Gość: lucka IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 20:14 Witam, czy ktoś z forumowiczów Oławy słyszał o zespole Artmix? chciałabym się dowiedzieć czy ten jednoosobowy zespól gwarantuje fajną zabawę na weselu? z góry dziękuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: zespół na wesele IP: *.flash-net.pl 21.11.11, 22:52 Po pierwsze jedna osoba to nie zespół . Po drugie kwestia tego czy chcesz żeby oprawa muzyczna miała lecieć z płytek czy ma ci zagrać zespół muzyków którzy grają na żywo i potrafią bawić ludzi ale wszystko zależy od jednego od FUNDUSZY trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucka Re: zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 14:56 faktycznie nie zespół :) ale tak się określa ten pan, jest tani - jak na dzisiejsze realia, więc myślałam, że może ludzie z Oławy go znają i czegoś się dowiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
metropolisgroup Re: zespół na wesele 28.01.12, 13:58 Spróbujcie z zespołem Metropolis z Wrocławia. www.metropolisgroup.pl tel. 607399305 Odpowiedz Link Zgłoś
2seba11 Re: zespół na wesele 05.02.12, 21:46 Ja bym polecił dj ejsy www.djejsy.pl Profesjonalnie poprowadził mojej siostry wesele i było super :) Odpowiedz Link Zgłoś
izago1 Re: zespół na wesele 15.02.12, 11:21 Zapraszam na stronę zespołu Corazon www.corazon.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś