to_ja00 23.07.08, 09:10 Kończymy z weselem. Poczytajcie i komentujcie to co działo się w sobotę za „żółtą”. Galeria: picasaweb.google.com/m4mielec Informacja: www.m4.mielec.pl www.orientuj.sie.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regimielec Re: Multukulturalnie/M4 - Moje Miasto, Moje Miejs 23.07.08, 09:15 Kultura ? Te brudasy na bembenkach ? szanuj zielen bos nie jelen ? multu ? - co to za slownictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: Multukulturalnie/M4 - Moje Miasto, Moje Miejs 23.07.08, 13:43 Po I) Eh regimielec, a czym dla Ciebie jest kultura. Po II) Komuś się literówka przydarzyła, a ty robisz aferę. Z linków wynika, że impreza była bardzo oryginalna jak na Mielec. Ciekawe skąd pomysł, aby robić w tym mieście takie akcje, które przyznam, że jak na mój gust są świetne, ale co tu dużo mówić, nie na Mielec. Trudno chyb ściągnąć szeroką publiczność w ilości 1 tys. Mieszkańcy nie mają chyba zbyt wielkich wymagań i ucieszą się nawet z samej kiełbasy. Mnie zatkało kiedy natknąłem się na stoisko ze swojskim jedzeniem. Pycha. Zrobiono sporo ciekawych akcji bez ściągania do miasta gwiazd, tylko tak po prostu, własnymi siłami. Zresztą pisze o tym na podanych stronach internetowych. Gratuluję zapału do działania Stowarzyszeniu j'ARTe i życzę kolejnych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Multukulturalnie/M4 - Moje Miasto, Moje Miejs 25.07.08, 01:37 Pomysły rodzą się w głowach. Część z nich nie sposób realizować na co dzień, więc by je "uwolnić" narodziło się M4. Sam Mielec inspiruje do robienia dziwnych rzeczy. Bo gdy umysł głodny - o wiele bardziej płodny. Dla czego by nie skłonić mielczan do aktywnego wypoczynku? Po parku należało się poruszać by być światkiem tego co właśnie się tworzy. To jest właśnie alternatywa dla kiełbasek i piwa na bloczki z socjalnego. To nie koniec pomysłów! Byle by siła jeszcze była. Odpowiedz Link Zgłoś