Dodaj do ulubionych

kontrola w urzedzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:17
w urzędzie miejskim w oławie trwa tajna kontrola najwyższej izby kontroli.
wiem, ze inspektorzy nieźle trzepią dokumentami. lokalna prasa nic nie pisze,
bo wiadomo układy. ciekawe czy dojda do tego o czym wie większość. to bedzie
test na p-rawo i sprawieliwośc w tym państwie
Obserwuj wątek
    • Gość: Denis Rozrabiaka Re: kontrola w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:22
      Skoro to tajna kontrola to nawet prasa o niej nie wie :) W sumie prasa to
      Wiadomości Oławskie, a ci mają układ z Urzędem. Może Powiatówka, ale nikt głowy
      nie da, że i oni z Urzędem nie trzymają...
      • Gość: urzednik Re: kontrola w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:27
        co to za prasa ze nie wiem o tym o czym powinna wiedziec. jak była kontrola w
        starostwie powiatowym to pisali, ale fakt, ze w tym roku nie pisza o zadnej
        aferze, jakbyśmy żyli na spokojnej wyspie. no ale wiadomości nie lubią
        polakowskiej to pisali o niej ile wlezie. a o burmistrzu oławy cisza
        • Gość: wścibski Re: kontrola w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:37
          ciekawe co ma do powiedzenia Witold Niemirowski. W sumie u władzy jest krótko i
          jeśli szef dopuścił go do czegokolwiek to na pewno mógłby powiedzieć to i owo.
          Jeśli chce mieć szanse na burmistrza to powinien sypnąć. Ciekawe czy nadal jest
          tak tchórzliwy że nie puściłby pary z ust nawet jak coś wie?
          • Gość: Styka Re: kontrola w urzedzie IP: 82.160.156.* 08.08.06, 00:08
            Kontrola w Urzędzie Miejskim związana jest z Przedszkolami i Żłobkiem. Kto o
            tą kontrole zabiegał to wszyscy wiedzą. Niemirowski też w tym palce maczał -
            jak każden judasz. Nikowcy nic nie znajdą, a judasze jakie poczucie będą mieć?
            Październik dupy nie zamoczy ale Niemirowski napewno tak.
            • Gość: Mixer Re: kontrola w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:57
              Może trzeba poczekać na wnioski pokontrolne a nie już Cygana wieszać. Piszecie
              że trwa kontrola a więc po co te insynuacje. Po kontroli możecie napisać co tam
              wykryli, chętnie poczytam.
            • Gość: ciekawy Re: kontrola w urzedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:01
              ale o co chodzi z tym przedszkolem i żłobkiem?? że co tam się wyrabia ??
            • Gość: urzednik Re: kontrola w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:01
              według mojej wiedzy kontrola jest kompleksowa i dotyczy wielu spraw a nie tylko
              przedszkoli i złobka. jak wiem jeszcze troche potrwa bo jest niezły pasztet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka