Dodaj do ulubionych

Czy GW czyta forum?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 17:00
Ciekaw jestem czy redakcja analizuje listy FORUM. Moze ktos z GW cos na ten temat powie. Bo to nie jest przypadek ze ludzie tu wymieniaja poglady. Oprocz wyjatkow to sympatycy.
Obserwuj wątek
    • rosomak Re: Czy GW czyta forum? 01.03.01, 14:13
      Uważam , iż tak.
      Lektura listów na pewno dała by , dziennikarzom tej gazety , wielu tematów do
      napisania świetnych artykułów . Po za tym jest to równiez swoisty rodzaj sondy
      nastrojów i opini , a także zainteresowań wśród użytkowników forum.
      Zakładam , że 80% piszących jest również czytelnikami Wyborczej , czego na
      miejscu pana Michnika , raczej bym nie lekce ważył.
      • radca Re: Czy GW czyta forum? 01.03.01, 18:43
        Ja jestem wiernym czytelnikiem GAZETY.
        Darze duzä sympatiä Pana ADAMA MICHNIKA -i to jest
        röwniez powöd ,ze czytam GAZETE.

Pozdrawiam

radca
    • grogreg Re: Czy GW czyta forum? 08.03.01, 09:50
      Na dowod tego ze forum jest przez administratora czytane mozna przytoczyc
      znikniecie watku obrazajacego Papierza. Autor zamiescil co najmniej niezmaczny
      i prowokujacy tekst na ktory dostal nie mniej wulgarne odpowiedzi, moja tez.
      Usuniecie tego uwazam za sluszne.
      • Gość: MichalP Re: Czy GW czyta forum? IP: *.gazeta.pl 09.03.01, 22:56
        Oczywiscie, sami z niego korzystamy, namiętnie szukając sposobu,
        aby w adresie nie było widać "*.gazeta.pl" :-)

Bardzo ciężko przeżyliśmy konieczność skasowania forum (tego wyjątkowo
        niesmacznego o papieżu). Nie zamierzamy robić tego typu rzeczy
        poza absolutnie wyjątkowymi przypadkami.

Często miło jest przeczytać nawet baaaardzo krytyczne uwagi :-)

Pozdrawiam
        • Gość: hanka Przekażcie Panu Michnikowi słowa sympatii i uznani IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 21:31
          Nawet człowiekowi tak nieugietemu jak Pan Michnik musi być trudno pod
          obstrzałem niesprawiedliwych, niemerytorycznych i wielokrotnie krzywdzących i
          obraźliwych słów. Jeśli ktoś z gw przeczyta ten list proszę - przekażcie Panu
          Michnikowi przy okazji,że dla mnie i dużego grona moich przyjacół to człowiek
          bohaterski i mądry.Kochamy Cię Adamie i nigdy nie zapomnimy, co zrobiłeś dla
          Polski.
          • radca Re: Przekażcie Panu Michnikowi słowa sympatii i uznani 22.03.01, 22:14
            Gość portalu: hanka napisał(a):

&#62 Nawet człowiekowi tak nieugietemu jak Pan Michnik musi być trudno pod
            &#62 obstrzałem niesprawiedliwych, niemerytorycznych i wielokrotnie krzywdzących i
            &#62 obraźliwych słów. Jeśli ktoś z gw przeczyta ten list proszę - przekażcie Panu
            &#62 Michnikowi przy okazji,że dla mnie i dużego grona moich przyjacół to człowiek
            &#62 bohaterski i mądry.Kochamy Cię Adamie i nigdy nie zapomnimy, co zrobiłeś dla
            &#62 Polski.

Ja tez przyläczam sie do Pozdrowien przeslanych przez Paniä Hanie.

pozdrawiam

radca Andrzej

• Gość: andy Re: Czy GW czyta forum? IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 22:18
        Zniknął też wątek dotyczący patriotyzmu, choć mam wrażenie, że pomimo dość
        wysokiej temperatury dyskusji, nikogo nie obrażał. A może się mylę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka