Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samozatrudnienie

IP: *.t-mobile.co.uk 28.07.09, 17:42
    Nie jestem pewny czy taki watek juz sie nie pojawil tutaj jesli tak prosze wybaczyc.
    Jednym ze sposobow na prace jest samozatrudnienie.Jest to w pewnym sensie jakby poczatek wlasnej dzialalnosci. Forma ta jest powszechnie znana choc nie jestem pewny czy jest to dosc popularne w Polsce. Decydujac sie na ten sposob szukania pracy jestesmy zawsze narazeni na ryzyko ze jej nie znajdziemy. Jest to dosc ryzykowny krok biorac pod uwage duza konkurencje i nie wielka liczbe potencjalnych klientow. Na wyspach brytyjski szczegolnie wsrod emigrantow jest to jeden z glownych sposobow aby pracowc legalnie. Niektorzy pracodawcy nawet wymagaja aby okazac im dokument potwierdzajacy samozatrudnienie. W branzy remontowo-budowlanej jestem przekonany ze 99% polakow jest na samozatrudnieniu. Lecz tak na prawde w takiej sytuacji jestesmy zwyklymi pracownikami etatowymi.
    Pytanie moje brzmi: jakie sa najskuteczniejsze sposoby na dotarcie do potencjalnego klienta ? Co powinnismy robic aby powiekszyc swoje szanse na znalezienie kolejnego zlecenia?
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka