estee-3 25.04.09, 16:18 Witam chciałabym się zapytać o formularz takiego cv. Na jednym z portali znalazłam szablon, niby wszystko jest ok ale, w prawym dolnym rogu jest logo tego portalu. Czy można wysłać takie cv? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: europejskie CV 26.04.09, 18:56 Nie, lepiej bez logo. Europejskie CV jest malo godne polecenia - chyba ze startujesz do ktorejs z unijnych instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: europejskie CV 01.05.09, 16:17 W Irlandii spotkałem się z pozytywnymi opiniami na temat mojego CV zrobionego w wsystemie EURES. CV jest długie - może spokojnie zając 5 stron, ale wszystko jest wypunktowane jak należy, włączając znajomość języków. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.zablocka Re: europejskie CV 29.05.09, 13:02 Witam, jak nahbardziej może Pani wysłać takie CV, ale rzeczywiście warto wyciąć logo portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
voliatum Re: europejskie CV 08.11.09, 03:19 W Polsce rzeczywiście europejskie CV (Europass CV) jest rzadko spotykane ale wyjeżdżając do pracy w innych krajach warto się w nie zaopatrzyć bo jest to pewien standard. Jednak nawet u nas pracodawcy raczej przychylnie patrzą na taki dokument. Informacje są podane w przejrzysty sposób, są dokładne dane dotyczące znajomości języków. Poniżej znajduje się artykuł przedstawiający korzyści z takiego CV oraz link do generatora CV: Europejskie CV – zwiększ swoje szanse na rynku pracy w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: europejskie CV 08.11.09, 08:56 Od razu dodam, ze w Niemczech takie cV sie nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: europejskie CV 09.11.09, 12:39 jakie cv sprawdza sie w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: europejskie CV 09.11.09, 15:08 Klasyczne. Najlepiej (to nie zart!) z podaniem stanu cywilnego i dzieciatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: europejskie CV 09.11.09, 16:13 czyli życiorys; "Urodziłam się z ojca Izydora Kwika 1 kwietnia anno domini 1930 we wsi Sworne Gacie w powiecie Swędzkim..." itd. w ten deseń Odpowiedz Link Zgłoś