Gość: asssss IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 20:03 czy któraś z Was zaszła w ciąże w okresie próbnym w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: pytanie do kobiet 08.06.09, 21:12 Zaszla pewnie niejedna. Najwiekszym czadem byloby zajsc tuz przed rozmowa kwalifikacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Portier jeszcze większym czadem... IP: *.chello.pl 08.06.09, 22:56 > Zaszla pewnie niejedna. Najwiekszym czadem byloby zajsc tuz przed rozmowa > kwalifikacyjna... byłoby zajście *podczas* rozmowy kwalifikacyjnej :D Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: jeszcze większym czadem... 09.06.09, 13:17 Fakt, to bylby czad nad czady... Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: pytanie do kobiet 09.06.09, 00:09 Ja nie :-) Ale mam dwie koleżanki, które "zaciążyły" w tym czasie. W dwóch różnych firmach, w których pracowałam. I w jednej i w drugiej szefowie pogratulowali i ... podpisali umowy na czas nieokreślony. Nie robili żadnych fochów. Tyle, ze to było kilka lat temu. Obydwie dziewczyny do dziś w tych firmach pracują i zrobiły naprawdę fajne międzynarodowe kariery... Mam tylko nadzieję, że to nie wyjątek od reguły a ci dwaj szefowie to nie kosmici, bo że goście z dużą klasą to fakt. Gość portalu: asssss napisał(a): > czy któraś z Was zaszła w ciąże w okresie próbnym w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś