Dodaj do ulubionych

..forum mielec "psieje"..

25.02.07, 18:16
..to jest cytat z maszego nowego "uczestnika"..

<....to wlasnie to kierownictwo i przelozeni pojebana pilityka firmy -powiem
tak wiazki kurwa ich jebana mac nie robie tam ale i ja przez ten popierdolony
system mam konsekwencje w domu ludzie zwalniac sie i odmawiac prac za
darmo ..>

...to samo "masło" wypowiadalo sie w wielu ważnych kwestiach --np. "Etyczna
analiza powszechnej obecnosci erotyzmu w internecie " /wątek ZAPROSZENIE/

..pozdrawiam i oczekuję z utęsknieniem odważnego powrotu ludzi kulturalnych
ktorzy tu pisali ...julek .. -...wprawdzie zly pieniadz wypiera dobry ale
nie poddajmy się
Obserwuj wątek
    • tom_tams Re: ..forum mielec "psieje".. 28.02.07, 00:25
      miło,ze ktoś czuwa nad kulturą wypowiedzi.

Tobie oddaje swój mandat, w tej kwestii :))
      • maslo29 Re: ..forum mielec "psieje".. 05.03.07, 04:29
        julek znow szalejesz czlowieku owszem mialem naprawde zly chumor a pisanie o
        kamocie mnie drazni ty tez powiem szczerze jestes jakis dziwny lubisz
        krytykowac wszystko i wszystkich zajmij sie soba idz do kosciola ,posluchaj
        radia na spacer idz a nie przylazisz tu i piszesz mi o kulturze najpier nie
        podobal ci sie post zaproszenie teraz moja wypowiedz i nie porownuj mnie do psa
        bo sie to moze zle skonczyc
        • tom_tams Re: ..forum mielec "psieje".. 09.03.07, 03:48
          ewidentny brak wyczucia ...

>>szkoda chleba ...
          trzeba by było sprawdzic date przydatnosci do spozycia.
        • nina_love Re: ..forum mielec "psieje".. 15.03.07, 00:57
          Post rzeczywiście był "nie bardzo" jeżeli chodzi o kulturę wypowiedzi ale ... jak się pracuje w obozie pracy to chyba czasem człowiek może nie wytrzymać.
    • mani1 Re: ..forum mielec "psieje".. 11.03.07, 16:48
      Fakt, rzadko się z tobą zgadzam ale tym razem tak, powtarzające się po x razy
      wątki typu najlepszy ginekolog, dentysta, fryzjer,brak rzeczowych dyskusji
      nawet tej ostrej na istotne tematy powoduje, że co bardziej interesujący
      uczestnicy tego forum znikają...
      • jul.s Re: ..forum mielec "psieje".. 11.03.07, 20:41
        ..no to mani wracaj ..
        • sherlock13 Re: ..forum mielec "psieje".. 16.03.07, 15:37
          Tak!
          forum to nie ksiazka telefoniczna zgadzam sie , takich informacji jak : gdzie
          jest najtansza kosmetyczka szuka sie gdzie indziej.
          A to juz do Jula , mysle ze jacy ludzie taki Rzad,jacy Mielczanie takie
          mieleckie forum - nieeeestety . Co nie znaczy ze mamy sie zasztyletowac ,mozna
          uczestniczyc tylko w ciekawych dyskusjach i nie interesowac sie tymi pieniacymi
          sie na wszystko i przedstawiajacymi leniwe postawy forumowiczow. Dlatego
          wlasnie musialem odnowic moje konto bo mi wygaslo ,ostatnio na forum
          wypowiadalem sie 3 miesiace temu.
          pozdrawiam
          • hemafrodyta Re: ..forum mielec "psieje".. 16.03.07, 21:20
            I tak oto na biadolenie juls odpowiedzial kolejny znawca temtu, powiadajac ze
            forum to nie ksiazka telefoniczna .Wiec posluchaj uczony obywatelu: forum to
            miejsc dla wszystkich i kazdego tematu i nikt na nikim nie wymusza
            odpowiedzi,polemiki czy ocen.Juls przyjal sobie za punkt honoru nauczyc
            niedouczonych mielczan co to jest kapitalizm i jak oraz z czym to sie je.W
            swiecie juls nie ma miejsca dla slabych,zle urodzonych,mlodych i starych, innych
            i takich samych.Jego swiat jest prosty jak kiedyjsiejsze kino; w dwoch kolorach
            , bialym i czarnym.Ty tez holmesie probujesz tego samego,jako jednostka
            probujesz ustalac zasady dla wiekszosci.Powodzenia.

PS.ktory szewc w ielcu jest najlepszy.Pilne bo idzie wiosna a mnie buciory sie
            rozlazly.
            • tom_tams Re: ..forum mielec "psieje".. 17.03.07, 01:45
              proponuje przeniesc sie co rzwawiej kulturalnym na forum dla humanistów
              www.histmag.org

szkoda tracić czasu na dysputy ::: "wyzszość słowa pisanego nad trampkami
              kupionymi w TEsco"

pozdrawiam forowiczów
            • mani1 Re: ..forum mielec "psieje".. 17.03.07, 11:27
              Mylisz się forum to nie "miejsc dla wszystkich i kazdego tematu" przeczytaj
              sobie najpier regulamin jaki obowiązuje na forum a później dyskutuj.
              • nina_love Re: ..forum mielec "psieje".. 17.03.07, 19:10
                Mi się wydaje, że można wiele różnych informacji na foru umieścić - inna rzecz, że np. mnie interesuje z tego 20 - 25 % informacji.
                • d25 Re: ..forum mielec "psieje".. 17.03.07, 20:53
                  Na początek pozdrawiam wszystkich forumowiczów. I tych starych i tych młodych
                  (stażem i wiekiem). Zaglądam tu systematycznie od pewnie już 5 (?) lat. Pamiętam
                  czasy wyścigu o liczbe postów z okolicą i wielu autorów już tu dzisiaj nie
                  spotykanych. I zgadam się z tytułem wątku - coraz trudniej o ciekawy temat,
                  rozmowa sprowadza się do obrzucania inwektywami. Zero szacunku dla innych, a
                  sądząc po formie wypowiedzi (interpunkcja, słownictwo, itd.) również dla siebie.
                  A szkoda, bo jest wiele tematów na które warto dyskutować.
                  Usprawiedliwianie się, że piszę tak bo mam zły dzień, to jakaś pomyłka. Jak mam
                  kłopoty żołądkowe to nie wychodze na środek miasta tylko siedzę w bliskości WC i
                  tam załatwiam swoje potrzeby. Forum to miejsce publiczne, można się spierać,
                  można się kłócić, nawet czasami rzucić epitetem, ale trzeba się wcześniej ubrać,
                  a nie paradować z intelektualnym fiutem na wierzchu.
                  A pytania o lekarzy, fryzjerów, itp. - to część życia, więc czemu nie. Mnie to
                  nie interesuje, bo od dawna nie mieszkam w Mielcu, choć stąd pochodzę i czasami
                  bywam. Ale dla innych może być wskazówką - to też forma wymiany informacji jaka
                  może być na forum.
                  Ale to co boli to fakt, że te tematy powoli stają się jedynymi. Czyżby to były
                  jedyne tematy interesujące forumowiczów w Mielcu?
                  Pozdrowienia
                  • maslo29 Re: ..forum mielec "psieje".. 17.03.07, 23:30
                    widze w tym poscie pijesz do mnie o zla forme wypowiedzi czy epitety slownik
                    polski nie jest ubogi uzylem bardzo mocnych slow by podkrelic moc wypowiedzi oi
                    moja zlosc na pewien temat i nie bede sie z tego tlumaczyl tobie czy julkowi co
                    do tematow kazdy ma jakies zainteresowania i pytania ktore go nurtuja i chodz
                    mi tez temat fryzjera czy dobrego sklepu z uzywana odzieza nie pasuje nie
                    neguje go gdyz panuje ogolnie wolnosc wypowiedzi i kazdy ma prawo do wlasnego
                    zdania i powiem szczerze ze mam daleko w dupie czy komus podoba sie to co pisze
                    czy nie sa tematy w ktorych moja kultura osobista sie konczy i bierze gore
                    zlosc na cos co sie dzieje i co mi sie wogole nie podoba tym bardziej ze ma to
                    zwiazek z moim zyciem osobistym i ja mam przez to konflikty i problemy i czy
                    to bedzie napisane w ten czy inny sposob nie ma to dla mnie zupelnie zadnego
                    znaczenia w odruznieniu do ciebie ja mieszkam w mielcu i pewne sprawy ktore sie
                    tu dzieja maja zwiazek ze mna i maja wplyw na moje zycie i moja negacja i
                    wypowiedz w takiej formie moze miec na to wplyw przynajmniej na kilka osob
                    ktore to czytalo ja sobie zdaje z tego sprawe i specjalnie napisalem to w ten
                    sposob bardziej przekonujacy kilka osob zrozumialo moc wypowiedzi niestety nie
                    wszyscy
                    • tom_tams Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 01:31
                      nie trzeba byc polonista, by poprawnie (w jezyku polskim) wyrazac swoje opinie.
                      nie trzeba konczyc szkól by wykazac sie krzta kultury wypowiedzi. proponuje
                      jednak zajrzec do regulaminu.
                      kto was tak okaleczyl ta wolnoscia?
                      jednak ... swiat bez was bylby o wiele ubozszy.

pozdrawiam

ps. czy ktos zacznie jakis temat, czy bedziemy meczyc material do wyczerpania
                      cierpliwosci
                    • d25 Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 13:02
                      Skoro nie szanujesz siebie (a ta wypowiedź, a raczej słowotok) to pokazuje, to
                      jakim prawem żądasz tego szcunku od innych??? Nie można odłożyć na półkę kultury
                      osobistej "bo się wkurzyłem", kulturę osobistą się ma albo nie. Wkurzasz się jak
                      jesteś traktowany w pracy, ale pokazujesz swoimi wypowiedziami że na inne
                      traktowanie nie zasługujesz.
                      Wszyscy chcą zmieniać świat, ale taką zmianę trzeba zacząć od siebie.
                      Jescze raz: chcesz być szanowany - to najpierw zacznij szanować siebie, potem
                      innych, a wtedy masz szanse na szacunek tych innych. Nie ma innej drogi.
                      Pozdrawiam
                      • maslo29 Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 15:11
                        trafil sie kolejny polonista ktory pozjadal wszystkie rozumy kto dal ci prawo
                        do mojej oceny
                        • mani1 Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 16:20
                          Masz rację ocenę sam sobie wystawiasz tym co piszesz...
                        • d25 Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 18:38
                          TY i TYLKO TY!
                          Zabierasz głos publicznie, wiec czekasz na ocenę i opinię. Chcesz wyć - to się
                          zamknij w jakimś w miarę dzwiękoszczelnym pomiesczeniu i wyj. Nie masz prawa
                          oceniać mojego śpiewu przy goleniu, chyba że robię to u Ciebie w domu lub
                          publicznie. Ja śpiewam dla siebie!!!.
                          Jak robisz coś publicznie to po to by inni osądzieli ciebie i twoje poglądy.
                          Pozdrawiam
                          PS. nie jestem polonistą (matematykiem i informatykiem z zawodu i wykształcenia)
                          tylko Polakiem i szanuję swój język, bo to objaw szacunku do Polski i wszyskich
                          Polaków, do Ciebie (poniekąt) również. I nie jestem purystą językowym, ani
                          maniakiem poprawności. Wręcz odwrotnie. (Ale to kwestia smaku, tak smaku...., tu
                          polecem Herberta w wykonaniu Gintrowskiego dla wtajemniczonych i nie tylko)
                          • maslo29 Re: ..forum mielec "psieje".. 18.03.07, 19:53
                            dobra przekrzykujcie sie tu sami szkoda wogole sie odzywac skoro jest tu tylu
                            takich madrych szanujacych sie krytykow i "niepolonistow "
      • narcolepsy Re: ..forum mielec "psieje".. 20.03.07, 14:58
        Wlasnie przeszukalam cale forum 'Mielec' i nie znalazlam, czego szukalam:
        informacji o polecanych ginekologach. Zaryzykuje wiec stwierdzenie, ze nie masz
        racji...

mani1 napisał:

> powtarzające się po x razy
        > wątki typu najlepszy ginekolog, (...)
        • mani1 Re: ..forum mielec "psieje".. 20.03.07, 15:29
          Słabo szukałaś masz poniżej przykład, do tego wątku jest jeszcze 21 wypowiedzi,
          szukanie nie zajęło mi minuty...

Ginekolog w Mielcu...
          Autor: zosia_samosia26
          Data: 25.08.06, 13:13

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz
          Najgorszym ginekologiem w Mielcu jest dr Pająk, jest to zakała wśród
          mieleckich lekarzy. Nie polecam go nikomu, a zwłaszcza przyszłym mamom. Dla
          niego liczy sie tylko kasa, swoje pacjentki traktuje jak maszynki do
          rozdawania pieniędzy- brać , brać i jeszcze raz brać, a spróbujcie się mu
          postawić i wyrazić swoją opinie to zmiesza was z błotem. Zapomniał że ma
          leczyć i pomagać a nie szkodzić, a tajemnica lekarska? On nie wie wogóle co
          to znaczy. Przez niego omal nie straciłam dzidzi, bo jedynym sposobem
          rozwiązania ciąży dla Pająka jest cięcie cesarskie (zresztą w mieleckim
          szpitalu nastała moda na cięcia i mało który poród kończy się siałmi natury),
          tak jest szybciej, po co się przemęczać cięcie i następna prosze...Czy w
          Mielcu jest jeszcze dobry ginekolog z powołaniem???
          • narcolepsy Re: ..forum mielec "psieje".. 22.03.07, 10:56
            Ok, zwracam honor.
            Szukalam tylko w tresci, nie wiedzac, ze domyslnie ustawiony jest li i jedynie
            rok 2007.
            Dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka