Gość: Mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:32 zdjęcie wyśle na pocztę zainteresowanym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: sprzedam spacerówkę IP: *.221.38.84.otvk.pl 13.05.08, 10:18 Jeżeli to jeszcze aktualne to bardzo proszę o kilka fotek na adres ula.brzezinska2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: sprzedam spacerówkę IP: *.chello.pl 21.04.09, 08:17 Jeżeli ogłoszenie jest aktualne to proszę o zdjecie na maila wgosia@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: sprzedam spacerówkę IP: *.gprs.plus.pl 22.04.09, 17:49 "spacerówka" to oczywiscie osoba ktora wyprowadzi twoje dziecko na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_cegla@wp.pl Re: sprzedam spacerówkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 10:02 prosze wyslac zdjecia i napisac mi jaka kwota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbital82 Re: sprzedam spacerówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 19:02 ktoś zaczął ten wątek to ja dopisze-sprzedam wóżek głęboki + spacerówka coneco V3, na gwarancji, kolor pomarańczowy, pokrowiec na nóżki do spacerówki i osobny do gondoli+folia przeciwdeszczowa, kółka skrętne, gondola od spacerówki może być montowana w opcji przódem do kierunku jazdy lub tyłem, 3 stopniowa regulacja oparcia spacerówki, wózek używany - głęboki 4 miesiące, spacerówka 3 miesiące. Zainteresowanych proszę o podanie e-mail'a, wyśle zdjęcia i odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś