men283 08.11.06, 22:07 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c55f5cd5e896d456 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip671 Re: cała prawda o Paprockim 09.11.06, 08:23 On chce wszystko załatwić "krówkami". SLD też je rozdawało. Oj nie ładnie panie P. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia102 Re: cała prawda o Paprockim 09.11.06, 10:53 Myślę, że to jest tylko 1/100 prawdy. Pan Marek ma znacznie więcej syfów na sumieniu. Mam tylko nadzieję, że społeczeństo mieleckie nie ulegnie urokowi "krówek" i pomyśli przed postawieniem krzyżyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
bordo5 Re: cała prawda o Paprockim 09.11.06, 18:46 Najlepiej od razu podać te "syfy" do wiadomości a nie stosować metody naszych polityków - wiem coś paskudnego o facecie ale nie powiem. Stawiasz się , moja Pani, w niedobrej sytuacji. Mnie się to w każdym razie nie podoba. Nie będąc fanem człowieka, zapytam jednak: czy jeśli komuś śmierdzą skarpetki , to musi mówić o tym dookoła. Uważam, że ma prawo nie mówić. Prawem prasy zaś , no i chyba takiego forum, jest mu o tym przypomnieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: cała prawda o Paprockim 09.11.06, 18:44 Ten list to genialnie świadczy o P. Skórze. Ale z niego prostak. Dżentelmeni nie robią takich swiństw chociaz nawtby kogos nie darzyli sympatią. Ot i ten list to tez 1/100 prawdy o panu Skórze. Co prawda nie znam żadnego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
men283 Re: cała prawda o Paprockim 10.11.06, 14:02 hehehe co ty bredzisz człowieku, prubujesz bronić p. Paprockiego pokarz choćby jeden dowód na jego niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia102 Re: cała prawda o Paprockim 10.11.06, 18:10 Pan Paprocki pokazał - jak z siebie zrobić idiotę - odpowiedzią na list otwarty. Paprocki, na łamach Wydarzeń broni się nie tylko nieudolnie ale też niezwykle prostacko, stosując atak jako obronę. Przytym nie podaje żadnych konkretów i żadnych wyjaśnień, które miałby na celu oczyszczenie go z zarzutów. Panie Marku - to jest naprawdę żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś