wojciechp1982
26.01.07, 16:13
Posłowie zgodzili się wczoraj na przekazanie z budżetu państwa 40 mln zł na budowę Świątyni Opatrzności Bożej na Polach Wilanowskich. Więcej tego pieniadze zostaje przekazane z funduszu ZUS !!!!! W czasach gdy nie wiadomo ile juz ZUS pociagnie !!! kiedy zbankrutyje jeszcze takie cos sie wyprawia !! Takie rzeczy z wolnych datków powinny iść a nie z państwowej kasy również mojej kasy bo pracuje i na państwo łoże !!!!! A ja np sie nie zgadzam na to i co !! Nie chce zeby za moje pieniadze budowano cos takiego. A inaczej powiem czemu z panstwowej kasy ma to isc ilu księży jest w polsce ?? kazdy by sobie odmowil kupienia nowego auta i porosze pieniazki by sie znalazły !!
A co maja powiedziec emeryci i rencisci bioracy co miesiac smieszne pieniadze niekiedy.
Ale jasne taniej jest wybudować swiątynie bo już poźniej opaytrzność boża jest juz gratisowa i sprawa załatwiona zlikwidowac ZUS bo mamy światynie opatrznosci Bożej i już nam nic nie grozi !!!! Bo opatrzność boska wszystko załatwi !!!!!!!!!!!!
ROZŁAM KOŚCIOŁA A PAŃSTWA CAŁKOWITY NAS TYLKO RATUJE !!!!!!!