tasia4 29.10.07, 17:19 POMOCY!!!Mam notebooka z Linuxem i szukam kogoś kto zainstaluje mi Windowsa XP, mam płytke. Podobno jest jakiś problem ze sterownikami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mani1 Re: Problem z komputerem 29.10.07, 17:31 Ustaw w Biosie botowanie (start) komputera z płyty CD, włóż płyte z XP sformatuj dysk i zainstaluj widowsa Odpowiedz Link Zgłoś
tasia4 Re: Problem z komputerem 29.10.07, 17:58 Dzięki mani1 ale tyle to już zrobiłam i nadal nic Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Problem z komputerem 29.10.07, 18:26 www.elektroda.pl/rtvforum/topic413887.html zajrzyj na tą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Problem z komputerem 29.10.07, 22:44 Windows nie czyta partycji linux i jesli mialas linux ktory zajmowal caly dysk to win tego nie widzi.Jesli masz drugi komputer a sadze ze tak bo piszesz idz na strone www.sysresccd.org/Download i sciag program SystemRescueCd-x86-0.4.1 .To jest ISO wiec musisz przeniesc na CD .To doskonaly program ktory ma narzedzia praktycznie do wszystkiego.Plyta jest bootable( to znaczy ze komputer wystartuje z tej plyty) , kiedy skoncza sie napisy po instalacji wpiszesz startx i bedziesz miala okienka.po prawej stronie znajdziesz Gpart i prosta droge do zabawy z partycjami.Mozesz zrobic to uzywajac fdisk ale nie sadze by to byla lepsza droga. Odpowiedz Link Zgłoś