yoxter 08.03.09, 12:52 Szukam krewnych Marii i Józefy Krówka urodzonych w Rożniaty pow.mielec. Maria Krówka była urodzona w 1907r. Wraz z rodzicami wyjechały do Francji. Syn Marii poszukuje krewnych z Polski związanych z tą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Poszukiwania rodziny Krówka 08.03.09, 16:33 Wydaje mi sie ze mozna sprobowac zalogowac sie na Nasza Klasa i tam sprobowac pisac do osob o tym nazwisku w poblizu Mielca. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 20.03.09, 20:09 Proszę o pomoc osoby z okolic Rożniaty o nazwisku Krówka w odszukaniu rodziny Marii Krówka. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: Poszukiwania rodziny Krówka 21.03.09, 14:00 Spróbuj na portalach genealogicznych np: www.genotype.pl/ www.genpol.com/Web_Links+main.html przodek.pl/ Na początek zacznij od miejscowego cmentarza i ksiąg parafialnych Odpowiedz Link Zgłoś
arpik Re: Poszukiwania rodziny Krówka 21.03.09, 14:31 Na ulicy Ćwiklińskiej mieszka rodzina Krówków. Pani Krówka pracuje w izbie przyjęć mieleckiego szpitala. Może to rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia29526 Re: Poszukiwania rodziny Krówka 23.03.09, 22:50 Witam:)Pani Krówka ze Złotnik ma Dom Spokojnej Starości w Rożniatach, wiem że w Chorzelowie mieszka też p. Michał Krówka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seler86 Re: Poszukiwania rodziny Krówka 30.03.09, 15:59 agusia29526 napisała: > Witam:)Pani Krówka ze Złotnik ma Dom Spokojnej Starości w > Rożniatach, wiem że w Chorzelowie mieszka też p. Michał Krówka > Pozdrawiam Znam córkę p. Michała Krówki mogę podać kontakt jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę podać maila a ja odpiszę. Będę się niedługo kontaktować z nią właśnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soltys_jack Re: Poszukiwania rodziny Krówka 11.08.13, 13:27 Od Ojca Pio :))) a ten widzi i nie grzmi ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 26.03.09, 19:34 Dziękuję za podpowiedź w poszukiwaniu.Czekam na dalsze wskazówki o osobach o nazwisku Krówka z okolic Różniat. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna784 Re: Poszukiwania rodziny Krówka 27.03.09, 17:23 Mój pradziadek nazywał się Krówka.Prababcia miała na imię Apolonia. Mieli troje dzieci: Stanisława ;Stanisławę i Joannę. Stanisława wyemigrowała do Francji.Wyszła za mąż za Sznajdra.Stanisław zginął na wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 31.03.09, 16:33 Pragnę uściślić informację na temat poszukiwanych krewnych z rodziny Krówka. Maria zd.Krówka miała dwie siostry; Zofię i Stefanię. Wszystkie się urodziły w Rożniaty. Będę wdzięczna za każdą wiadomość, która mi przybliży odszukanie tej rodziny.Jest to pokolenie dziadków, pradziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 06.04.09, 16:09 O .............................. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 13.04.09, 11:01 Poszukiwania rodziny Marii, Zofi,Stefani Krówka z Różniat k.Mielca są nadal aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 22.04.09, 16:33 W dalszym ciągu aktualny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 28.04.09, 17:18 ................................ Odpowiedz Link Zgłoś
yoxter Re: Poszukiwania rodziny Krówka 20.06.09, 10:42 Poszukiwania rodziny KRÓWKA z okolic Różniat nadal aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Poszukiwania rodziny Krówka 09.09.13, 13:23 Nie wiem czy pomoge, nie wiem czy dobrze pamietam, ale przy ulicy Wojsławskiej w Mielcu mieszka/mieszkała rodzina Krzyńskich, którzy przed zmiana nazwiska nazywali sie Krówka. Odpowiedz Link Zgłoś