afroo1 21.09.04, 19:00 Tak czytam sobie te wasze komentarze i niektórzy tu wspominają o rodzinie dzieciach pracy..... i tak sie zastanawiam ile lat mają osoby siedzące na tym forum..... Piszcie jezeli chcecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczek_70 Przebijam... 21.09.04, 19:50 ... 30 + 4 Pozdrawiam tatuśków... "weekend'owy Mielczanin Marek" Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Ile lat??? 22.09.04, 08:35 38... o pracy ani o dzieciach nie zapominam... Pracuję w domu mając nienormowany czas pracy, a dziecko jest w szkole przed południem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afroo1 Re: Ile lat??? 22.09.04, 16:22 ja tesh jestem jeszcze nastolatką mam 17 lat :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danimen Re: Ile lat??? 22.09.04, 16:25 Witam wszystkich ja również mam 17:) i doprze mi z tym. POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
matti84 Re: Ile lat??? 22.09.04, 16:44 u mnie rowniez nie trudno sie domyslic ze mam 20 lat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haniballecter123 Re: Ile lat??? 23.09.04, 12:36 Wszyscy ci co się wypowiedzieli łacznie mamy kolo 300 lat.Staruszki już z nas :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Ile lat??? 23.09.04, 14:16 Dołaczam do tych 300 lat dotychczasowo zgromadzonych prze mieleckich forumowiczów i zwiekszam pule o swoje 49 wiosen. Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Ile lat??? 23.09.04, 14:18 rossamunda napisał: > Dołaczam do tych 300 lat dotychczasowo zgromadzonych prze mieleckich > forumowiczów i zwiekszam pule o swoje 49 wiosen. Upoważniam się tym samym do używania sformułowania: MOJE DROGIE DZIECI ! Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Ile lat??? 23.09.04, 23:19 Moje Drogie Dziecko, w moich czasach nie zaczynalo sie tak wczesnie , jak wy to teraz mlodzi macie w zwyczaju... A ile to lat sobie liczysz, przyznaj sie na pewno nie musisz sie wstydzic swojego wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Ile lat??? 24.09.04, 07:06 Droga rossamundo twierdzenie no-surprises co do faku iz wczesnie zaczelas jest jednak prawdziwe, dowod: 1) ja mam 32 lata, ty masz 49, czyli aby mowic do mnie "drogie dziecko" musialas mnie "urodzic" w wieku 17 lat, 2) mareczek_70 ma 34 lata, ty masz 49, musialas go "urodzic" w wieku 15 lat, 3) gslawik ma 38 lat, ty masz 49, musialas go "urodzic" w wieku 11 lat. wnioski: 1) albo wczesniej zaczelas?:) 2) albo nie jestes nasza "matka'?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Ile lat??? 24.09.04, 12:54 Moje drogie pyskate i przemadrzale dzieci! Cieszy ojca/matke takie potomstwo zdanie odrebne do wszystkiego majace, spostrzegawcze, bystre i nie dajace sobie w kasze napluc...A no-surprises niech no mi tu rzetelnie bez mataczenia swoje wiosny kawa na lawe (na forum) wylozy, bo to 35 i troszke to moze byc tak jak z moja babka co to przyznawala sie do 39 lat i po chwili chwalila sie 35-letnia corka. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Ile lat??? 24.09.04, 12:59 no-suprises napisal\a juz w tym watku ze ma "35 i troszkę". Babciu rossamundo zaloz okulary albo przetrzyj szkla:) Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: Ile lat??? 24.09.04, 17:24 No przecież napisałam wyżej, że 35 i troszkę. Troszkę to miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Ile lat??? 24.09.04, 18:32 Od razu trzeba tak bylo moje drogie dziecko,bo to " troszke" to raz wyglada jak z moja babką ( czytaj wyzej),albo z moim przyjacielem Wasylem co to do Polszy wwozil troszke horylki na swoje potrzeby a bylo to przewaznie piec kanistrow 20- litrowych.Wasyl tez wwozil"troszke", bo wiecej mu sie nie miescilo w bagazniku lady. Tyle w temacie "troszke", wracajcie m.d.d. do jakze wrazliwego tematu zapodawania wiosen... Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: Ile lat??? 24.09.04, 16:21 no cóż, jak pięknie zauważył Yapkovitz - nie nadaję się na Twoje dziecko, a raczej na Twojego młodszego brata... I to przykre, jeśli kobieta dodaje sobie lat wcale nie będąc w wieku zaawansowanym i robi z siebie staruszkę. Rossamundo - wiek jest decyzją, a nie ilościa lat... nie pamiętem kto tak powiedział, ale miał śiętą rację. Niedługo mo czterdziecha walnie, a czuję się jakbym miał 25. :) Uśmiechnij się bo myśle że lepiej będziesz czuła się w roli siostry niż matki... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś