fragolina79 15.03.09, 20:53 Co robicie w pracy gdy się nudzicie? Ja siedzę w necie, ale ile można. Zaglądam na giełdy dla freelancerów ale tam głownie Hindusi przyjmują zlecenia i wykonują je za grosze. I jutro od nowa - 8 godzin siedzenia...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: nuda w pracy_co można robić? 16.03.09, 09:59 Ja sie w pracy nigdy nie nudze, zawsze mozna sie chocby jezyka nowego pouczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
talusiaczek Re: nuda w pracy_co można robić? 16.03.09, 13:22 HEH A MOŻE WEŻ SIE DO PRACY? żartuje przeciez jak nie ma co robic to fakt ze sie z nudów umiera ja tez tak mam;p Odpowiedz Link Zgłoś
fragolina79 Re: nuda w pracy_co można robić? 16.03.09, 20:54 talusiaczek - wzięłabym się bardzo chętnie do pracy żeby tylko było coś do robienia. W porównaniu z poprzednią pracą stwierdzam że chyba lepiej mieć za dużo do pracy niż kompletnie nic. O matko jeszcze do niedawna nie pomyślałabym że tak będę mówić. Tu w tej firmie umowę mam do końca 06/2009, i jakoś nie żałowałabym jakby jej nie przedłużyli. Może na coś "kryzys ekonomiczny" się przyda i tak będzie :) Ale wtedy to raczej wyjechałabym gdzieś talusiaczek napisała: > HEH A MOŻE WEŻ SIE DO PRACY? żartuje przeciez jak nie ma co robic > to fakt ze sie z nudów umiera ja tez tak mam;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: nuda w pracy_co można robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 14:13 U mnie już tak ponad miesiąc. Pracy jest na 2-3 godziny dziennie. Co robię żeby się nie nudzić? -uczę się słówek z angielskiego, rozwiązuje testy, -robię testy na prawko, -dokształcam się z mojej dziedziny, -koresponduję ze znajomumi (e-mail, n-k), -czytam wiadomości -odwiedzam ulubione strony -forum (z mojej dziedziny + hobbystycznie np. wnętrza mieszkań czy kuchnia), -blogi w moim przypadku modowe i kulinarne, -allegro Przecież internet jest nieskończony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilla111 Re: nuda w pracy_co można robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 20:49 Polecam także gadu-gadu, czytanie książek, robienie listy zakupów, opracowywanie własnego bieżącego budżetu, porządki w damskiej torebce, szukanie pomysłów na wolny weekend, skanowanie/porządkowanie zdjęć, ewentualnie spanie ale pewnie bardzo rzadko lub wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
fragolina79 Re: nuda w pracy_co można robić? 16.03.09, 20:57 :) Wiem że internet to nieskończone możliwości, ale... Ja prawa jazdy nie mam, też chyba zacznę teorii chociaż się uczyć. Poczty mam pięknie uporządkowane, na maile poodpowiadałam, allegro, facebook itp. nie są mi obce :) Ale wiesz co, powiem tak jak mój kolega - na miłość boską ile można Gość portalu: Lola napisał(a): > U mnie już tak ponad miesiąc. Pracy jest na 2-3 godziny dziennie. Co > robię żeby się nie nudzić? > -uczę się słówek z angielskiego, rozwiązuje testy, > -robię testy na prawko, > -dokształcam się z mojej dziedziny, > -koresponduję ze znajomumi (e-mail, n-k), > -czytam wiadomości > -odwiedzam ulubione strony > -forum (z mojej dziedziny + hobbystycznie np. wnętrza mieszkań czy > kuchnia), > -blogi w moim przypadku modowe i kulinarne, > -allegro > > Przecież internet jest nieskończony :)) Odpowiedz Link Zgłoś