onlymielec 07.03.08, 09:59 Wiem że się powtarzam ale to naprawdę ważne nie tylko dla Nas kibiców ale dla Mielca też.Sobota 15-00 PRZYJDZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bociek22 Re: Derby Podkarpacia 07.03.08, 22:34 Witam! Mecz może i jest ważny dla Mielca - prestiż wygranej, itd. no i żeby kibice pokazali się z DOBREJ strony - powtarzam kibice. Kiboli mam w dupie - lata mieszkałem w Dębicy i ta beznadziejna wojna między kibolami-debilami mnie irytowała i irytuje. Więc jak już macie iść to po to, ażeby na nowo można było iść na stadion z całą rodziną. Ale zapewne znów przeczytam o występkach debili-kiboli, którzy dumnie mówią o sobie kibice. Dupa nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Derby Podkarpacia 08.03.08, 00:07 bociek22 -rozumiem to co myslisz i czujesz,zależy nam na jednym i tylko na jednym.Na powrót chcemy wrócić do przynajmniej III ligi a tego we wspólczesnym futbolu bez dużej frekwencji się nie da.Dlatego zalezy nam na każdym na Tobie też!Druga strona medalu jest taka że kibice ze Stali Rzeszów nie będą wpuszczani na stadion o czym zostali poinformowani działcze z Rzeszowa.To będzie święto piłki nożnej i nie po to kleiliśmy ponad 2500 plakatów żeby pozwalać sobie na wygłupy.Przyjdzie z rodzinami nie obawiajcie się o bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Derby Podkarpacia 08.03.08, 09:09 Ja sam chętnie na ten i na inne mecze się wybiorę, bo zależy mi na tym, ażeby polskie stadiony były miejscem spotkań towarzyskich i wspólnej zabawy i kibicowania. Wiem, że Mielec i mielczan na to stać, dlatego bardzo chętnie możemy wspólnie onlymielec i inni forumowicze na łamach tego forum propagować taką formę wspólnego spędzania czasu. A jeśli o Mielcu będzie głośno, że ma fantastycznych kibiców to i stadion się zrobi i jakieś imprezy sportowe zawitają do naszego miasta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Derby Podkarpacia 08.03.08, 09:29 Dzięki;)Tak jak napisałeś chcemy żeby stadion był miejscem wspólnej zabawy i kibicowania.Jeśli będzie nas wielu to na stadion przyjdą firmy ,lub nawet dojdzie do wybudowania nowego ,bardziej nowoczesnego obiektu niekoniecznie z budżetu miasta.Skorzystają na tym wszyscy mielczanie nawet ci których piłka nożna nic nie obchodzi.Pozdrawiam i do zobaczenia na Derbach:) Odpowiedz Link Zgłoś