Gość: staszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:35 Witam, czy ktos moze poelcic dobrego dermatologa z Oławy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Dermatolog IP: *.chrobrego18.ronus.pl 26.11.07, 10:58 też szukam. Dostałem uczulenia na ciele i nie wiem z czego. Wapno nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 18:31 osobiście nie polecam żadnego. Radzę wziąć skierowanie do dermatologa i udać się do Wrocławia do Kliniki Dermatologii na ul. Chałubińskiego 1 (tel.071-7842286). Najlepiej jutro zadzwonić i zapytać, jak wygąda przyjmowanie na skierowanie (chodzi o wolne terminy) i zapytać ile kosztuje wizyta prywatna (gdy terminy będą np. na styczeń). Jak jak byłam w lecie, to wizyta kosztowała 30 - 40 zł. Wiedziałam jednak, że jestem pod opieką specjalistów,którzy mają do czynienia z różnymi mniej lub bardziej poważnymi problemami- to co ja miałam, żaden lekarz oławski nie wiedział co to jest i nie wiedzieli , co mi przypisać.... Naprawdę radzę od razu jechać do Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dermatolog IP: *.chrobrego18.ronus.pl 28.11.07, 20:46 Składam bardzo serdecznie podziekowania za informację. Co prawda otrzymałem od oławskiego lekarza krem do smarowania i tabletki i to swędzenie na rękach zaprzestało ale uczulenie dalej jest. Wiem, że jest potrzebny specjalista i skorzystam z informacji. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 10:44 cieszę się, że mogę pomóc. Ja miałam poważny problem ze skórą na dłoniach, stopach, nogach. Zaczęło się od małego zaczerwienienia i bąbelków, na które dostałam maść. Nic się nie poprawiało, tylko poszerzało się... Trwało to prawie 4 m-ce, zeszła mi skóra z tych części ciała, gdzie była choroba - zmieniałam skórę dosłownie jak wąż.... Wyglądało to bardzo źle, powiedziałabym tragicznie. Było lato, a ja chciałam chodzić w rękawiczkach do sklepu, bałam się dotykać moich dzieci, żeby nie zarazić...Do kliniki trafiłam zupełnie przez przypadek - nawet nie wiedziałam, że taka istnieje.. Pani doktor od razu spojrzała na rozległe zmiany skórne i postawiła diagnozę. Przypisała maści,które mi pomogły. Po tym doświadczeniu, odradzam wizyty u lekarzy, którzy są w pewnien sposób ograniczeni, przyjmując całe życie w gabinetach.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś