krzysh4 05.12.06, 02:15 Gdzie w Mielcu moze znalezc prace student, ktory co drugi weekend ma zjazdy w Krakowie??. Co drugi piatek, sobota i niedziela:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kq2 Re: Praca dla studenta 05.12.06, 10:02 Tylko w handlu. Ale z piątkiem będzie bardzo ciężko. O ile da się dogadać, że co drugi weekend masz wolne, ewentualnie zamieniać z ludźmi za wolne na tygodniu, to w piątek ciężko. Raczej w dużych placówkach typu Tesco, gdzie masz pracę na kilka zmian i przez to wolne w różne dni tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
seler86 Re: Praca dla studenta 05.12.06, 12:09 kq2 napisał: > Tylko w handlu. Ale z piątkiem będzie bardzo ciężko. O ile da się dogadać, że c > o > drugi weekend masz wolne, ewentualnie zamieniać z ludźmi za wolne na tygodniu, > to w piątek ciężko. Raczej w dużych placówkach typu Tesco, gdzie masz pracę na > kilka zmian i przez to wolne w różne dni tygodnia. > W handlu też nie bardzo. Chba ze jestes facetem to masz wieksze sznase. ja we wszytkioch sklepach słyszałam ze jestem niedyspozycyjna (co druga soba i niedziela zjazd) albo ze nie mam doświadczenia. Do biura gdzie pracuje sie od pon - pt tez mnie nie wezma bo mam niskie wykształcenie (średnie) albo za malo doświadzcenia (10 miesiecy stazu jako pracownik administracji) Chyba najważniejszym moim brakiem uniemożliwiajacym mi podjęcie pracy jest BRAK ZNAJOMOśCI Odpowiedz Link Zgłoś
kum_um Re: Praca dla studenta 06.12.06, 15:28 A co umiecie robić, oprócz tego, co się wam pokaże? Nie odbierajcie tego zbyt osobiście, chciałabym się dowiedziec, co chcielibyście robić jako pracownicy umysłowi, hę? Ja chętnie dałabym komuś pracę, ale z doświadczenia wiem, że kończy się to na tym, że samemu trzeba poprawiać po ludziach... Niestety, takie czasy, jak się nie jest wybitnym informatykiem czy innym specjalistą z paskiem, to firma sama nie przyjdzie. A doświadczenie można nabywać w NGO. Wystarczą chęci i konkretne pomysły. Napiszcie, co chcecie robić, a może znajdziemy pracę dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
slodyczka Re: Praca dla studenta 06.12.06, 20:32 Czegosię uczyszi copotrafisz?jaką szkołeukończyłeś.Zatrudniamdużoludzi z tego wieleosób studiujei wyjeżdza nawet na tygodniowe zjazdy-kwestia ustalenia zasad.Jeśli uczysz sie w kierunku który przyda sie w zakładzie pracy to powinno się udać znaleźć dobre rozwiązanie dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: Praca dla studenta 07.12.06, 11:38 Dziwne to........ ludzie kończą studia i nie mają pracy mimo kwalifikacji,a każdy zaoczny musi pracować umysłowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
seler86 Re: Praca dla studenta 07.12.06, 20:35 etiopia1 napisała: > Dziwne to........ ludzie kończą studia i nie mają pracy mimo kwalifikacji,a > każdy zaoczny musi pracować umysłowo Nie muszę pracować umysłowo. Ale na linie gdzies na strefie czy do supermerketu tez mnie nie przyjma. Tzn przyjmą moge nei jezdzić na studia no ale na mojej uczelni trzykrotna absencja grozi skreśleniem z listy studentów a za powrót na liste płaci sie grube pieniądze. Mój kierunek wiąże sie z reklama w Mielecu nie moge pracowac w tym zawodzie gdzyż mieleckim agencja reklamowym bliżej do poligrafi niż agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: Praca dla studenta 08.12.06, 14:35 Rozumiem ciężko pogodzić studia z pracą,jeszcze pracodawcy nie patrzą na to łaskawym okiem............. Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: Praca dla studenta 11.12.06, 00:38 ...hmmm cholera szkoda ze wcześniej tego nie wiedziałem,bo piaty rok ucze się zaocznie i w tym okresie nawet przez chwile nie pracowałem jako pracownik umysłowy... Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: Praca dla studenta 11.12.06, 00:43 mozesz spróbować w firmie BURY,wiekszość wydziałow produkcyjnych pracuje na 1 zmiane,no..ale zarobki pozostawiają troche do życzenia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
seler86 Re: Praca dla studenta 11.12.06, 13:47 Do firmy BURY zaniesione juz zostalo podanie gdzie na kopercie pisze na jedna zmiane na razie nie dzwonią. Może wola facetów Odpowiedz Link Zgłoś
inesita3 Re: Praca dla studenta 11.12.06, 22:29 I dź do Korso, może Ci dadzą jakąś fuchę, np. jako akwizytor reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_123 Re: Praca dla studenta 14.12.06, 18:44 Witam Na budowie- praca czasem ciężka, ale ciekawa i niejednostajna. Ja studiuję w Rzeszowie- zjazdy mam co tydzień i szef nigdy mi nie robił problemów- wolne na tygodniu też bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś