euforia 19.01.10, 20:34 Czy sądzicie że Vanessa Hudgens i Miley Cyrus mają doczepiane włosy? Któraś z Was może miała lub ma doczepiane włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igusiaaa Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 21:36 Miley ma na pewno... A Vanessa to nie wiem... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:22 nie chciałabym x d brzydko to wygląda i podobno włosy są po tym bardzo zniszczone ; - / Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:35 Miley na pewno doczepia. Na stałe nigdy bym sobie nie przedłużyła, bo bardzo trudno później zadbać o takie włosy, bardzo się plączą i często widać połączenia jak się je źle ułoży (kumpela kiedyś takie miała, koszmar normalnie. Wydała kupę kasy i po 2 tyg je ściągnęła bo nie radziła sobie z nimi.) A ja jakimś czas temu ścięłam włosy (miałam do pasa, teraz mam do ramion.) po prostu z wygody, no i czasem żałuję. Więc zainwestowałam w pasma Clip-in (na Allegro) i to jest naprawdę fajna sprawa. Doczepiasz i ściągasz kiedy chcesz, no i robisz to sama. Naprawdę super na jakąś imprezę czy inną okazje Odpowiedz Link Zgłoś
marikaa95aa :) 19.01.10, 23:26 Miley ma a jeśli chodzi o włosy doczepiane to ja mam i nie są takie złe jak wy tu mówicie trzeba dbać i to fakt bardzo np u mnie nie widać tego że są doczepiane i nikt by nie powiedział że mam doczepiane tylko trzeba dbać to podstawa szczotki odżywki fryzjer dosyć często nie myście sobie że jestem pustą lalą bo tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: Przedłużane włosy 20.01.10, 19:56 niby chciałabym mieć dłuższe włosy , ale jednak od prezdłużania strasznie się niszczą . Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 13:48 zabax3 napisał(a): > marffa a ile one kosztuję ?;ppp *kosztują Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:40 Miley możliwe ale Vanessa wątpie, żeby miała nie nie miałam i nie chce mieć Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:43 ja kiedys mialam tak dla zabawy i super to wyglada. jezeli jest dobrany kolor to efekt niesamowity w ogole nie widac roznicy. trzeba je dobrze czesac tak jak te wasze na glowie xD i tyle. nic trudnego z utrzymaniem a jak sa odrosty to albo idziesz zeby ci dzwigneli albo zdejmujesz albo trzymasz dalej i tyle. xP Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:47 Miley ma przedłuzane napewno, bo sama nawet mówiła w jednym z odc. HM. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: Przedłużane włosy 19.01.10, 22:55 rudejestwredne napisał(a): > Miley ma przedłuzane napewno, bo sama nawet mówiła w jednym z odc. HM. No iii? To serial skarbie.. Ona ma napisany scenariusz.. Nie mówi sobie tego co chce. -.- Miley TERAZ nie ma przedłużanych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
euforia Re: Przedłużane włosy 20.01.10, 12:27 oglądałam ten odcinek fakt,odczepiła pasemko xd Odpowiedz Link Zgłoś
cappy Re: Przedłużane włosy 20.01.10, 19:50 dream, Miley ma doczepiane. Najpierw sama sobie odczepiła pasmo w HM, a teraz jak była w kotkowym "zgadnij kto to" to miała bardzo krótkie włosy, sama sobie zobacz. Nigdy nie miałam doczepianych włosów, ale kiedys spróbuję Ile takie coś kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Przedłużane włosy 20.01.10, 19:55 Miley ma na pewno.. a co do Vanessy, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Miley .. 20.01.10, 20:07 Miley pewnie ma doczepiane.. Jeśli chodzi o mnie to na razie nie mam potrzeby doczepiania włosów bo mam w idealnej jak dla mnie długosci Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Przedłużane włosy 20.01.10, 22:07 dream napisał(a): > rudejestwredne napisał(a): > > > Miley ma przedłuzane napewno, bo sama nawet mówiła w jednym z odc. HM. > > > No iii? To serial skarbie.. Ona ma napisany scenariusz.. Nie mówi sobie tego > co chce. -.- > Miley TERAZ nie ma przedłużanych włosów. kochana, nie tlyko dlatego wiem, ze ma przedluzone; ) moja mama to fryzjerka i znam sie na tym troche wyobraz sobie; ). wiec moze TERAZ nie ma przedluzanych, ale miala ) pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Przedłużane włosy. 21.01.10, 10:37 Nie, ja nie mam. Podobno za dużo z nimi zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Przedłużane włosy. 21.01.10, 13:37 Vanessa nie ma przedłużanych włosów, Miley miała kiedyś. ja osobiście uważam że za dużo z nimi zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka_ Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 13:45 Vanessa raczej nie. Miley chybaaa. Ja nie chciałabym. Moje rosną mi szybko i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka , o . o 21.01.10, 13:46 vanessa raczej nie , ale włosy miley wyglądają podejrzanie xD ja sobie nie przedłużam włosów , i tak mam wystarczająco długie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 13:47 chyba nie mają, miley ma ładne włosy, vanessa śliczne, wyglądają naturalnie *a może się mylę*. c: osobiście sama nie chciałabym sobie przedłużać, moje włosy szybko rosną, niedawno ścinałam do ramion, już mam prawie do łokci, łe. c: przynajmniej przyda mi się to na sesję. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 14:29 nie dawno ściełaś i już masz do łokci? tzn kiedy? ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo przedłużane włosy. 21.01.10, 14:33 ja nie. ale moja koleżanka miała treski xo. nawet fajnie w nich wyglądała. nie umiem stwierdzić czy vanessa lub miley mają doczepiane włosy,!? . Odpowiedz Link Zgłoś
polcia622 Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 14:40 tak one mają doczepiane włosy ja miałam ale jedno blond pasmo a jestem brunetka:- S Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 14:44 Miley nie ma na pewno ! Zawsze ma taką długość. A co do Vanessy to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: Przedłużane włosy 21.01.10, 15:02 ja uwazam ze nie maja maja takie sowje naturalne nie,nigdy nie mialam bo wole zeby mi naturalnie urosly anie takie sztuczne nosic;/ Odpowiedz Link Zgłoś