maxks 21.06.04, 23:18 Na Forum tak wielkiego zgromadzenia regionalnego miasta Mielca czy mogę dowiedzieć się coś o Socjaldemokracji Polskiej w Mielcu.Czy jest i gdzie jest jakieś biuro???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jul.s Re: Socjaldemokracja Polska 22.06.04, 10:10 .........nastąpiła chyba jakaś pomyłka .... .........to pytanie pisał chyba ...marks... a nie maxks .........może nawet zza grobu ...... Odpowiedz Link Zgłoś
maxks Re: Socjaldemokracja Polska 22.06.04, 10:42 To nie żadna DUPKU pomyłka,a mówiąc szczeze to wolał bym poczytać Marksa,niż odmawiać paciorek i słuchać Adwenta. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ...marks..... 23.06.04, 10:06 ........drogi kulturalny "nieprzyjacielu".... > a mówiąc szczeze to wolał bym poczytać Marksa ........tak jak sam podkreśliłeś cenisz Marksa , dlatego nie rozumiem Twojego wzburzenia , - co spowodowało zastosowanie nieładnego zwrotu...... ........dlatego drogi "nieprzyjacielu' spokojnie ....albo Marksa cenisz albo nie ........kłaniają się zasady logiki ........ ........w moim liście nie napisano że jestem klerykałem ......powiem Ci więcej jestem antyklerykałem , to jednak nie znaczy że jestem marksistą !!!!! .....pozdrawiam wszystkich "nieprzyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: Socjaldemokracja Polska 26.06.04, 16:15 Chyba pod trybunami przy stadionie mają jakieś pokoik, pewnie przy biurze poselskim Stanisława Janasa. Ale po klęsce do europarlamentu najprawdopodobniej w zaciszu liżą rany. Odpowiedz Link Zgłoś
mar10 Re: Socjaldemokracja Polska 28.06.04, 08:11 Pomyłka. Pod trybunami jest biuro lekkich obyczjów (burd..), czynne do 5 rano. Czasami jak się wkurzy czyjaś z żon to obleje drzwi czerwoną farbą. Alkohol gratis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zibimielec Re: Socjaldemokracja Polska 30.06.04, 11:30 Hmmm... ciekawe rzeczy . Słyszałem o przybytku na ul.Teligi. Jakies nowe na Solskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zibimielec Re: Socjaldemokracja Polska 01.07.04, 15:29 A tak serio słyszałem , że organizuję zespoły tematyczne i jakieś stowarzyszenie . Myslę, że jest to jakis pomysł na stagnację lewicy mieleckiej. SLD mnie rozczarowało. Nic nie robią . Jedynie w Korso czasem coś powiedzą . to pewnie juz agonia tej formacji. Ywazam, że jak juz to tylko "borowiki" jeszcze mogą coś zrobić. w przyszłym tygodniu sie wybieram aby cos sie dowiedzieć na temat tych Zespołów, które tworzą . Odpowiedz Link Zgłoś