oscarmielec 06.07.05, 01:35 co lepiej wybrac?? Nie chodzi mi nawet o cene co o awaryjnosc z czym sa wieksze problemy z dzialaniem i z obsluga zwlaszcza w chwili sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mani1 Re: NEo czy Emil 06.07.05, 06:30 Jak chcesz mieć żółwia który lubi często się zatrzymywać to weź emila jak chcesz wiedzieć za co płacisz weź neo. Odpowiedz Link Zgłoś
kq2 Re: NEo czy Emil 06.07.05, 19:34 Ja mam neo od roku i śmiga, ale faktycznie trochę kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: NEo czy Emil 08.07.05, 11:42 a jak wyglada okres oczekiwania na neo i na emila?? gdzie lepiej obsługuja i dadza wyczerpujace info na temta oferty Telenet czy TP?? Odpowiedz Link Zgłoś
kq2 Re: NEo czy Emil 09.07.05, 17:32 Jeśli chodzi o Neo, to teraz zgłaszasz i po krótkim czasie dostajesz, teraz nie ma kolejek, co do obsługi, to wejdź na stronkę tepsy i tam wszystko masz, nie wiem o co ty się chcesz pytać :D, ale jak co to miłe panie (jedna na pewno :D) są kompetentne Odpowiedz Link Zgłoś
2new Re: NEo czy Emil 14.07.05, 11:25 Ja pracuję w Multimediach. Jeśli chcesz informację, to napisz dokładnie o co Ci chodzi i będziesz miał odpowiedź. Jeśli chcesz zamówić Emila, to też do mnie - mogę nawet przyjechać. Teraz Emil 500 jest w promocji i kosztuje naprawdę niezłe pieniądze (3 x 25 zł + 12 x 90 zł, aktywacja 1 zł). Do 3 miesięcy możesz zrezygnować jeśli Ci się nie spodoba. Nie wiem skąd taka opinia o internecie z MM - ja widziałem wielokrotnie jak działa i jest OK. Jakby co, to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś