chlopczyk_z_zapalkami 07.02.07, 12:41 Autobusem,czy pociągiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum_um Re: Jak najlepiej dojechać z Krakowa do Mielca! 11.02.07, 10:33 zdecydowanie pociągiem. ze względu na nieustający remont i ogromny ruch na a4 podróż autobusem może przeciągnąć się do 4 godzin. Generalnie mam pytanie, czy są na forum zaoczni studenci z krakowa. Ja przynajmniej raz w miesiącu jeżdzę do krakowa samochodem. Mogę zgadać się z 2-3 osobami i zabierać je do i z krakowa. Koszty dzielimy po równo (mój samochód strasznie mało pali =))) ). Jeśli jesteście zainteresowani, to napiszcie swój mail, skontaktuje sie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
melonus Re: Jak najlepiej dojechać z Krakowa do Mielca! 14.02.07, 19:22 samochodem!! najszybciej - 2,5 h z dowolnego miejsca w Krakowie w dowolne miejsce w Mielcu - czasem jeżdze więc jakby co zapraszam ((: Odpowiedz Link Zgłoś
kcuf Re: 15.02.07, 22:24 Najszybciej samochodem tzw wislostrada - czyli droga na sandomierz, na rondzie na szczucin i w szczucinie do mielca (przez czermin, bo widzialem ze niektorzy smigaja przez borowa). Autobusem - polecam pks Hrubieszow - w niecale 3 godziny dojedziesz do mielca. Odpowiedz Link Zgłoś