Gość: grosik IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 07.12.03, 18:24 czy można się zatrudnić w nowej firmie przebywając na urlopie w starej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_jagodka Re: praca na urlopie 07.12.03, 20:08 Oczywiście, że mozna. To co robisz w czasie urlopu wypoczynkowego jest Twoją prywatna sprawą. No chyba, że chodzi ci np. o urlop wychowawczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosik Re: praca na urlopie IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 08.12.03, 22:19 Na pewno? Czy ZUS sie do tego nie przyczepi, ze 2 etaty jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: praca na urlopie 08.12.03, 22:44 ZUS? Żartujesz? ZUS lubi jak do niego wpływa duzo pieniędzy.... tylko dzielic sie nie lubi. Nigdzie nie ma powiedziane ze wolno pracowac tylko na jeden etat. Jak ktos daje radę to może równocześnie i na trzy etaty. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosik Re: praca na urlopie IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 08.12.03, 22:50 Dzięki Jagódko! Chodzi mi głównie o to, że nie chcę się przyznawać w jednej firmie, ze pracuje gdzie indziej. A jak ta nowa zgłosi mnie do Zusu to ten sie moze odezwac, ze juz wchodzą na moje konto składki. I wszystko się wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: praca na urlopie 08.12.03, 23:40 Spokojnie. ZUS się nigdzie nie odzezwie. Możesz spokojnie podjąć druga pracę. Powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosik Re: praca na urlopie IP: *.rudanet.com / *.rudanet.com.pl 10.12.03, 21:43 no dobrze - pracuje w obydwu firmach na umowe o prace w pełnym wymiarze. Czy urlop należy mi się i tu i tu, czy tylko "pojedyncze" 26 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: praca na urlopie 11.12.03, 01:02 Urlop nalezy ci sie w każdej z firm. Odpowiedz Link Zgłoś