Gość: Joanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:08 a czy macie w pracy może jakiegoś szpiegia-węgorza wijącego się i donoszącego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oławianka Re: szpieg w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:27 no ja ma kobitka, ta to wszędzie nosa wetkinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anginka Re: szpieg w pracy IP: 85.219.137.* 08.06.06, 16:41 trzeba zacząc od siebie jesli samemu ma sie takie praktyki to kazdy potencjalny według nas robi to samo a może lepiej niz Ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: szpieg w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:56 wiesz wyszło całkiem przypadkiem czym się taki ktoś zajmuje, teraz nie wiem jak mam się zachować wobec tej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anginka Re: szpieg w pracy IP: 85.219.137.* 09.06.06, 15:39 Jesli niewież . to zacznij pracowac a nie martwić sie czy ktos szpiguje czy nie to w tedy nie będzie cie to obchodziło tak jak mnie . Jesli ktos ma czas na utrudnianie pracy innym to cóz jego problem Ty bądz ok . a może znajdzie sie jescze pare osób ok i to juz jest sukces , i satysfakcja w pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
rokefelerka Re: szpieg w pracy 11.06.06, 12:43 Ciesz się, że masz tylko jednego "węgorza" - jak w jednym miejscu pracują same baby to jedna na drugą szczuje. Jakoś faceci to się razem trzymają, "męska solidarność" się mówi, a kobiety ... zawsze "walka o samca" jest siłą napędową ? Odpowiedz Link Zgłoś