
          Dzieki nietrafiłam na tę stronę bo szukałam na forach. Interesuje
          mnie jak się pracuje w tej firmie?
          • Gość: abc Re: Naucz się szukać!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:26
            Jeśli przeczytasz to ogłoszenie:
            praca.money.pl/oferta/specjalista;emerytalny,opis,1894123.html
            To jest to normalna praca "naganiacza" - ilu "naciągniesz", tyle zarobisz.
            Innymi słowami - akwizycja OFE.
            • Gość: abc Re: Naucz się szukać!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:39
              Przed chwilą link:
              > praca.money.pl/oferta/specjalista;emerytalny,opis,1894123.html
              przestał działać (przynajmniej u mnie).
            • Gość: zainteresowana Re: Naucz się szukać!! IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 19:43
              Jednak chcialabym się dowiedzieć więcej od osób które tam pracują
              lub pracowały. Ty jak podejrzewam do nich nie należysz. Co do pracy
              naciągacza to się nie zgadzam. To jest praca w sprzedaży, a ta praca
              nie hańbi bo dotyczy wszystkich zawodów. Bez przedstawicieli,
              handlowców, konsultantów, doradców wszystko by padło i cofnelibyśmy
              się do epoki kamienia.
              • Gość: abc Uchowaj Boże od takich "doradców" IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 19:49
                > handlowców, konsultantów, doradców wszystko by padło i cofnelibyśmy
                > się do epoki kamienia.
                Chroń mnie Boże przed takim "doradcą", który pyta co to za firma, czym się zajmuje i jak się tam pracuje!!!
                • Gość: zainteresowana Re: Uchowaj Boże od takich "doradców" IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 20:16
                  Doradcą nie jestem. I tak dalej pytam o warunki pracy w gold broker.
                  I proszę na temat.
      • Gość: ada Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.chello.pl 10.08.09, 17:03
        w dodatku strona z produktami na stronie nalezy do portalu bankier.pl. mozna
        samemu sie naniej zarejestrowac. otrzymuje sie wtedy darmowa strone z produktami
        podobna do tej jak na stronie gold broker, naganiac ludzi do skladania
        skróconych wniosków i dostawac prowizje juz bezposrednio od bankiera. a jak z
        tymi prowizjami jest zalezy to juz tylko od bankow, ktore zatwierdzja takie
        wnioski.
        • Gość: esior [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dociekliwy słowa prezesa Gold Broker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:04
        Prawie jak przemówienie Gierka do narodu...

strona.goldbroker.nazwa.pl/slowa-prezesa.html
        • Gość: milo Re: słowa prezesa Gold Broker IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.09, 23:18
          Zastanawia mnie fakt, że firma finansowa z tak dużymi planami rozwojowymi nie
          wykupiła swojej domeny a korzysta z darmowej na portalu nazwa.pl . To coś
          świadczy o firmie
      • Gość: Mario Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.09, 21:49
        Na twoje pytanie nie odpowiem gdyż tam nie pracuję i nie pracowałem, natomiast
        od 7 lat zajmuję się finansami i doradzam ludziom w różnych sprawach
        finansowych, praca Doradcy Finansowego to nie jest być naganiaczem ani
        naciągaczem, pomagasz ludziom w ich życiu codziennym i zabezpieczasz ich
        przyszłość, oczywiście jak w każdej branży są osoby na właściwym miejscu jak i
        osoby, które psuja opinię o zawodzie Doradcy Finansowego, który w Europie jest
        zawodem zaufania publicznego i tam nie łatwo jest zostać doradcą, ja jestem
        dumny że wykonuję ten zawód, jest bardzo ciężko ale jestem bardzo zadowolony ze
        swojego sukcesu i uwierz, pomogłem już wielu osobom w sytuacjach w których sami
        by sobie nie poradzili więc nie wrzucajcie wszystkich Doradców do jednego worka,
        że to są oszuści i naciągacze jak wiele osób uważa. Jeśli jesteś z Wa-wy chętnie
        się z tobą spotkam i porozmawiam na temat tej pracy. Wyrazy szacunku dla
        wszystkich na forum. Podaje prywatny e-mail: maroniusz@wp.pl
        • Gość: Mario Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.09, 21:55
          poprawiam e-mail, prawidłowy to: markoniusz@wp.pl
        • Gość: Doradca "doradca" to sprzedawca produktów finansowych IP: *.182.132.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 22:53
          > o zawodzie Doradcy Finansowego, który w Europie jest
          > zawodem zaufania publicznego i tam nie łatwo jest zostać doradcą,

A w Polsce doradcą finansowym może się nazwać każdy. To tylko nazwa stanowiska, która trafniej powinna brzmieć "sprzedawca produktów finansowych".

W Polsce "doradca finansowy" pracuje nie dla osoby, której niby doradza, tylko dla instytucji finansowej (np. banku, towarzystwa ubezpieczeniowego).
          Żyje z prowizji od sprzedaży produktów tych firm, musi wyrabiać założone przez nie plany sprzedaży itd.
          Działa w interesie tych firm, a nie klienta któremu rzekomo "doradza".
          Jego zadaniem jest więc jak najwięcej wcisnąć klientowi.
      • Gość: Krystyna Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.11.09, 14:25
        Zaproponowano mi współpracę z Gold Broker i szczerze powiedziawszy
        mam wątpliwości, nie wiem czy warto... Proszę, jeśli macie
        jakiekolwiek informacjie na temat funkcjonowania tej firmy, jakieś
        doświadczenia z nią związane - podzielcie się nimi, będę bardzo
        wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich :)
        • Gość: Tomasz Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.11.09, 15:39
          Witam wszystkich zainteresowanych praca w Golden Broker. Podobnie
          jak moja przedmówczyni (Pani Krystyna) zaproponowano mi współprace z
          w/w organizacja. Nie zwróciliście Państwo uwagi na pewne niepokojące
          aspekty? Mianowicie chodzi mi o brak jakiejkolwiek rozmowy
          kwalifikacyjnej, zero telefonów, maile z brakiem konkretnych
          informacji od potencjalnego pracodawcy. Z całym szacunkiem ale osoba
          szukająca dyrektora agencji( taka otrzymałem propozycje pracy) za 20
          tys złotych miesięcznie nie używa słów: "szukam osób, które nie
          widza tu podstępu,...chcących zarabiać dużo kasy...." . Jako
          stosunkowo ufna osoba postanowiłem dać firmie szanse... chciałem
          odszukać adres oddziału (zaznaczony na mapie umieszczonej na stronie
          głównej firmy)...i tu pojawiło sie "kolejne
          zaskoczenie"...poszukiwany oddział nie istnieje :).
          Konkludując...moim skromnym zdaniem oferta golden broker to jedna
          wielka ściema. Jeżeli ktoś dostarczy mi wiarygodne dowody przeczące
          obecnemu stanowisku z chęcią zmiennie swoje zdanie. W razie
          jakichkolwiek pytań podaje swój numer gg: 1667441.
          • wyksztalciuch_3 Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? 15.11.09, 22:32
            Po stronie internetowej można powiedziec, że ta firma krzak. Bazują
            na programiapartnerskim bankier.pl. Mozna samemu się zarejestrowac w
            pp bankiera i zarabiac. Olac Gold broker
      • Gość: D.L. ta "firma" to jakaś kpina IP: 94.254.138.* 23.01.10, 17:42
        Zdecydowanie nie polecam!!!
        • Gość: xxx Re: ta "firma" to jakaś kpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 14:12
          Najgorsze jest to, że np. proponują pracę na prestiżowym stanowisku
          Dyrektora Regionalnego itp. bez rozmowy z kandydatem tylko wysyłają
          na maila umowy, to jakieś nieporozumienie. Sami sobie opinię
          wystawiają, aby zdobyć takie stanowisko trzeba mieć ogromne
          doświadczenie i kwalifikacje. Żadna szanująca się osoba nie podejmie
          pracy w takiej firmie, bo to firma krzak!!!
          • Gość: kryspin nieroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:16
            Sani jesteście kpina! myślicie ze firma da wam posadki i dupe w krzesła włożycie
            i będzie wam forsa na konto wpływała! Prawda jest taka że jeśli poświęci się
            czas na to by zbudować solidne podstawy to wtenczas otrzymacie gratyfikację!
            Wiem bo sam zbudowałem ale do tego czasu potrzeba i determinacji w działaniu a
            nie przyjść nawet 1 spotkania z klientem nie odbyć i myśleć że kasa będzie
            płynąć jak woda z kranu na konto! Jak takie głąby jak Ci co kpią teraz nic nie
            mają do zaoferowania to nie dziwota że rzucają tą czy inną pracę i łapę
            wyciągają po zasiłek - nigdy nic nie osiągniecie!
            • Gość: iza Re: nieroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:44
              Coś się ci porobiło z nerwami chyba?
            • Gość: ot co Re: nieroby IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.10, 18:58
              Poswiecac czas to mozna pod warunkiem, ze sie pracuje z uczciwymi
              ludzmi, a tacy nie oczekuja ze ktos bedzie doplacal do wlasnej pracy .
              Watpie czy ktokolwiek zobaczyl ta mityczna gratyfikacje.
          • Gość: piotr Re: ta "firma" to jakaś kpina IP: *.tvteletronik.pl 04.02.10, 11:05
            to nie kpina!bylem na takiej rozmowie na kierownika i nie dostalem
            odrazu umowy. moja wiedza jest dosyc spora na temat handlu i
            kierownia zespolem ludzi. Po rozmowie z dyrektorem zaczolem sie
            wachac czy podolam tem. to nie jest takie proste by byc tam
            kierownikiem a juz wogle zeby odrazu zarabiac tam gruba kase.
            • Gość: dyrektor Re: ta "firma" to jakaś kpina IP: 77.236.0.* 04.02.10, 17:57
              Gość portalu: piotr napisał(a):

> to nie kpina!bylem na takiej rozmowie na kierownika i nie dostalem
              > odrazu umowy. moja wiedza jest dosyc spora na temat handlu i
              > kierownia zespolem ludzi. Po rozmowie z dyrektorem zaczolem

a nie powinno być "zaczęłem"?

> sie
              > wachac

i jaki smrodek poczułeś po tym wąchaniu - swój czy dyrektora?

czy podolam tem. to nie jest takie proste by byc tam
              > kierownikiem a juz wogle zeby odrazu zarabiac tam gruba kase.

Buahahahahahaha. Mega ROTFL.

• Gość: aa Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:50
        nie zdziwiłbym sie jakby was jakis gimnazjalista robił w bambuko :)
        • Gość: damian Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 16:06
          ja wyslalem im cv i list motywacyjny i dostalem na drugi dzien tel. wiarygodne
          to bylo. podal mi termin rozmowy kwalifikacyjnej i zobaczymy jutro co z teo wyjdzie
          • Gość: ktoś Re: Jak się pracuje w GOLD BROKER? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.10, 17:37
            no i jak wrażenia ?
            • Gość: słonko Rerozmowa kwalifikacyjna IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.10, 12:35
              I jak po rozmowie?Ja mam ją jutro i chciałabym wiedzieć jak Ci przebiegła????
              • Gość: ada zadna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 13:17
                słuchajcie pracuję w gold broker 6 m-ąc i powiem wam że nie jest to ściema pod
                warunkiem że faktycznie potraficie sprzedawać na początku zarabiałam grosze ale
                po 5miesiącach zobaczyłam,dorosłam do większej gotówki trzeba stopniowo pomału
                krok w krok iść i można wyjąć z tej pracy sporą kasę wiem to po sobie obecnie
                pracuję w gold i szczerze cieszę się ze za te marne 2000zł po 8-12h pracy na
                etacie znalazł się ktoś kto pokazał mi drogę i dał szansę. Ludzie uwierzcie w
                swoje możliwości i zrozumcie że nie każda firma tak jak moja była robi z nas
                niewolników my pracujemy na nich i co z tego mamy.... tylko pensję w postaci
                2000zł za 200h pracy w miesiącu. Wiem że jeśli ktoś chce bardzo osiągnąć sukces
                to go osiągnie pod warunkiem że zapłaci cenę za to by być tam gdzie idzie.
                Dlatego jestem wdzięczna firmie i dyrektorowi który dał mi możliwość! POZDRAWIAM
                WAS:)
                • Gość: Zyga popieram Gold Broker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 12:36
                  siemka popieram gold broker pracuję parę miesięcy i jest oki na etacie jak ada
                  pisałaś bym tego nie zarobił co w gold broker zarabiam więc jeśli ktoś chce
                  dorobić w wolnym czasie lub niema roboty to dobra oferta do skorzystania
                  • Gość: Nie lubię sciemy Firma wydmuszka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.02.10, 16:15
                    Jakim cudem masz etat w wolnym czasie ? Gb nie oferuje etatów. Chyba
                    nieco przedobrzyles z tym PRem.
                • Gość: ania Re: zadna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 14:10
                  Pani Ado mam kilka pytań co do pracy w gold broker a mianowicie czy
                  musiała Pani wpłacić na konto firmy 106 zl na poczet licencji.Jak
                  wygląda praca w gold broker i jak naprawde wyglądaja zarobki.Pytam
                  bo złożono mi oferte pracy na stanowisko doradcy ale po przeczytaniu
                  takiej dużej ilości negatywnych komętazy zaczynam sie zastanawiać a
                  szczerze mowiąc glupio mi zapytać o to reprezentanta
                  firmy.Prosiłabym o odp na skrzynke e-mil aniax-cabaj1@wp.pl.czekam
                  na odpowiedz.
                • Gość: ja Re: zadna ściema IP: 94.254.220.* 22.02.10, 10:02
                  Pan Założyciel i jego Synek intensywnie pracują na tym forum jak widać. A kto
                  chce ładwać się w goldbrokera niech lepiej sobie daruje, bo szkoda nerwów i
                  czasu na spotkania w restauracjach i mcdonaldzie, bo biura oczywiście nie mają :-/
      • Gość: M.K. dla mnie to jedna wielka ściema!!! IP: 188.33.179.* 26.02.10, 14:56
        • Gość: wasz Pan Re: dla mnie to jedna wielka ściema!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 10:33
          Jeśli każdy może założyć sobie taką firmę to dlaczego nikt tego nie robi? Otóż
          nie każdy może założyć taką firmę ponieważ nie wie jak się do tego zabrać, po
          drugie bez doświadczenia na rynku finansowym nie zajdzie daleko, GB właśnie daje
          wam możliwość zdobycia tego doświadczenia. Jest w Polsce wiele takich instytucji
          finansowych i teraz mnie posłuchajcie. Działam w jednej z takich instytucji pod
          nazwą Europartner, wejdźcie sobie na naszą stronę. Są w polsce instytucje, które
          oferują umowę zlecenie z wynagrodzeniem tylko prowizyjnym, ale bardzo wysokim,
          tak więc zarobić 4 tyś w miesiącu w takiej instytucji to pestka. Są też
          instytucje, które oferują stawkę podstawową + plus prowizja od wykonania
          nałożonych celów (oczywiście cele są takie, że nie masz szans na ich wyrobienie,
          tak więc premie znikome) i w takiej instytucji bierzecie 1400 zl na rękę przy
          dobrych wiatrach, a wyrabiacie w miesiącu 200h. Więc zastanówcie się głąby czy
          jesteście handlowcami czy tylko robolami, którzy zaiwaniają na kogoś.
          Pozdrawiam wszystkich niezależnych doradców
      • Gość: arkand Co ty piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:05
        To gdzie są robione spotkania nie jest zależne od założyciela firmy lecz
        inwencji osoby zatrudnionej jakoby np. managera nikt w firmie nikomu nie narzuca
        kto z kim i gdzie ma się spotykać a jeśli manager wybiera mcdonalda czy inną
        restaurację to jest tylko i wyłącznie jego decyzja! Natomiast dość znacznym i
        ważnym aspektem jest wykonanie i jakość pracy jaką sam zrobisz i powiem Ci
        człowieku że z twoim płytkim powierzchownym myśleniem zawsze będziesz na etacie
        pracował dla kogoś bo jak widać sam niczego sobą nie prezentujesz i widać po
        wypowiedzi że jesteś tyle wart co zero na einkatosie więc jedyne czego mogę Ci
        życzyć to dużo zdrowia byś mógł dalej zapierdzielać na swojego szefa który Ci
        podziękuje napewno
        A Wam drodzy przyszli kandydaci skoro brakuję wiary w
        Firmę to polecam już teraz odpuszczenie sobie tej pracy bo z zera wykonanej
        pracy nic nie zarobicie
        • Gość: koneser Re: Co ty piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 17:11
          ja powiem tylko, ze miło mi się pracuje, nikt mi nie narzuca tempa pracy,
          sprzedaję tyle ile chcę zarabiając przy tym bardzo dobre pieniądze. w ciągu
          dwóch lat dorobiłem się mieszkania 55m w bloku z lat 80tych, mercedesa klasy s
          w220. mam stałe piękne dziewczyny z którymi sex nabiera pięknych kolorów kiedy
          ich faceci ciężko pracują na etacie zarabiając przy tym marne grosze.
          wam niedowiarki, życzę, abyście wreszcie uwierzyli w siebie i swoje możliwości
          bo tylko tym tak naprawdę zaimponujecie swoim znajomym i wszystkim kobietom.
          niezależni doradcy górą
          • Gość: adam Re: Co ty piszesz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.10, 19:37
            o rany, wy z tego GB piszecie takie teksty na poważnie, czy to jakiś żart
            ma być ?
            Ja to chyba w innym świecie żyje, bo i zarobki inne, i otoczenie też
            jakby z innej bajki..
            • Gość: koneser Re: Co ty piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:22
              ja akurat nie jestem czlonkiem GB, ale kiedys bylem czlonkiem podobnej
              instytucji finansowej, tam zdobylem doswiadczenie i pieniadze. na dzien
              dzisiejszy prowadze wlasna dzialanosc o podobnym charakterze i w ofercie mam
              pelna game produktow finansowych (ofe, kredyty hipoteczne, konsolidacyjne,
              lokaty, konta bankowe roznego typu, ubezpieczenia itp.) z roznych bankow.
              • Gość: anonim kolejny wpis dyrektorstwa IP: 188.33.118.* 05.03.10, 09:09
                Trochę konsekwencji, bo wasze wpisy są w kilku miejscach niespójne.
      • Gość: dobra oferta pracy zainteresowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:20
        "Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać
        dynamicznemu rozwojowi firmy.
        Sam decydujesz ile zarobisz nawet 2000zł.
        Wyślij maila:ania8727a@wp.pl
        • Gość: zainteresowany Re: zainteresowani IP: 94.254.160.* 19.03.10, 10:32
          Radku czy odpowiedział ktoś na ogłoszenie?
      • Gość: klon Re: trzymajcie z daleka od GB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 10:19
        potwierdzam wypowiedz poprzednika. plyniesz z kasy dokonujac oplat i na tym sie
        konczy, ze wysylaja maile z zadaniami choc umowy nie odsylaja i nie ma podstaw
        do rozpoczecia dzialan. chyba zglosze to w prokuraturze bo to zwykle oszustwo. w
        dodatku podpisujesz umowe a za tydzien wysylaja maila ze warunnki umowy sie
        zmieniaja i przysylaja Ci nowa umowe. nigdy w zyciu nie mieli do czynienia z
        profesjonalnym dzialaniem bo nawet nie wiedza co oznacza profesjonalizm.
        poszukuje osob, ktore zostaly w ten sposob oszukane przez GB, warto to zglosic
        prokuraturze i wniesc pozew do sadu. moje gg 4542483
        • Gość: Maciek Re: trzymajcie się z daleka od GB IP: 94.254.147.* 20.04.10, 12:54
          "Gold Group Progress Investments" - jak to dumnie i poważnie brzmi. W
          rzeczywistości jest to jakaś kpina!!!
      • Gość: Arek straszna ściema! IP: 188.33.189.* 27.04.10, 13:14
        teraz jeszcze próbują wyciągnąć po 200 zł. za "darmowe szkolenie" przeprowadzone
        przez Dyrektora od Wszystkiego! Trzymajcie naprawdę daleko od GB!
      • Gość: Pepe Toronto kilka słów o GB IP: 94.254.246.* 06.05.10, 16:16
        Hhhmmm.... dostałem umowę na płycie CD, dość nowatorska metoda. Ale niestety
        jako student prawa mam parę zastrzeżeń. Nie można żadnemu pracownikowi robić
        potrąceń TO JEST WBREW KODEKSOM !!! dziwne ze inspekcja pracy tym się nie zajęła
        jeszcze.
        Przestrzegam przed ta firma, bo te tabele prowizji są nic nie warte, ze względu
        na potracenia.
        • Gość: ktoś Re: kilka słów o GB IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 08:14
          Teraz wpisowego sobie życzą 298 zł. Poczytałam wszystkie opinie i konkluzja
          nasuwa się jedna, lepiej się w to nie pchać.
          • Gość: ktosik Re: kilka słów o GB IP: 109.243.38.* 28.05.10, 14:42
            Chyba żartujesz??? Jeszcze 300 złotych im trzeba zapłacić? Czy to już pod jakiś
            paragraf nie podpada? Co za krętacze!
      • Gość: Dawid Re: Robimy to wszystko co inni tylko mówią że rob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 10:45
        witam ja pracowałem w tej firmie przez niemal 2 lata może i na początku nie było łatwo ale potem wszystko się rozkręciło musze przyznać że tak atmoswera jak i wypłaty w tej firmie były świetne poza tym nikt mnie nie ograniczał żadnym zakazem konkurencji i spokojnie mogłem zmienić pracę i obecnie pracuje jako dyrektor w milenium i wiem że gdyby nie praca w gold broker nie miałbym szans na takie stanowisko...
      • Gość: :( Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:19
        Podpisałam 3 umowy i przeczytałam opinie na ten temat. Wydałam kupe
        kasy na drukowanie umów dla osób, które miałam wpisać. Postanowiłam
        się wypisać z tego bagna. Pieniędzy za podpisane umowy -brak. Umowy
        nie mogę rozwiązać, a do tego nawet jej nie posiadam, bo co chwila
        zmieniali niby jakieś warunki umowy. Finał taki-straty, straty i
        w**rwienie! Żeby was wszystkich w tej firmie szlak trafił! Czy ktoś
        kiedyś odzyskał swoje pieniądze?albo chociaż umowę udało się wam
        zerwać z tą chorą firmą? CZuję się oszukana i nie popuszczę tego!
        • Gość: też :( Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej IP: 188.33.18.* 16.06.10, 08:50
          A widzisz, a dyrektor Radosław siedzi w Rypinie na Mławskiej i jeszcze straszy
          ludzi! :-/
        • Gość: dyr reg Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:07
          Witam

bardzo dobrze, że ludzie mogą się wypowiedzieć na tym forum. Co do firmy Gold
          Broker mogę powiedzieć, że się bardzo na niej zawiodłem.
          Po pierwsze: jedyną kasę jaką udało sie dostac to za pierwszą fakturę (chyba
          zapłacili na zachętę żeby dalej spisywać umowy).
          Po drugie drugiej faktury już nie opłacili
          Po trzecie zrobili zmiany w umowie bez aneksowania ich co jest niezgodne z
          prawem !!!
          Po czwarte - dałem ultimatum do końca czerwca czekam na zapłatę zaległej faktury
          - jak brak rozpocznę działania windykacyjne doliczając dodatkowe koszta.

... mimo, że kasa śmieszna to nie podaruję... "w imię zasad"
      • Gość: pytam Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej IP: 46.112.2.* 19.06.10, 18:17
        A co robicie żeby te pieniądze odzyskać?
      • Gość: fan gold pinokio Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 19:37
        Witam w klubie oszukanych!!!...Słuchajcie moi mili, przetłumaczę wam
        ich język - GOLD BROKER = ZŁOTY PINOKIO -
        Czyli jesteś przegrany na starcie – jeszcze gorzej niż za komuny,
        jeśli nie wyrobisz 200% to wypier..., nie dostaniesz kasy za
        nic!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Co tam ciekawego w "korporacji" K. IP: 109.243.105.* 04.08.10, 17:44
        j.w.
        • Gość: autor Re: Co tam ciekawego w "korporacji" K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 11:04
          więc to nieprawda?
      • Gość: wspołpracownik Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 21:57
        Witam w klubie, widzę, że trzeba się skrzyknąć i zrobić pozew zbiorowy. Firma krzak, nic tylko się na nią w....!!!
        • Gość: ktos Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.elpos.net 01.04.11, 23:17
          No cóż, to chyba nieuniknione. czuje sie oszukany
          • Gość: Ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 11:29
            Jak można ładować się we "współpracę" z "firmą" nie posiadającą siedziby?! Spotkania w restauracjach i innych osobliwych miejscach! Trzeba się było dobrze zastanowić zanim nawiązaliście współpracę z "biznesmenami" z wsi Półwiesk Mały w gminie Wąpielsk...
            • Gość: ja1 Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 22:05
              To mówisz, że tam można ich namierzyć.
      • Gość: ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 21:38
        Możecie mnie oświecić w temacie? Szukam czegoś na stronach KNF i nic nie znalazłem :(
        • Gość: POLAK Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 23:12
          Pewnie polityka tego g...a się nie zmieniła, dalej jest to biznes do jednej bramki, są mi winni 1500,<Tyle dobrego - NA MOIM TERENIE SĄ SPALENI...>
          • Gość: ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.elk.mm.pl 11.08.11, 18:06
            Ciesz się, że tylko tyle. Ja straciłem znacznie więcej.
          • Gość: ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.elk.mm.pl 16.09.11, 10:05
            ...a tylko popatrz jak pięknie się rozwijają www.ggpi.pl/main.html?src=%2Findex2.html#1,0 'szanowny pan dyrektor' raczył nawet zdjęcie swoje dodać.

P.S.
            Ciesz się, że tylko tyle straciłeś, są tacy co stracili znacznie więcej.
            • Gość: ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 28.11.11, 08:36
              Ludzka bezczelność nie zna granic. Dyrektor Radosław znowu 'STWARZA MOŻLIWOŚCI', ciekawe ile teraz ludzi przekręci! Nie polecam nikomu tego pracodawcy. Ciekawe ile musiał posmarować by dostać certyfikat rzetelnej firmy? http://www.infopraca.pl/praca/doradca-klienta-zarobki-od-3-000-zl-miesiecznie/bydgoszcz-torun-wloclawek-grudziadz-tuchola-i-okolice-na-terenie-calego-woj-kujawsko-pomorskiego/6527052?utm_source=push&utm_medium=email&utm_campaign=ofertas_push
              • Gość: guliwer Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.12, 05:52
                "rzetelna firma", można kupić, a jeśli chodzi o całokształt to polecam stronę www pana radosława, z muzyczką to jak sesja u hipnotyzera Kaszpirowskiego:), przestrzegam ludzi przed kontaktem z tą "organizacją", a jeśli chodzi o "jego" kancelarie prawną, hmmm jest to Kancelaria która wykonuje usługi dla wielu podmiotów, i wcale nie jest własnością pana radka, jak sam mówi. Jak ktoś chce to mogę dalej ciągnąć wątek.....
                • Gość: ja Re: Lider Sił Sprzedaży i Sprzedaży Mobilnej. IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 23.04.12, 12:46
                  Popieram Guliwera i zgadzam się z tym co pisze całym sercem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka