Dodaj do ulubionych

Europartner

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.07, 10:40
Gość portalu: ktoś napisał(a):

> Coś koło 500 - 600 zł z wszystkimi opłatami itp. przynajmniej na początek.

To dużo?Zdobywasz nowy zawód , a przede wszytkim prace, który daje Ci możliwośc
zarabiania uczciwych pieniędzy w bardzo prosty sposób.I masz niekonczaće sie
perspektywy jak byłeś w EP wo wiesz , o tym nie napisałeś.

> Szanowny Pan PK nie napisał że to praca najczęściej w godzinach wieczornych

To źle?Spisz do 9-10 idziesz do pracy na 16-20 na dwie godzinki dziennie lub
cztery , pracujesz kiedy chcesz,ale jesli chcesz miec pieniądze to codziennie po
kilka godzin i zarobie więcej w tygodniu niz ty przez cały miesiąc na luzie
.Napisz prosze gdzie ty pracujesz.

> Całe to Szkolenie z Europartnera to jedna wielka nagonka

Wytłumacz mi to nagonka? Na co ? Chyba ,żeby tylko pokazać ludziom jak łatwo
można zarobiać duże pieniądze to rzeczywiście jest to NAGONKA.

> Pozostała mi aktówka i świadomość w jakiej firmie nie chcę pracować.

Ja tez bym niemógł bym pracować na produkcji na strefie lub być
strażakiem.Każdy robi to co lubi.

Pozdrawiam

A co do osoby P.K musi się jeszcze dużo nauczyć.

Plusy są datnie jak i ujemne
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: Europartner IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.04.07, 10:54
      Miałem "przyjemność" spotkać się z jednym z przedstawicieli firmy Europartner.
      Facet nazywał się Rajmund i w moim mniemaniu jest zwykłym akwizytorem o
      mentalności świadka jehowy. Roztaczał wizje bogactwa praktycznie bez żadnej
      pracy. Sam chwalił się że jest majętnym człowiekiem, który siedzi i rozmawia, a
      gotówka wpada mu na konto. Naprawdę żałosny typ który wyrobił u mnie opinie na
      temat firmy Europartner. Nie polecam
      • Gość: xxxx Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 19:48
        bzuuuuuuw
        • Gość: ciekawy Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:08
          Ciekawy jestem opini wałbrzyszan na temat tej firmy?
          • Gość: gg Re: Europartner IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.04.07, 11:57
            pracujesz na nich...kazdy nowy pracownik tyra na tego starego,wiec CI starzy
            zbijaja kase.proste
            praca jak akwizytora ile znajdziesz ludzi chetnych do podpisania umowy tyle
            zarobisz
            • Gość: polo Re: Europartner IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.04.07, 20:36
              ale ty po jakims czasie tez stajesz sie starym pracownikiem i inni na Ciebie
              pracuja...
              moj znajomy tam robi i chwali sie ze ma 3000 zl minimum miesiecznie

bylem na spotkaniu i te typki nie zachecily mnie do wspolpracy, ale moze
              rzeczywiscie idzie tyle wyciagnac...
              • Gość: ????? Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:57
                A co tam się sprzedaje, czego dotyczą te umowy?
                • Gość: polo Re: Europartner IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.04.07, 23:36
                  OFE, ubezpieczenia + zalatwianie roznych spraw w ZUSie za klientow
                  • Gość: pik Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:20
                    no i jeszcze mamy fundusze inwestycyjne i IKE. nie zapominajcie Państwo o tym.
            • Gość: XXXX Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:37
              KOLEGO ZASTANÓW SIĘ CZY JEŚLI BYŚ PRACOWAŁ W INNE FIRMIE TO TAM NA
              NIKOGO NIE ZARABISZ I NIE CHARUJESZ NA INNYCH ???? ZASTANÓW SIĘ !!!!
              JEST KIEROWNIK NP. DZIAŁU Z KONT ON MA KASE BO TY NA NIEGO ROBISZ A
              ON CI ROZKAZUJE . ALBO PREZES FIRMY Z KONT ON MA KASE BO PRACYJESZ.
              TAK JAK TY MÓWISZ TO ROBI OSOBA KTÓRA NIE CHCE PRACOWAĆ A CHCE MIEĆ
              KASE.
              DAJCIE SOBIE WSZYSCY SPOKUJ BO TO ROBICIE TO KUPA ŚMIECHU
              JESTEŚCIE LUDZMI NIE MYŚLĄCYMI
      • Gość: Mariusz Nowe Miast Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:13
        A ja dziś rozmawiałem z Panem Rajmundem ,bardzo ciekawy z niego człowiek ,zna dobrze swój warsztat pracy świetna komunikacja i argumentacja zagadnień które omawialiśmy poza tyn 4 Dan w Taekwondo robi wrażenie.
        Chciałbym w Wałbrzychu spotykać więcej takich osób , życzę dalszych sukcesów Panie Rajmundzie.
      • Gość: maja Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 16:59
        ludzie nie dawajcie sie nabierac tej firmie... pracuja tam ludzie, ktorzy zarabiaja na nowych i mlodych osobach, ktorym zabieraja kontakty... niby z kazdej umowy maja byc pieniadze ale ich na koncie nigdy nie zobaczycie... to banda oszustow. szkoda czasu i zachodu na to szkolenie, nie jedzcie na szkolenie po ktorym nawet faktury nie dostaniecie, pomimo obietnic. radze tylko ze szczerego serca... sam dalem sie wrobic i tylko koszty ponioslem, obietnice sa piekne, i nachalnie wpychaja na spotkaniach Waszym znajomym te produkty, z ktorych maja najwiecej kasy, a nie te, z ktorych klient bedzie mial pozytek!!! omijajcie ich szerokim lukiem, jak chcecie miec spokoj! zwroccie uwage na to il,e osob tutaj narzeka, a oni sie tylko tlumacza i wciskaja kity, ze ludzie sa zazdrosni... ponoc tez u nich mozna zarobic duuuuze pieniadze, ale to jest stek bzdur... firma niby jest doradztwem szanujacym sie, a dlaczego robia takie walki na ludziach poczatkujacych? dlatego NIE POLECAM!
    • korfanty-ildefons Re: Europartner 20.04.07, 00:50
      Przeciesz wiadomo że w ełropartneże pracujom ludzie ktuży chcom tylko zarobić na nas !

Ale my jestesmy inteligętni i sie nie damy wam i nie bendziemy wam płacić nic !
      • Gość: black Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:03
        Ty jesteś inteligentny? Popatrz na swoją pisownie! Ja mam przyjemność być klijentem firmy Europartner i dziękuje Bogu że doradca z tej firmy trafił do mojego domu- teraz mam fachowca, który zajmuje się moją przyszłością finansową, uświadomił mnie w wielu ważnych sprawach, co najleprze nie wydaje w ogóle pieniedzy na to, jak mam jakiś problem wystarczy jeden telefon i już jest ktoś kto się zajmuje tym problemem za mnie. Jak jesteś taki mądry to pogadamy za 20 lat-zobaczymy co wtedy powiesz...
        • Gość: pik Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:25
          jak miło, że jednak istnieją bardziej świadomi Polacy.
          • Gość: DEBIL Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:41
            GÓWNO I ...... LALAL
            • Gość: LOLO Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:43
              NANA NA KAŻDY MOŻNE PISAĆ CO CHCE BO TO ŚMIETNIK WIEC I JA NAPISZE ,, MAM SRACZKĘ,,,
        • Gość: gość Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.09, 14:01
          Popatrz na swoją pisownię KLIJENCIE!!!!
          • Gość: niezainteresowany Re: Europartner IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 14:39
            byłem ciekawy firmy europarter i po przeczytaniu początku tego wątku przedstawia się fajny wizerunek osób pracujących w tej firmie , klną, wyzywają, są chamscy ale może to tylko ktos się podszywa pod pracowników ep a może oni nie radzą sobie z krytyka ciekawe??
            • Gość: naiwny Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.11, 17:07
              Poczytaj opinie osób którzy kiedyś pracowali dla tej firmy a wyrobisz sobie zdanie. Firma zoriętowana na branie kasy i wyłudzanie kontaktów od początkujących agentów a w zamian każe sobie płacić za szkolenia i wszelkie materiały ( w dodatku beznadziejne wykonane za grosze na domowej drukarce ). Ogłasza się firmą doradczą a jest zależna od Nordea bo sprzedała swoje udziały i poza produktami majątkowymi nie oferuje żadnych innych firm z branży. Dorobiła się na namawianiu kilentów do wielokrotnych zmian w ofe zarabiając na tym krocie i oczywiście płacąc niewielkie w stosunku do tego co otrzymała wynagrodzenia agentom.
              • Gość: klient Re: Europartner IP: *.centertel.pl 26.08.11, 17:22
                po spotkaniu z przedstawicielem ep postanowiłem poczytać opnie na forum
                i tak trafiłem tutaj. jestem szczerze zaskoczony negatywnymi opiniami
                przedstawiciel który mnie odwiedził wyczerpująco odpowiadał na moje pytania
                znał się na swojej pracy , znał obecną sytuację rynkową
                podjołem decyzje inwestownia z firmą europartner i po mimo
                tych dziwnych opinii nie mam zamiaru jej zmieniać
                • Gość: były pracownik Re: Europartner IP: *.centertel.pl 01.09.11, 11:04
                  witam serdecznie
                  przez jakiś czas pracowałam w firmie europartner praca nie jest łatwa i niestety mi sie nie udało,
                  trzeba dużo sie uczyć i nie przejmować sie porażkami ja tego nie umiałam
                  próbowałam przez pół roku i wyniki były poniżej moich oczekiwań wiec dałam sobie spokój
                  nie winę moich opiekunów , wiec nie rozumiem innych z tego forum
                  po prostu nie nadajemy sie do tej pracy
                  i taka jest prawda

ps

pozdrawiam biuro w obornikach
                  • Gość: anna Re: Europartner IP: *.centertel.pl 28.09.11, 12:28
                    praca jak każda inna trzeba pracować.może i gdzie indziej lepiej płaca
                    ale nie dają technologi sprzedaży a to podstawa.
                    tutaj mamy wszystko podane i możemy budować grupę
                    a paleta produktów obejmuję cały rynek
                    czego więcej szukać

pozdrawiam

anna
                    • Gość: były współpracowni Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.11, 15:46
                      Droga Pani, dostarczenie technologii, socjotechniki sprzedaży, know how, to obowiązek każdej firmy, która ma szacunek do klienta i pracownika. EP nie posiada "własnej" technologii lecz technologię wykorzystywaną z lepszym lub gorszym skutkiem przez wiekszość firm tego typu. Pracujęc dla tej firmykilka lat nie otrzymałem żadnych szkoleń "zewnętrznych" ( bo musieliby za nie zapłacić) tylko mielili te same wyświechtane frazesy ( linia życia....)Firmy, którym zależy na kompetencjach espółpracownika( a nie na Jego liście kontaktów i do widzenia) wkładają wiele wysiłku w proces Jego edukacji. Proszę zapytać jaki staż mają współpracownicy ( nie mylić z pseudo dyrektorami) a dostanie Pani odpowiedż komu na czym zależy! Rynek ma bardzo ciekawe i uzcciwe oferty!
                      • Gość: DOTI Re: Europartner IP: 82.177.168.* 03.10.11, 18:15
                        O jakich innych ofertach mówisz? Podaj konkrety.
                        • Gość: adam Re: Europartner IP: *.centertel.pl 21.10.11, 19:05
                          mnie od 4 lat obsługuje pan marek z tej firmy
                          jego wiedza robi duże wrażenie, a skuteczność iwestycyjna pozwoliła mi zarobić spore pieniądze
                          szczerze polecam
                          namówił mnie do inwestowania na początku 2009 roku
                          do dziś zysk około 45%

pozdrawiam
                          • Gość: Anna Wrocław Re: Europartner IP: 91.94.59.* 07.11.11, 10:22
                            witam

jakiś czas temu odwiedziła mnie pani z tej firmy
                            opowiedziała dlaczego inwestować i jak
                            ja kompletnie się na tym nie znam, więc zastanawiałam się czy powinnam zacząć.
                            pow wizycie pani doradcy z Europartner zaczęłam czytać o zusie i jego problemach
                            to straszne co nas czeka. popytałam znajomych część z nich już to ma z różnych firm
                            wić ja zadzwonię do mojej pani i się umówię
                            polecam wszystkim zacznijcie coś robić
                          • Gość: uprawniony Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.11, 16:20
                            Jednym słowem pracownicy europartner nie mając licencji doradców iwestycyjnych osiągają lepsze wyniki jak licencjonowani zarządzający w TFI ?
                            • Gość: EWA Re: Europartner IP: 79.162.121.* 23.11.11, 18:26
                              NIE WIEM JAK ONI TO ROBIĄ. ALE SIĘ SPRAWDZAJĄ.
                              KORZYSTAM Z ICH OBSŁUGI OD KILKU LAT I WIDZĘ PRZYROST NA KONCIE
                              NIE WAŻNE JAK, WAŻNE ŻE JEST
                              POZDRAWIAM I POLECAM
                      • Gość: DŁUGOLETNI PRACOWN Re: Europartner IP: 79.162.105.* 23.11.11, 18:49
                        Pozwolę sobie, nie zgodzić się z Panem w kwestii szkoleń zewnętrznych na przestrzeni mojej kilku letniej współpracy z firmą Europartner uczestniczyłem w co najmniej 3 szkoleniach
                        które prowadzili trenerzy z firm zewnętrznych 2 prowadzone przez Generali 4 które prowadziła dla nas Nordea ponad to Interrisk Compensa Magicmoney Gerling Conkordia i kilka innych. podobną liczbę szkoleń przeszedłem w samej firmie Europartner cześć certyfikatów potwierdzających szkolenia wisi na ścianie inne leżą w szufladzie (ściana za mała)
                        firma Ep inwestuje w ludzi którzy się rozwijają zdobywają wiedzę chcą być coraz lepsi
                        jeżeli Pan się na te szkolenia nie dostał, wniosek nasuwa się sam
                        polecam spróbować gdzieś indziej , może tam ktoś da się nabrać na Pana osobę
                        tu się nie udało
                        pozdrawiam i szczerze życze powodzenia
                        • Gość: RE Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.11, 00:11
                          To ja Panu szczerze współczuję, bowiem jeżeli zalicza Pan szkolenia produktowe do szkoleń mających wpływ na rozwój osobisty, interpersonalny to odnosze wrażenie, że poza przepisywaniem klientów co 2 lata do innego( czytaj lepiej płatnego) ofe nie ma Pan pojęcia o rozwoju osobistym. Więc pozwoli Pan, że zasugeruję, że chodzi o min. NLP, wystąpienia publiczne, zarządzanie czasem, coaching i wiele innych, które to szkolenia decydują o jakości firmy oraz jej pracowników. A Pańskie ściany są wytapetowane certyfikatami potwierdzającymi odbyte obowiązkowe szkolenia produktowe ( obowiązek ustawowy co 3 lata dla każdego Agenta) i to w dodatku kiepskiego wykonania. W braży nie tyle liczy się ilość odbytych szkoleń ale ich jakość i osoba prowadząca, która niejednokrotnie swoim atorytetem i doświadczeniem (Grzesiak, Fesnak, Stanisławe i inni) gwarantuje ich jakość.
                          A zdaje się, że na szkolenia Europartner nie trzeba się dostawać jak Pan pisze lecz należy za nie zapłacić, zmienic ofe wszystkim swoim znajomym a potem liczyć na to, że zostanę przeszkolony produktów z innych Towarzystw bo bedą mi Państwo wmawiać, że będę Doradcą Finansowym, choć oferujecie jedno Towarzystwo, które zresztą w/g KRS ma udziały w Państwa firmie. Pański obiektywizm, jak na zawód zaufania społecznego, nie podlega komentarza!
                          • Gość: Małgorzata Re: Europartner IP: *.centertel.pl 30.11.11, 08:44
                            Moim doradcą jest pan Grzegorz ze Zgorzelca. Prowadzi fundusze dla mnie, mojego męża, mojego taty i mojego brata. Nic nie rozumiem z tego co piszecie. Zarobił dla nas ponad 50 % w dwa lata, i nic nie straciliśmy z kapitału który mu powierzyłam przez te spadki teraz. Pamiętam, że na początku roku robił jakieś zmiany i wycofywał się z akcji do obligacji czy coś.
                            Spróbowałam w maju sama poinwestować i sporo straciłam, dopiero jak pan Grzegorz mi powiedział we wrześniu co mam zrobić, to zaczęło zarabiać.
                            Polecam tego pana szczerze. Ma potężne doświadczenie i sporą wiedzę.
                            Ostatnio nawet powiedziałam mojemu koledze, który też został jego klientem, ze jeśli ma inwestować, to tylko z panem Grzegorzem.
                            • Gość: Janusz Re: Europartner IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.11, 16:14
                              Ja też się przekonałem do pana Grzegorza. BYło u mnie sporo różnych doradców, ale to Grzegorz mnie przekonał i bardzo się cieszę że jest moim doradcą. Jeśli ktoś mieszka w okolicach Zgorzelca, to polecam tego pana. Wiem że ma też klientów we wrocławiu, legnicy, nawet ostatnio spotkaliśmy się w jeleniej górze.
                              • Gość: ewa wrocław Re: Europartner IP: 31.61.57.* 06.12.11, 22:16
                                miałam okazje poznać dwóch panów z tej firmy
                                pan Adam zaczynał w firmie Ep i trafił do minie ze swoim kolegą panem Pawłem
                                jak się potem dowiedziałam pan Adam się nie zrealizował ale pan Paweł
                                pomaga mi do dziś, to już jakieś trzy lata, ubezpieczamy samochód i dom,
                                planujemy uruchomić kredyt. ciesze się ze trafiłam na tą firmę nie muszę nigdzie chodzić
                                wszystko na telefon załatwione. gorąco polecam
                                • Gość: gość Re: Europartner IP: 178.219.123.* 12.12.11, 13:59
                                  Trafił do mnie przedstawiciel tej firmy w zeszłym roku. Byliśmy ze wspólnikiem pod dużym wrażeniem wiedzy przedstawiciela Europartner, pana Grzegorza. Po konsultacjach z naszym prawnikiem okazało się, że pan Grzegorz ma rację w kwestii naszej umowy spółki i czym prędzej postanowiliśmy skorzystać z jego rad. Dziś jesteśmy jego klientami, ubezpieczamy za pośrednictwem jego hale naszej firmy, założył nam fundusze inwestycyjne, doradzał w zakresie kredytu dla naszej firmy a ostatnio też zwróciliśmy się do niego o pomoc przy leasingu. Raz na tydzień wysyła nam informacje ile zarabia nasze fundusze, zawsze możemy na niego liczyć. I jak tak czytamy z kolegą te wpisy, to nam to nie bardzo pasuje do tego, co reprezentuje sobą pan Grzegorz ze Zgorzelca. Tacy jak on powinni być wszyscy doradcy !
                                  • Gość: ANNA MILICZ Re: Europartner IP: *.centertel.pl 14.12.11, 21:14
                                    SZUKAŁAM FORUM O TEJ FIRMIE.POPROSIŁ MNIE O TO PAN PAWEŁ
                                    KTÓRY Z RAMIENIA FIRMY EUROPARTNER OBSŁUGUJE MNIE I MOJĄ RODZINĘ
                                    OD 6 LAT.PROSIŁ ABYM SZCZERZE NAPISAŁA CO MYŚLĘ O FIRMIE. WIĘC PISZE.
                                    WSZYSTKO ZAŁATWIONE NA TELEFON, PRODUKTY ZAŁOŻONE KILKA LAT TEMU PRACUJĄ SUKCESYWNIE NA NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ .DZIĘKI DOSTĘPOWI PRZEZ MOGĘ ŚLEDZIĆ POSTĘPY INWESTYCJI ,A WSZYSTKIE PYTANIA KIERUJĘ DO PANA PAWŁA KTÓRY RZECZOWO POTRAFI WYJAŚNIĆ ZAWIŁE KWESTIE INWESTYCYJNE. POLECAM POLECAM POLECAM!!!!!
                                    • Gość: zainteresowany Re: Europartner IP: 79.162.133.* 26.12.11, 21:57
                                      Przyznam szczerze, że od pewnego czasu czytuję to forum i nie wiem już, czy owo forum sluży swobodnym wypowiedziom czy ma być "hymnem" dla jakichś panów Grzegorzów, Pawłów...Wydawalo mi się, że jeśli ktoś wybrał zawód agenta, pośrednika, doradcy itp. to zdaje się, że obowiązkiem zawodowym takiej osoby jest dbanie o interesy swoich klientów. Nie wspomnę o etyce. Również bez znaczenia jest to jaką firmę owi fachowcy reprezentują. Moim zdaniem jeśli ktoś nakłonił mnie do jakiegoś działania ( zakup polisy, zmiany ofe itp) to jednocześnie zobowiązal się do określonych działań, takich jak: telefony, informacje, powiadomienia...Poza tym zdaje się, że robi to za pieniądze i nie małe.
                                      • Gość: Halina Re: Europartner IP: *.centertel.pl 23.01.12, 19:30
                                        zgadzam się z moim poprzednikiem. biorą kasę i to nie małą podobnie jak lekarze, prawnicy i inni ludzie posiadający wiedzę. ale miło usłyszeć iż mimo tego że biorą kasę to robią dobrą robotę bo niestety nie o wszystkich można to powiedzieć. niedawno trafił do mnie przedstawiciel tej firmy. zastanawiałam się czy skorzystać z oferty.teraz wiem że warto
                                        pozdrawiam Halina z Opola
                                        • Gość: Re Haslina z Opola Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.12, 14:30
                                          To musiał być tylko sam prezes bo nikogo innego tam nie ma!!! Ostatni Dyrektor wypowiedział umowę!
                                          • Gość: julia Re: Europartner IP: *.centertel.pl 31.01.12, 07:46
                                            a to ciekawe co piszesz bo ja byłam ostatnio na szkoleniu w tej firmie i dość sporo nas było chyba ze 40 osób na sali, dyrektorzy prowadzili zajęcia a mojego opiekuna widywałam w przerwach bo mieli też jakieś szkolenie jednoczesnie. Koleżanka z którą mieszkałam była już na tym szkoleniu drugi raz i opowiadała mi że jej opiekun, też dyrektor, sporo już ją nauczył i pomógł awansować a kilku jej klientów zaczęło już zarabiać na tych funduszach.
                                          • Gość: zbyszek Re: Europartner IP: *.centertel.pl 31.01.12, 16:14
                                            ciekawe. ja nie pracuje w tej firmie ale mój serdeczny przyjaciel tak. po przeczytaniu tej informacji zaraz do niego zadzwoniłem z zapytaniem, był tak samo zdziwiony jak ja. pracuje dalej w europartnerze dalej piastuje stanowisko dyrektorskie. chyba konkurencja się troszeczkę zagalopowała. od blisko 10 lat kolega prowadzi mi różnego rodzaju inwestycje zawsze z zyskiem
                                            wiec mogę spać spokojnie. serdeczne pozdrowienia dla konkurencji.
                                            • Gość: jacek Re: Europartner IP: *.centertel.pl 04.02.12, 12:29
                                              u mnie ostatnio był mój dobry kolega z odwiedzinami bo zaczął pracować w tej firmie. Był u mnie z takim facetem, który opowiadał o różnych rzeczach związanych z inwestowaniem. Mam już przerózne doświadczenia z takimi ludźmi i generalnie po godzinie rozmowy powiedziałem, że musze sobie to posprawdzać to mi ten facet opowiada. Gość ku mojemu zdziwieniu, zamiast zacząć mnie przekonywac, po prostu się zgodził. Umówilismy się na kolejne spotkanie za pare dni. Przez te pare dni zacząłem pytać różnych znajomych, niektórzy już znali tego faceta i polecali go szczegolnie inni się śmiali z europartnera. Pytałem też kolegów, którzy pracują w branży i ci z kolei dość mocno zaczęli mnie krytykować i powiesili wszystkie psy w okolicy na europartnerze. Trochę mi się to nie spodobało, bo w dobrym tonie jest nie krytykować konkurencji. Co mi tam, pomyslalem, spotkam się z nimi i zobacze co mi powiedzą. Kiedy przyszli to mówię do tego faceta, że i branża krytykuje europartnera, nie powiedziałem mu nic że byli też tacy co go znają i chwalą. I wiecie co zrobił ten facet ? W ogóle się do tego nie odniósł. Nie pytał, kto mówił o jego firmie źle, nic nie komentował. Spytał tylko, czy na podstawie tego, co mi powiedział, chcę dołączyć do grona jego klientów. I to mi się podoba, gość widać wie co mówi, wie co potrafi i z opinii ludzi, którzy już się z nim zetknęli wynika, że warto mu zaufać. Postanowiłem więc go sprawdzić i podpisałem umowę. I to też nie zrobiło na nim wrażenia, widać, podpisuje takich umów dość sporo.
                                              Generalnie jestem zadowolony, bo może wreszcie trafiłem na kogoś, kto faktycznie dotrzyma słowa i zajmie się moim kapitałem. A sprawa działa się w Zgorzelcu...
                                              • Gość: JOANNA WROCŁAW Re: Europartner IP: *.centertel.pl 29.02.12, 09:56
                                                Zobaczyłam Uwierzyłam
                                                Zlikwidowałam kilka dni remu program inwestycyjny jednorazowy założony 3 lata temu. inwestycja 60.000 zł przyniosła 29.000 zysku po odliczeniu podatku na moje konto wpłynęła okrągła sumka 85.000 zł. Niech mnie ktoś przekona że nie warto z tą firma współpracować.
                                                polecam polecam polecam
                                                pozdrowienia dla mojego doradcy z Europartnera.
                                                On będzie wiedział od kogo.
                                                • Gość: ANNA Re: Europartner IP: 31.61.219.* 05.03.12, 15:50
                                                  KORZYSTAM POLECAM
                                                  • Gość: dorota Re: Europartner IP: *.centertel.pl 12.03.12, 10:55
                                                    witam wszystkich
                                                    od 3 lat mam okazję współpracować z tą firmą. pan który mnie obsługuje jest konkretny i wymaga konkretów, ale dzięki temu współpraca układa się dobrze a moje środki sukcesywnie rosną. kilka dni temu zaprezentowano mi program dzięki któremu moje pieniądze będą pod jeszcze baczniejszą kontrolą. uważam iż firma godna polecenia

pozdrawiam dorota
                                                  • Gość: czytelnik Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.12, 22:22
                                                    Drodzy Agenci Europartner czy Wy naprwdę myślicie, że czytelnicy forum są tak naiwni i biorą Wasze wpisy za neutralne? Trochę wysiłku intelektualnego mogłoby sprawić taki efekt.
                                                  • Gość: PR Re: Europartner IP: *.205.55.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.03.12, 23:54
                                                    To nie pracownicy pewnie prezesi zapłacili jakiejś agencji aby zrobić wpisy pozytywne. Coś tam słyszałem o tzw wpisach za kasę. Widać akcję od pwenego czasu nasiloną. Wygląda to na czysto PR-skie zaranie. Pomysł niezły pewnie się co niektórzy dadzą nabrać.
                                                  • Gość: współpracownik ep Re: Europartner IP: *.centertel.pl 19.03.12, 21:18
                                                    sprawa jest bardziej banalna ,niż insynuuje mój przedmówca
                                                    po prostu poprosiłem swoich klientów aby wypowiedzieli się
                                                    na łamach niniejszego forum i kilku z nich to już zrobiło
                                                    a inni pewnie również się wypowiedzą
                                                    a mamy duże grono klientów i warto aby potencjalni klienci wiedzieli
                                                    jak działamy
                                                    pozdrawiam wszystkich
                                                  • Gość: Re Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 24.03.12, 12:57
                                                    To może podacie swoje dane skoro firma jest tak transparentna a usługi świadczone klientom na tak wysokim poziomie. Pisząc dyrektor z Opola , chyba nie musi się wstydzić swoich danych? Wówzcas będzie można ocenić prawdziwość wpisów a przynajmniej odróżnić je od wpisów dokonywanych przez agencję lub osobe odpowiedzialną za PR w firmie. Wykonując zawód zaufania społecznego należy pamiętać żeby nie nadużywać tego zaufania nawet w tak ( jak piszesz ) banalnych sprawach jak "wysyp" zadowolonych klientów, osiągających niespotykane na skalę całej branży zyski z inwestycji kiedy trendy światowe są zgoła odmienne. Zwlaszcz, że firma zajmuje "dystrybucją" a nie zarządzaniem i alokacją środków powierzonych przez klientów. Jak się nie mylę, jest to niezgodne z prawem bo do tego typu czynności należy legitymować się uprawnieniami wydanymi przez KNF.
                                                  • Gość: Nowy Re: Europartner IP: *.204.54.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.12, 23:10
                                                    Witam, byłem na szkoleniu prowadzonym przez Pana Paciorka, Partykę, Wierciocha znalazłem ich opisy na GL chwalą się wielkimi kapitałami u klientów, ucza jak lepiej radzić sobie z własnymi finansami. Gdzie można zweryfikować informacje o tych kapitałach zebranych przez nich. Zaintrygowali mnie ale cos mi nie pasuje w tym co mówią. Czy Europartner może udostępnic dane o ich wynikach sprzedaży?
                                                  • Gość: Nowy Re: Europartner IP: *.204.54.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.12, 23:12
                                                    I jeszcze jedno.
                                                    Czy można zaufac firmie która podaje niepradę na stornie ? Jak Europartner i ludzie o których pytałem to znaczy Panowie z firmy Quarc, podobno to też Nordea
                                                  • 69dupek Re: Europartner 13.04.12, 00:03
                                                    W jakim kontekście podaje nie prawdę?
                                                  • Gość: Obeznany Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 17.04.12, 19:01
                                                    Pytani przez Ciebie Panowie Wiercioch Partyka Paciorek Kiedy odchodzili z EP byli zaledwie kierownikami ( 3 ststus ) i głównie oferowali OFE (może liczyli sobie do kariery te kapitały?)W ich 5 letnim doświadczeniu niespełnia 2 lata przypadają na oferowanie polis kapitałowych więc to co mówią leży w sferze "życzeń". Jeżeli którykolwiek z nich potrafi sprzedawać to jedynie Partyka choc jak go pamiętam nigdy nie potrafił zbudować struktury ( menadżer?)Chyba, że zrobili tak oszałamiającą karierę kiedy odzeszli z Ep( wątpię bo ponoć znów zmienili wizję i partnera.)
                • Gość: blef Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.11, 15:50
                  ha, ha, ha dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jaki masz status w Europartner?
                  • Gość: bastek Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 17:06
                    firma naciagaczy i kretaczy, nigdy nie dajcie sie nabrac i wciagnac do tzw. wsolpracy, bo kasy za Wasze umowy nigdy nie zobaczycie... ladne bajki wciaskaja i tyle... na poczatkujacych oni zeruja, biora kontakty i nie licza sie z tym, ze to Wasza ekipa, tylko traktuja ich sluzbowo i na chama wciaskaja takie oferty aby im wplacac kase do portfela... jeszcze maja czelnosc powiedziec ale ten znajomy jest zly, bo Panu nie pomogl... nie biora pod uwage czyjegos prywatnego zdania. mysla, ze kazdy jest taki glupi i takich szukaja, a jak ktos jest wygadany, to im nie ponosie... i za wszelka cene pokazuja swe racje i dalej wciaskaja tanie kity... beszczelnosc i tyle... kto mial do czynienia z ta firma, to wie... tak banajmniej jest w W-chu...
                    • Gość: zadowolony Re: Europartner IP: *.centertel.pl 02.07.12, 08:31
                      A ja się dałem "nabrać" i generalnie nie żałuję -:)
                      Byłem ostatnio na takim szkoleniu, pomimo tego że zostałem wcześniej ich klientem.
                      To co opowiadają ma sens, i akurat ci ludzie, którzy zawarli ze mną umowę, dotrzymali słowa.
                      I w zakresie zysków w funduszach, o których opowiadali i w zakresie wypłaty prowizji.
                      Biznes jak każdy inny, w każdym zakładzie pracy jest jakaś "piramida" i jak pracujesz w jakiejś firmie i spróbuj iść do Twojego szefa i mu powiedzieć, żeby się swoimi zyskami z prowadzenia firmy z tobą podzielił zamiast wypłacać ci pensje 2000... . Zobaczysz co usłyszysz.
                      Więc obudź się wreszcie i zrozum, że zawsze będziesz wyrobnikiem dopóki nie będziesz miał własnej firmy.
                      • Gość: RE Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.12, 02:44
                        I nie zastanowiło Cię dlaczego jest tak wiele negatywnych wpisów na temat Europartner? Jeśli piszesz o biznesie to powinieneś wiedziec, że biznes jest wówczas kiedy zarabiają wszyscy! A w tej firmie niestety nieliczni. A okreslenie piramidy jest trafne bowiem ten system jest tego dokładnym przykładem. Od szkolenia podstawowego płacisz za własną edukację i oddajesz znajomych jako klientów za ochłapy prowizji bo lwią część zostawia sobie firma ( wypłaca zaledwie 40% gdzie inni Pośrednicy min.60%).Firma dzięki pobytom grupowym jeszcze zarabia na twoim szkoleniu co widać wieczorem przy barze i na parkiecie. A wyrobnikami w nomenklaturze są wlaśnie Ci którzy dali się nabrać takim naganiaczom jak Ty, choć sam nie jesteś świadom w jakie gó... wdepnąłeś.
                        • Gość: zadowolony Re: Europartner IP: *.centertel.pl 05.07.12, 21:17
                          jeśli można nazwać gó... to, że pracuję od pół roku i zarobiłem ponad 30.000 to ja chce w tym zostać... a czasu jednoczesnie mam sporo.
                          • Gość: Re zadowolonemu Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 11.07.12, 07:40
                            Jeśli jest to prawdą to podaj swoje personalia żeby to zweryfikować. Skoro podajesz do publicznej wiadomości takie informacje to podaj żródła żeby móc sprawdzić czy jest to kłamstwo czy prawda. 30 000 w pół roku to dużo więc chcę wiedzieć jak nowa osoba ( bez doświadczenia )w dobie kryzysu finansowego oferując III filar Nordea z wysoką składką może zarobić 30 000. Mam nadzieję, że nie było to zwykłym kłamstem dbającym o nadszarpniety wizerunek europartner.
                            • Gość: zadowolony Re: Europartner IP: *.centertel.pl 12.07.12, 09:18
                              może przesadziłem że w pół roku, bo pracuję od lutego 2012, to niecałe pół roku. A personalia, cóż, internet ma to do siebie, że każdy może być anonimowy. Ludzie się nawzajem opluwają i nikt nie podaje swoich personaliów z obawy przed .... sam nie wiem czym. A jak to zrobiłem ? No cóż, mój opiekun, dobra technologia, profesjonalne podejście do klienta ( uczę się tego od mojego opiekuna ), szacunek dla pieniędzy klienta i poszanowanie jego własnego zdania. Nikt nikomu niczego nie narzuca, nikt nikomu niczego na siłę nie sprzedaje. Sam byłem w szoku na początku, że wiele rzeczy dzieje się ot tak sobie. A co do nadszarpniętego wizerunku, to i owszem, wiele razy wspólnie z moim opiekunem poprawialiśmy robotę ( zwłaszcza portfele ) bo "były" współpracownik olał klienta i zostawił go na pastwę losu. Wiele spraw zostało uratowanych, zaczęło zarabiać. Nie napiszę, w jakim oddziale pracuję, nie napiszę też, kto jest moim opiekunem. Napiszę tylko, że ma spore doświadczenie, sporo sukcesów w robieniu klientom zysków. A reszta to kwestia zaufania ( widziałem jakim zaufaniem darzą klienci mojego opiekuna ), bo cała branża się na nim opiera, tak mówią.
                              • Gość: Re zadowolonemu Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.12, 07:46
                                Nie możesz podać personaliów bowiem EP płaci ci tylko za dokonywanie pozytywnych wpisów na forum! Po drugie o jakim inwestowaniu mówimy? tym na które należy należy mieć zezwolenie? Np. licencję zarządzającego? Czy o tym, że to co oferujesz to UFK z dostępem do okreslonej ilości funduszy z podziałem na klasę aktywów ( ryzyko ). To sprawdz na analizy on-line jakie wyniki osiągają fundusze które oferujesz w portfelu Nordea ( Nordea nie jest TFI i nie ma własnych więc również płaci za to prowizje). Gdybyś miał problem z analizą to są tam wszystkie wyniki oczywiście oprócz fantastycznych zysków osiąganych przez "zarządzających " z europartner. Te dziwnym trafem są pomijane! Z jednym masz rację wszystko można można osiągnąć, można być najlepszym w tym co się robi, trafić na wspaniałych ludzi, fachowców...
                                Ale buduj wizerunku firmy i własnego na kłamstwie bo to ma krótkie nogi. Z pewnością wielu wspaniałych ludzi tam pracuje nie wiedząc, że ich los jest przesądzony. Powodzenia w inwestowaniu i zarządzaniu pieniędzmi klientów. Uważasz na KNF bo za to kara wynosi aż do 1 000 000 !!!!! Ep ci ich nie da.
                                • Gość: opiekun zadowolone Re: Europartner IP: *.centertel.pl 31.07.12, 08:13
                                  Jeśli Nordea nie ma swoich TFI, to co to jest ? :
                                  www.ekonomia24.pl/galeria/706664,2,918592.html
                                  Ja wiem, że to są UFK. Ale są też UFK takie, które można sobie normalnie kupić w banku i niczym się nie różnią. Przeceiż UFK to rodzaj TFI tworzonych przez Towarzystwa Ubezpieczeniowe. Proponuję mimo wszystko zdobyć trochę wiedzy z boju, a nie z gazet.
                                  • Gość: Re Opiekunowi zado Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 01.08.12, 14:19
                                    www.knf.gov.pl/dla_rynku/PODMIOTY_rynku/Podmioty_rynku_kapitalowego/Wykaz_TFI_i_FI_HTML.html
                                    Szanowny Panie doradco od siedmiu boleści przeczytaj wykaz TFI działających na podstawie zwzwolenia KNF i następnie doucz się czym jest TFI a czym UFK tworzony przez Towarzystwo Ubezpieczeniowe zanim zaproponujesz komukolwiek zdobycie wiedzy!!! A określenie uzywane pzrez Ciebie " boju" oznacza dokładnie tyle samo co wciskanie kitu klientom. Nauczyli Cię jednego schematu i powielasz go jak koń dorożkarza bez żadnej refleksji i baczenia na sygnały rynkowe. Zajdziesz tak daleko jak twoja firma!!!
                                    • Gość: opiekun zadowolone Re: Europartner IP: *.centertel.pl 05.08.12, 17:14
                                      no cóż, drogi kolego, to właśnie refleksyjne podejście do pracy i do rynku pozwoliło mi dojść tak daleko. I nie mam sobie nic do zarzucenia, potwierdzeniem tego są wyniki moich klientów oraz ludzi, z którymi pracuję. I nie zamierzam Cię przekonywać o swoich racjach, bo każdy i tak wie swoje. Widzę jednak, co umiem zrobić i co robię, oraz jakie to przynosi efekty. I klapki na oczach dawno spadły, bo to właśnie dobro klienta pozwala mi przejść spokojnie ulicą. I to dobre pare(naście) lat. Jeśli tak dobrze, jak twierdzisz, znasz EP, to zapewne wiesz, kto pisze teraz tego posta, masz nawet telefon do mnie. Im więcej jadu wylejesz, tym więcej tego jadu wróci do Ciebie. I to w takiej postaci, w jakiej najmniej się spodziewasz. Pozdrawiam.
                                      • Gość: Re zadowolenu Re: Europartner IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.12, 22:31
                                        To wszystko na Cię stać? Owszem, że znam firmę. wielu klientów i bylych Współpracowników firmy wypowidało się mało pochlebnie a to bylo przyczynkiem do poszukiwania informacji na Wasz temat. Moje oburzenie wywołuje przypisywanie sobie roli "cudotwórców" w inwestycjach kiedy oferujecie jeden jedyney produkt Nordeii, który jest tak samo narażony na wahania rynkowe jak wszystkie inne. Te ostatnie od kilku lat notują straty a Twój cudowny produkt tylko ZYSKI!!! Masz rację dyskusja na forum jest bezprzedmiotowa. Przedstawiciele Amber Gold również do upublicznienia info. o kłopotach firmy powtarzali te same brednie.
                                        • Gość: WSPÓPRACOWNIK EP !!!!!APEL !!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.12, 13:41
                                          Proszę współpracowników firmy EUROPARTNER o nie udzielanie się na niniejszym forum.
                                          Rozumiem i pochwalam wasze intencje, przekonać nie przekonanych. Ale po latach pracy wiem i jestem o tym święcie przekonany że nie wszystkich przekonamy, ba część ludzi jest z definicji na "nie". Więc kochani zajmijmy się tymi którym jesteśmy w stanie pomóc, którzy doceniają naszą pracę, a ci którzy narzekają ,tworzą dziwne teorie spiskowe niech się na tutejszym forum gotują we własnym sosie. Ja nigdy nie uszczęśliwiam klientów na siłę dzięki temu mam samych uśmiechniętych i zadowolonych klientów,bo jak ktoś nie jest miły i uśmiechnięty nie jest moim klientem, proste prawda. Zostawmy to forum własnemu losowi a za jakiś czas będzie ono przypominało krainę mchu i paproci. Pozdrawiam wszystkich "nie przekonanych" oraz naszych klientów i naturalnie wszystkich współpracowników EUROPARTNER
                                          • Gość: hippo Re: !!!!!APEL !!!!! IP: 78.8.192.* 31.08.12, 18:13
                                            hahaha aleś dojebał :D zapomniales dopisać wesołych świąt
                • Gość: pracownik Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 16:40
                  ludzie nie dawajcie sie nabierac tej firmie... pracuja tam ludzie, ktorzy zarabiaja na nowych i mlodych osobach, ktorym zabieraja kontakty... niby z kazdej umowy maja byc pieniadze ale ich na koncie nigdy nie zobaczycie... to banda oszustow. szkoda czasu i zachodu na to szkolenie, nie jedzcie na szkolenie po ktorym nawet faktury nie dostaniecie, pomimo obietnic. radze tylko ze szczerego serca... sam dalem sie wrobic i tylko koszty ponioslem, obietnice sa piekne, i nachalnie wpychaja na spotkaniach Waszym znajomym te produkty, z ktorych maja najwiecej kasy, a nie te, z ktorych klient bedzie mial pozytek!!!
                  • shimoyet Re: Europartner 28.10.13, 12:43
                    To nie prawda, że nie dostaje się faktury za szkolenie podstawowe.Poza tym to jest forma zajęcia, które potrafi prowadzić każdy człowiek, nie koniecznie umiejący się wysławiać jak dziennikarz, ale potrafiący się zachować w towarzystwie.Jeżeli ktoś piszę coś na forach, to powinien przedstawić jakiś dowód na poparcie swoich oskarżeń.Podjąłem się szkolenia podstawowego w Ep 2 tygodnie temu, po szkoleniu otrzymałem materiały CD i normalne do nauki.Są tam bieżące informacje o ruchach na giełdach funduszy inwestycyjnych w oparciu o aktualne obroty funduszy.
                    Apogeum szkolenia jest państwowy egzamin w efekcie którego otrzymuje się licencję do pracy w zawodzie.Taki egzamin kosztuje ok 4000 zł, a w Ep jest za free.Jedyna opłata jaką wnosimy to 100 zł za szkolenie podstawowe.Jest ona związana z tym, że szkolenie przeprowadza prezes Ep.Jeżeli ktoś zapłacił ale nie przyszedł na spotkanie, to traci te pieniądze.Ale to chyba jest też dowodem czy komuś zależy czy nie? Cała rzecz polega na tym aby nie tylko zdać egzamin, ale jeżeli się coś daje komuś [wiedzę np] to trzeba rozumieć to co się mówi, trzeba własnego przekonania do towaru który się oferuje.Sprzedawania czegoś bez wiedzy o produkcie jest nie poważne. Wiedza o rynku finansowym w PL jest dziś bezcenna.
                    Ludzie są nie ufni po okresie OFE, gdy akwizytorzy którzy nie mieli pojęcia o tym co robią, wszelkimi sposobami szukali kasy z zawierania umów, a nie szukali prawdziwych klientów [w dużej mierze]. Więc nie dziwi mnie fałszywy wizerunek jakiejkolwiek firmy doradczej przedstawiany przez ludzie którzy nie widzą się w roli osób sukcesu. Myślę, że większość złych opinii o Ep itp firmach piszą ludzie, którzy są nie dowartościowani w życiu albo z zazdrości.Siebie nie widzą w takiej pracy i innym chcą zaszkodzić.Ta praca wymaga umiejętności konwersacji, wew samodyscypliny, cierpliwości, bo przecież jeżeli fachowo przedstawi doradca ofertę finansową, to wcale nie znaczy, że od razu z tego jest umowa.Trzeba umieć się z takimi rzeczami pogodzić.Na pewno warto posłuchać co doradca ma do powiedzenia.Bo tak naprawdę kim jest przeciętny Polak.Jaką ma wiedzę o rynkach finansowych w PL?
                    Szczątkową-może!
                    Jest takie mądre powiedzenie:
                    Lepiej wiedzieć o czym się mówi, niż mówić co się wie!
                    Pozdrawiam
                    MP
    • Gość: były pracownik Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:14
      Miałem okazje pracować dla EP. Porażka!!
      Niby SUPER zarobki za....(siedzenie w domu), a wygląda to mniej więcej:
      Spotkanie w sprawie pracy - jakiś przedstawiciel wkręca wizje bogactwa i
      dostatku tradycyjna rozmowa handlowa na końcu której jak powiesz ok spoko
      dowiadujesz się, że musisz w siebie zainwestować - 250zł za szkolenie (które
      niby jest bezpłatne, a koszty to tylko kwestia noclegu), tracisz cały weekend
      siedzisz na nudnych wykładach gdzieś w Częstochowie, w trakcie których uczą jak
      wkręcać innych, a wieczorem biba.
      Szkolenie kończy informacja, że trzeba przynieść zaświadczenie o niekaralności -
      50zł + dojazd do Świdnicy.
      Sądzisz, że jesteś pracownikiem EP - błąd na pierwszym spotkaniu w biurze
      dowiadujesz się, że musisz jechać na następne szkolenie. Na końcu którego
      słyszysz, że jeszcze tylko egzamin i jesteś pracownikiem oczywiście 150zł. Po
      egzaminie, na spotkaniu informują by zacząć pracować musisz: samemu wykupić
      polisę to "tylko" 300zł. kwartalnie przez 2 lata; zatrudnić kogoś (2osoby
      minimum) i znowu jechać na szkolenie wstępne za które wspaniałomyślna firma
      częściowo płaci ty pokrywasz tylko część kosztów tzn. 150zł (co miesiąc tam
      musisz jeździć bo szukasz pracowników i chcesz zarabiać) już wiesz że jedziesz
      pić nie się uczyć już to znasz i wiesz co wcześniej poprzednicy robili.
      Zapłaciłeś 900zł. aby zacząć prace.
      No dobra wreszcie pracujesz: przez miesiąc jeździsz na spotkania z "opiekunem"
      (sam szukasz klientów a on zbiera kase), masz obowiązkowe spotkania (2 razy w
      tygodniu) na jednym spędzasz ok 4 godzin, w trakcie których przekazujesz
      Rajmundowi ile umów ile spotkań jakie plany, a na koniec budowanie atmosfery i
      woli pracy jak w sekcie (ty jesteś kimś, dasz rade....)
      Reszta dni to umawiasz się na spotkanie ok.2 godziny (jedno dziennie to mało),
      oczywiście z własnego telefonu wykonujesz rozmowy. Jedziesz na spotkanie (może
      się uda podpisać umowę - jak nie to jesteś w plecy kase i czas) czyli dociera do
      ciebie, że świadkowie...jednak nie są natrętni w końcu inny produkt, a podejście
      to samo do odbiorcy, robisz to bo w końcu nie lubisz być stratny.
      Wreszcie podpisałeś zarobiłeś za OFE - 8zł. (pracując bezpośrednio dla dowolnego
      OFE za to samo masz 120zł.) poświęcając tylko....sam przelicz ile czyli wychodzi
      niecałe 3zł. za godzinę pracy. Kase dostajesz raz na kwartał. Jeżeli
      zrezygnujesz w dowolnym czasie to klientów i kontakty zabiera opiekun.
      Przelicz....
      NAPRAWDĘ SUPER PRACA PRZY KTÓREJ SIĘ NIE NAROBISZ...ale i nie zarobisz.
      Nie szukaj tu pieniędzy tylko Rajmund zarabia.
      • Gość: byłypracownik Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.07, 21:03
        Gość portalu: były p

> Zapłaciłeś 900zł. aby zacząć prace.racownik napisał(a):

Ile wydałaś na studia?Ile zarabiasz? Mozesz przeciez traktowac ta prazce jak
        dodatkowe źródło dochodów.

Niezgadzam sie do konca z przedmówcami tez tam pracowałem i niewidziałem niczego
        złego wkręcanie ludzi?Na każdym rogu Cie okradają lekarze,banki,operatorze
        telofiniczni i tak dalej mógłbym wymieniać.

Prawd trzeba zainwestować w tą prac i napewno nie jest dla każdego napewno nie
        dla Was i dla mnie tez , ale nie dlatego , że trzeba "wkręcać" ludzi jak tu
        piszecie ,ale dlatego ,że poprostu nieodpowiadał mi ta praca.

Jeśli chodzi o to ,że zarabia tylko Rajmund i opiekun to wierutna bzdura
        poczytajcie sobie co to jest MLM(Multi Level Marketing) to jest właśnie firma
        tego typu Ludzie na całym świecie zarabiają tak pieniądze.

Dalej gdzie pracujecie?Macie szefa nikt mi nie powie ,że atmosfera jakaby
        niebyła jest ZAJEBISTA w firmie EUROPARTNER.

Jesteście wysoce nieobiektywni poprostu nieudało Wam się w tym busnessie proste

Co złego w tym że spisz do 9 idziesz na spotkanie i zarabiasz 100-1000zł?Jednego
        dnia?

Fakt pieniądze są na początku co trzy misiące , ale z czasem masz co miesiąc
        pieniadze z z "trójek" o tym juz nie pisałaś.

Niemusisz wcale płacić 300 za polise ,ale to umożliwia Ci szybszy awans na
        kolejny status,kolejne kłamstwo z Waszej strony.

Mógłbym tak bez końca wytykać Wam niesprawiedliwą ocene.Choć sam musze przyznać
        ,że długo się zastanaiałem nad uczciwością tej firmy i tym "wkręcaniem" i
        wszytko jest OK,pomyśl idąc do jakiegokolwiek banku,dordztwa typu
        Expander,OpenFinance itd. oni Ci nie "wkręcają"?to jest to samo tylko
        EUROPARTNER przychodzi do Ciebie proste.

Pozdrawiam

• Gość: Były pracownik Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:51
          1000zł jednego dnia? co za bzdury!!! Tą pracę można traktować jako dodatkowe
          źródło ale nie dochodów tylko wydatków. całymi dniami zajmujesz sie czymś co
          związane jest z Ep (albo szkolenia, albo spotkania, albo umawianie sie z
          klientami, spotkania z nimi, albo szkolenie dodatkowych pracowników- co zajmuje
          mnóstwo czasu, bo oprócz swoich spotkań, swojego umawiania się z klientami
          robisz to samo ze swoim podwładnym.

EP to cyrk na kółkach, poprzebierani w gajerki klauny, którzy zachwycają się
          niewiadomo czym. Ep okrada swoich pracowników: fundusz emerytalny płaci
          pracownikowi który podpisał umowę z klientem (OFE) 120 zł, a Ep 8 zł (NA
          PIERWSZYM POZIOMIE) 16 zł (na drugim, itd.) a otrzymuje z Funduszu który poleca
          120? Ep na żadnym poziomie nie daje ci takiej kasy jaką sam otrzymuje. Przecież
          funduszu nie obchodzi na jakim kto jest poziomie w Ep, fundusz płaci stałą kwotę
          za podpisanie umowy.

Ile jest najlepszych funduszy? czemu co 2 lata klienci zostają przepisywani do
          niby lepszego funduszu? bo za każde przepisanie (nowe podpisanie umowy) JEST KASA.

EP wkręca też klientów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          EP wkręca pracowników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          UWAŻAJ
          EP wkręci i Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: były pracownik Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 08:24
            Gość portalu: Były pracownik napisał(a):

fundusz emerytalny płaci
            > pracownikowi który podpisał umowę z klientem (OFE) 120 zł, a Ep 8 zł (NA
            > PIERWSZYM POZIOMIE) 16 zł (na drugim, itd.

Co ty gadasz!!!!!!!! Ep płaci 8 zł dobrze zrozumiałem za OFE ,człowieku
            najmniej ile mozna zarobic z jednej umowy to 50zł najmniej,a jeśli pracowałeś to
            wiesz ze wystarczy zeby ktoś sobie założył wysokie IKE lub Juniora dla dziecka i
            masz 1000zł albo ktoś ma naprawde duże składkiz OFE naprzykład małżenstwo
            idziesz na dwie godziny pracy i masz 800-900 zł proste.Bez wkręcania pomagasz
            ludziom.
            • Gość: Oszukany przez ep Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 08:56
              Piszesz tu o trzecim filarze,ale jeśli pracowałeś a ep to wiesz że podpisać coś
              z trzeciego nie jest łatwo, bo ile osób stać na comiesięczne odkładanie kasy?
              Idziesz do ludzi i często natrętnie!!! namawiasz do odkładania kasy. Tak
              naprawdę żebrzesz grosze dla siebie a ludzi namawiasz na duże cokwartalne wydatki.
              Zapewne nie byłoby tyle rezygnujących z tej roboty osób gdyby chodziło tylko o
              sam typ pracy, klimat. Bo zarabiając w kwartał tyle co inni w rok zrezygnowałbyś
              z tego tylko dla tego że rodzaj pracy ci nie odpowiada? NIE!!!
              Na temat EP mógłbym pisac dużo ZŁEGO.
              Ludzie nie dajcie sie wrobić przez Felusiaka lub jego, zauroczonych szybkim
              zarabianie kasy, pionków.

• Gość: XXXXXXX Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:25
                WITAM CIĘ.
                WIDAĆ KAŻDY SĄDZI PO SOBIE . NIE ZNASZ TEGO CZŁOWIEKA A WYPOWIADASZ
                SIĘ NA JEGO TEMAT. ROBISZ SI W TEN SPOSÓB BARDZO ŚMIESZNY .
                BO NORMALNY CZŁOWIEK TAK NIE MÓWI.
                ZASTANÓW SIĘ 4 MOŻE 5 RAZY CO CHCESZ NAPISAĆ BO TO CO PISZESZ TO
                JEST TOTALNA BZDURA.

SZKODA SZŁÓW NA LUDZI O MAŁYM UMYŚLE
          • Gość: cykor Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:26
            Co do tego czym ja się zajmuję: nie jestem akwizytorem i nie pracuję dla żadnego
            ofe. I to właśnie ja jestem tutaj najbardziej obiektywny, bo zajmuje sie
            badaniem (szczegółowym!!!!) całego rynku ofe.
            Nie będę się wdawał w dalszą rozmowę z pracownikami EP ponieważ nie zamierzam
            zniżać się do waszego poziomu. To co chciałem napisałem i to nie dla was
          • Gość: Kacha Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 10:44
            Piszę do wszystkich zbuntowanych i mściwych osób , które tak naprawdę nie doszły do celu, do jakiego zmierzały z tą firmą , żeby coś w życiu osiągnąć i mieć te pieniądze trzeba czasu i cierpliwości ,wiary i realizacji w ten zamierzony cel . Jestem pracownikiem w tej firmie od 6 miesięcy i to co robię, buduje mnie do dalszego działania , a nic nie ma za darmo . Często trzeba coś zainwestować , żeby osiągnąć coś więcej . Ludzie zazwyczaj tak reagują , bo nastawiają się na miliony ,tak jak ja też się nastawiłam , ale to wszystko przychodzi z czasem i kasa jest . Wiadomo że jak się siedzi w domu i robi się jedno spotkanie dziennie, to potem jest rozczarowanie , bo tak się pieniędzy nie zarobi . Dużym wysiłkiem i mocną pracą i jeżeli lubisz to co robisz, to osiągniesz to, do czego zmierzasz, często trzeba poświęcić jedno żeby osiągnąć drugie . Ludzie są leniwi , a zazdrość budzi nienawiść, że ktoś ma to, czego on nie chce i nie umie zdobyć . Ludziom najlepiej i najłatwiej jest kogoś oczernić niż pochwalić . Proste ,jak można kogoś chwalić gdy ten ktoś jest lepszy ode mnie i osiągnął coś czego ja nie mam . Pan Rajmund jest w tej pracy bardzo dobry i wykonuje ją z takim zaangażowaniem że widać gołym okiem rezultat jego pracy . Jeżeli coś tobie nie wyszło i nie czujesz się w tym dobry, to idż na 8 godzin i bądż pomiatany i poganiany , a jeżeli już jesteś taki mądry i pokrzywdzony , to poszukaj sobie takiej pracy żebyś był z niej zadowolony i daj z siebie wszystko , bo jak będziesz się obijał i chodził do niej żeby odbębnić tylko te 8 godzin ,to też będziesz z czasem narzekał i oczerniał ten zakład , bo oni tacy , czy owacy . Polacy to , to potrafią najlepiej . Pozdrawiam pana Rajmunda i chciałabym być tak zawzięta i zafascynowana tym jego działaniem i pracą , tak jak on to robi . Uwierz w siebie , a osiągniesz to co zamierzasz i nie oczernia kogoś przez swoje niepowodzenia. Pozdrawiam
            • Gość: Były pracownik Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.11, 09:52
              Czy to już fanatyzm czy jeszcze zauroczenie "ludzmi sukcesu" z EP czy obietnicami bez pokrycia składanymi od 10 lat ludziom pragnących spektakularnych sukcesów, nizależności finansowej oraz dowartościowania społecznego? w pełni się zgadzam, że najpierw i przede wszystkim należy zaczć od siebie. Od własnego nastawienia, entuzjazmu, zaangażowania itp. Jednak prawdą jest równiez i to, że na rynku za takie zaangażowanie firmy płacą "uczciwe pieniądze" a nie 40% prowizji do podziału na 8 statusów. I w dodatku za owo zaangażowanie, kompetencje i troskę o klienta płacą tzw prowizję za" kontynuację" która po kilku latach stanowi dobrą pensję. A ilu "liderów" i w jakiej wysokości otrzymuje takie wynagrodzienie? Zapytaj Pana dyrektora. A dlaczego, są ponoć 10 lat na rynku!!!
              Szkoda, że Twój entuzjazm i wiara w ludzi zostanie zmarnowana. i nie posądzaj mnie o złośliwość czy nieznajomość w kwestiach ceny za sukces. Zastanów się raczej raczej czy chcesaz się rozwijać sie przy wsparciu firmy czy rozwijać czyjąs firmę oddając swoje atuty osobiste.
              Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: MIMI Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: 57.86.133.* 24.02.11, 09:20
              A mnie wkurzało , żę założeniem pana Rajmunda było że każdy chce zarobić miliony , miec dom i czarne BMW:). Ja chciałam dodatkowo kilka stówek a presja jaka tam wywierali , doprowadzała mnie do szłu dlatego uważam, że jak każda piramida jest to manipulacja.
              • Gość: ? Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.11, 22:37
                Ponieważ Musiał zarobić na ratę za swoje!!
                • Gość: aga Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 06:55
                  Euro ...to porażka...
              • Gość: :) Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 13:45
                Bo jesteś słaba, lepiej zostań k...ą bedze bez presji :)
            • Gość: ixi Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 21:13
              6-mcy w EP jaka była wpłata , czy może jeszcze na nią czekasz? najpierw policz ile wydałaś na paliwo na dojazdy do kilentów i na szkolenia tygodniowe ew. pobyt w *** szopie w Sycowie. upss ... która się spaliła. założe się, że się nie zwróciło.
              A wiesz ile płacą za taka samą umowe np. Ofe w innej firmie ubezpieczeniowej, bezpośredników, jeszcze można negocjować warunki ? Jak sprawdzisz, to dowiesz sie kto cie je...bie w rogi. Powodzenia.
              Europartner to żadne doradztwo. Sprawdź KRS. 49% udziału firma córka Nordea;P
              • Gość: aaa Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: 31.63.217.* 29.04.11, 10:21
                To jeden z wielu komentarzy zamieszczonych na stronach MONEY
                Re: OFE Generali utrudnia odejscie czlonkow i nasyla zbirow.mikkeon / 87.206.195.* / 2009-06-06 19:48 .+ popieram - neguję 0 usuń Zgłoś do usunięcia .Pamiętaj Lezdrub, że nie było u Muhammada przedstawicieli Generali tylko pośrednicy z
                Europartnera. Miałem kiedyś spotkanie z kimś od nich i nie mam o nich DELIKATNIE
                mówiąc dobrego zdania. To od KNFu dostali licencję a Generali zgadza się żeby
                Europartner (czytaj Amway) ich reprezentował. Nikt z Generali nie weryfikuje tych
                ludzi. I pomimo że mam cię za chama trudno mi uwierzyć że ty tak straszysz swoich
                klientów. Zgadza się?
                ....
              • Gość: klient Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 15:01
                Witam Pana ,
                nie rozumiem dlaczego czepia się pan obiektu .Ma pan świadomość jakie grosze przeznaczał EP na pobyt i wyżywienie dla jednego kursanta?
        • Gość: e. Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:05
          sorki nie porownuj studiów do pracy w EP
          Sam prezes podsumowując całe szkolenie pierwszego stopnia powiedział:
          "dziś jest was 100 osób na sal za rok będzie tylko 10, a taki szkolenia sa co
          tydzień"
          Wiec wszystko jasne
      • Gość: koneser Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 13:58
        W celu sprostowania:
        - decydując się na wyjazd na szkolenie do firmy EP, gdzie koszt
        wynosi 250zł, nie decydujecie się na podjęcie współpracy, więc jak
        jakiś debilo tu już napisał (że "Szkolenie kończy informacja, że
        trzeba przynieść zaświadczenie o niekaralności 50zł + dojazd do
        Świdnicy")jeśli nie chcesz podjąć współpracy,nie załatwiasz takiego
        dokumentu,który jest wymagany przez KNF!
        - co do "Na końcu którego słyszysz, że jeszcze tylko egzamin i
        jesteś pracownikiem oczywiście 150zł" to również jest bzdura,
        ponieważ ten egzamin państwowy jest na koszt EP i współpracownik nic
        za niego nie płaci!
        - kolejna sprawa "Po egzaminie, na spotkaniu informują by zacząć
        pracować musisz: samemu wykupić polisę to "tylko" 300zł. kwartalnie
        przez 2 lata; zatrudnić kogoś (2osoby minimum) i znowu jechać na
        szkolenie wstępne za które wspaniałomyślna firma częściowo płaci ty
        pokrywasz tylko część kosztów tzn. 150zł (co miesiąc tam musisz
        jeździć bo szukasz pracowników i chcesz zarabiać") tó również jest
        bzdura,bo nikt nie nakazuje wykupić dla siebie polisy,nie ma takiego
        obowiązku, jeśli samemu chce się ubezpieczyć, proszę bardzo!
        - jeżeli chodzi o spotkania,na które się jeździ wraz z opiekunem, to
        nie zarabia tylko opiekun, lecz przeciwnie,przede wszystkim
        współpracownik,spotkanie prowadzi opiekun ale umowy są podpisywane
        dla współpracownika,więc on zarabia a nie opiekun, co do szkoleń
        wewnętrznych to oczywiście są one 1 w tygodniu 2h,właśnie dla
        współpracowników,żeby jak najszybciej się wszystkigo nauczyli i
        mogli być samodzielni!
        - nieprawdą jest to co tu piszesz, że za OFE zarabiasz 8zł!!!
        kretynie mylisz się i to strasznie, średnia prowizja nawet dla
        osób,które zaczynają pracę to conajmniej 250zł za umowę OFE!!!

Nie musiałeś podjąć współpracy z EP!!! wróć do swojej śmiesznej
        pracy,zapierdzielaj dalej za 1200 czy 1500zł,może za 20?30 lat uda
        ci się cokolwiek odłożyć,jesteś tu największym przegranym,
        frustratem,po twoich wypowiedziach muszę stwierdzić,że niestety dla
        ciebie ale do niczego w życiu nie dojdziesz!
      • Gość: XXXXX Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:32
        CZŁOWIEKU
        W JAKIEŚ BYŚ NIE BYŁ FIRMIE TO MUSISZ COŚ W SIEBIE ZAINWESTOWAĆ BO
        JAKOŚ MUSIŚ WYGLĄDAĆ.
        JEŚLI SZUKASZ PRACY FIZYCZNEJ TO IDZ DO KOPALNI BO TY SIĘ DO ŻADNEJ
        BRANŻY NIE NADAJESZ .
        TAKI CZŁOWIEK JAK TY , TO CZŁOWIEK KTÓRY MA WPISANE W DOWODZIE
        ODOBISTYM ŻE MOŻE ZARABIAĆ 1500ZŁ I WIĘCEJ NIE MOŻE .
        TO CO WY WYPISUJECIE TO TOTALNA BZDURA .
        CHCECIE TYLKO ZNISZCZYĆ INNYCH , I SAMI NA TYM ŚWIECIE ZOSTANIECIE
        POPROSTU BOICIE SIĘ I TYLE
        ROBICIE Z SIEBIE POŚMIEWISKO I WIĘCEJ NIC A MY MAMY Z WAS UBAW.
        :) :) :)
      • Gość: pik Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:39
        no...to widocznie trafiłeś na mało kompetentny team.
        mi na samym początku powiedziano ile pieniędzy muszę wydać na szkolenia i
        egzaminy, że pierwszy miesiąc się szkolę, a na spotkania chodzę z opiekunem i
        tak, on zarabia, ale dla mnie. ON prowadzi pierwsze spotkania z klientami, a MI
        za to płacą.
        a na comiesięczne szkolenia wcale nie musisz jeździć, jeśli nie chcesz. owszem,
        proponują, byś za drugie szkolenie pojechał, żeby sobie poukładać całą wiedzę
        jaką się zdobyło w ciągu miesiąca, ale nikt Ci kazać nie będzie, żebyś tam pojechał.
        poza tym zapominasz o jednej ważnej rzeczy: robisz szkolenia i egzaminy i co?
        uzyskujesz papier państwowy, wpisany w rejestr KNF. o tym już nikt, widzę, nie
        pisze. bo po co?
        najlepiej narzekać. bo trzeba ruszyć dupę, żeby samemu na siebie zarobić. bo
        nikomu się nie chce wziąć sprawy we własne ręce. bo najlepiej zarabiać, leżąc do
        góry brzuchem. gratuluję nastawienia.

żenujące.
    • Gość: Bolek Re: Europartner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:23
      Ludzie czytajcie to co piszą na forach!!! ale też korzystajcie z tego co tam
      piszą i uczcie się na błędach cudzych a nie swoich!!!
      Ja nauczyłem sie na swoich i troche mnie to kosztowało. Mimo że czytałem co
      piszą na forum o EP, to postanowiłem zaryzykować (niby nic nie miałem do
      stracenia, tylko 250 zeta za szkolenie). I teraz żałuje że wydałem te aż 250 zł
      za takie głupoty jakich tam uczą. Oni sie tam podniecają tylko własnym
      "bogactwem" i w jak łatwy sposób do tego doszli, nic wiecej. A ludzie wierzą
      jeszcze w to że tam można zarobić łatwą kasę. PORAŻKA!!!!!
      Jeśli zadzwoni do was ktoś z Europartnera w sprawie pracy to radze od razu
      odłożyć słuchawkę, bo oni maja swoje sztuczki, żeby wyciągnąć chociażby te 250
      zeta. A to dopiero początek wydatków!!!!
      Nie dajcie sie wrobić!!!!
    • Gość: gosc Re: Europartner IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.07, 16:05
      dajcie sobie spokój byłam na rozmowie nawet generalny dyrektor przyjechał z
      wroclawia żeby ze mną porozmawiać śmiać mi sie chciało jak mi bajki wkręcał ile
      u nich można zarobić . wszystko ładnie wyglądało jak doszliśmy do etapu
      szkolenia gdzie musiałabym sama za siebie zapłacić heheheh naiwni to jak oni
      chcą szkolić swoich pracowniokow zeby płacili za siebie
      • Gość: Pracownik Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 14:09
        pracowników szkolimy za darmo, ty jako osoba, która chciała
        spróbować swoich siłw EP i jak widać ci zabrakło, musi sama pokryc
        koszt skzolenia, ponieważ firma inwestuje w pracowników a nie w
        kandydatów na pracowników!!!
        W to że przyjechał aż dyr.generalny żeby się specjalnie z tobą
        spotkać to nie uwierzę!!! kim ty jesteś, że niby sam dyr.gen, miałby
        z tobą przeprowadzić rozmowę o zatrudnienie!? ale z ciebie idiotka!!!
    • Gość: haha Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.06.07, 16:34
      Serio! trzymam za Was kciuki frustraci może za 20 lat kupicie sobie nowe
      auto.Ha hahahahah niemoge z takich ludzi jak Wy naprawde, komuś sie udało to
      musicie od razu zrównać go do swojego mizernego poziomu.

Gość portalu: WOO napisał(a):

> Jesteś po prostu przesiąknięty już tą sektą pod nazwą EP.

Jestem prześiąknięty Ep ok zgadzam się , a ty wiesz czym jestes przesiąknięty
      PORAŻKĄ i ludzmi takimii jak ty,ale i tak życze Ci dobrze.

Powodzenia:-)EP
      • Gość: jrs Re: Europartner IP: *.centertel.pl 11.06.07, 07:15
        Masz rację...frustraci...doradztwo w tej czy innej Firmie wymaga konsekwencji w
        działaniu..ale my Polacy przyzwyczilismy sie ,że wszystko nam się należy..i
        szkolenia równiez..mozna zatrudnić sie bezposrednio jako agent w Towarzystwie
        Ubezpieczenowym..szkolenie bezpłatne,..Każdy musi sobie odpowiedzieć:co chce
        osiągnąć i czy chce w SIEBIE inwestować..a konsekwencja w działaniu jest
        niezbędna i niezależna od Firmy i zawodu..znam o wiele wyzsze ceny szkoleń.
        5000 zł też bywa...
      • Gość: menago! Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 14:17
        Polacy mają w naturze to, że nie lubią osób wybijających się, czy
        osób, które maja lepszy status finansowy, czy żyją na wyższym
        poziomie. Ta tak zwana "szara masa" - czyli właśnie ci zazdrośnicy,
        zawsze będa próbować wchłonąć tych, którym się bardziej powodzi.
        Pewnie najlepiej jest siąść razem i pogadać "...u ciebie też tak
        ch..owo, jak i u mie...?" banda kretynów, nigdy w tej zakichanej
        Polsce się nic nie zmieni... za to ja ma was wszystkich w dupie, idę
        sobie na spotkanie zarobię z 500zł czy 1000zł, wrócę po 2h pracy do
        domu i basta na dzisiaj!!!
    • Gość: prawnik Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.06.07, 12:51
      Europartner-powinni tego zabronić !!!!!!
      • Gość: XXXX Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:51
        DOKŁADNIE TAK POWINIEN ZABRONIĆ TAKICH ŻECZY

BO W KAŻDEJ FIRMIE SĄ LUDZIE ŻLE WYCHOWNI I ONI ZAWSZE BĘDĄ PŚOCZYĆ
        NA DANĄ FIRMĘ
        I TACO CO JĄ BĘDĄ BRONIĆ
        A TA CAŁA FURORA CO ONI ROBIĄ TO JEST ZACHOWANIE 5-6 LATKÓW.
        ZABAWA
        ŚMIESZNE
        TOTALNIE GŁUPIA ZABAWA
    • Gość: kasia...sty Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 14:12
      ja nie jestem naiwniakiem, mimo że cały czas tam pracuję, przykro
      mi, że ty nie jesteś w stanie zarabiać pieniędzy takich jak ja i
      przekraczać roczny dochód 100tys zł, przecież możesz wyjechać
      na "wyspy" w dzisiejszych czasach to bardzo modne,tylko czy taki
      nieudacznik jak ty znajdzie tam pracę ?!! haha
    • Gość: sędzia Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 19:59
      Ty "wtajemniczony" kretynie, zajmujesz się OFE od kilku lat a takie
      pierdoły piszesz, że się w głowie nie mieści! Europartner nie
      zmienia OFE co 2 lata,nie ma tu żadnej reguły, pierwszy OFE,który
      polecał zmienił na inny juz po roku,a ostatnia zmiana OFE była aż po
      4 latach! Ty jako imbecyl pracujący (pod warunkiem,że rzeczywiście
      pracujesz dla jakiegoś OFE) w OFE, zachowujesz się jak typowy
      akwizytor,mający tylko jeden produkt,który musisz sprzedać i choćby
      właściciele OFE dla którego pracujesz mieliby dopłacać do rachunków
      klientów (a takie rzeczy miały już kilkakrotnie miejsce) zesrałbyś
      się na żadko, żeby tylko klientowi sprzedać ten fundusz!!!
      spotykałem się z wieloma klientami, bo pracuję w EP bardzo długo i
      zawsze jest tak,że gdy dochodzi do zmiany to stary OFE wysyła
      jakiegoś "ratownika" żeby za wszelką cenę zatrzymał klienta w starym
      OFE,pokazując nie wiadomo skąd ranking gdzie jego OFE jest
      oczywiście na 1 miejscu i takich rankingów mam tyle ile jest obecnie
      OFE na rynku. Co ty jako akwizytor-bo tylko tak cię można nazwać-
      mówi klientowi o zmianie OFE jeśli ten klient jest już w OFE które
      ty proponujesz? a co mówisz gdy klient jest w innym OFE niż ty
      proponujesz i chcesz mu zmienić ? to ja się pytam w takim razie...
      czy zmiana OFE jest wg. ciebie dobra czy zła? twoja opinia wiadomo
      od razu że nigdy nie będzie obiektywna-jeśli wiesz wogóle co to
      znaczy?! człowieku zazdrość cię opętała! cienias jesteś i tyle !!!
    • Gość: sędzia Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 20:07
      Człowiek, który pracuje w tej ochronie nie jest już pracownikiem EP,
      i jak każdy, który zaczyna pracę związaną z OFE, nie musi mieć
      wyższego wykształcenie ekonomicznego! bo nie wymaga tego KNF!!!
      rekrutacja osób zajmujących się w EP OFE, polega na tym samym co w
      każdym OFE!!! osoby które są akwizytorami OFE, głównie są
      pracownikami jakiś firm, fabryk, itp. a to zajęcie traktują tylko
      jako dodatkową pracę za którą są bardzo dobrze wynagradzani, nie
      szkodząc tym samym klientom a wręcz przeciwnie - prostując wiele
      spraw, które zaniedbuję właśnie OFE i ich śmieszni akwizytorzy.
      Co do ciebie i twoich opinii na temat EP i zarobków, to odpuść sobie
      bo jeśli nie wiesz ile się zarabia to skończ pieprzyć takie głupoty
      i zajmij się swoimi sprawami.
    • Gość: sędzia Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.07, 11:15
      to dla jakiej firmy pracujesz skoro zajmujesz się
      badaniem "szczegółowym" całego rynku OFE ?! zdradź nam tą tajemnicę !
      czy tak tylko dla siebie jesteś takim wspaniałym analitykiem ?!
      haha, czekam.
    • Gość: duszyczka :) Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 15:06
      " plusy sa dodatnie i ujemne" - ????????????
      Gdzieś to słyszałam ... :)
      I ma Pan rację jeżeli weżmiemy dwa minusy wtedy mamy plus
      • Gość: duszyczka:) Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 15:08
        komentarz powyżej tyczył sie wypowiedzi z 15.04.07 mędrec
    • Gość: hehe Re: Europartner IP: *.wlb.vectranet.pl 15.05.08, 00:22
      ten "byly pracownik" to pewnie cudowny Daniel K. rob nam dalej
      reklame :D
    • Gość: pracownik Re: Europartner IP: *.wlb.vectranet.pl 15.05.08, 00:32
      po pierwsze pracownicy EP sa doradcami ktorzy posrednicza uslugi OFE
      kolego a analitycy gieldowi itd sa w zarzadzie w Opolu. Nie
      wypowiadaj jak nie wiesz do konca jak to funkcjonuje. zreszta
      mozecie pisywac plusy i munusy. Kto zajdzie tam gdzie JA (czyli nie
      wiecie nawet kto :D) to moze cos powiedziec... Niech ktos popracuje
      w EP systematycznie rok to poczuje sile. a ci co najazd robia na
      firme to sa osoby ktore nawet nie sprobowaly lub nie przepracowaly
      nawet pol roku. A szkolenia menadzerskiego juz nie beda mieli dane
      zobaczyc bo to dla nich fikcja a dla mnie codziennosc :] heh kiedy
      ta mentalnosc ludzi sie zmieni...? - ja wiem ze nigdy ale dla takich
      tekstow warto pracowac bo to wrecz motywuje :)
    • Gość: ks Re: Europartner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 08:01
      czytajac wypowiedzi czesc ludzi mysle sobie ale debile....

wielu z was chciałoby prace bez wysiłku bez poczatkowego wkładu finasowego bez
      nauki i zeby pracowało się 2-3godzina a wpadało 2-3tysiaki.

Sory mamy gospodarke wolnorynkową i jak ktos jej zasad nie rozumie ma pecha!

Poza tym patrząc na nieudolność ludzi ktorych piszą az tak negatywne opinie o
      zarobkach az mi się zle robi. Sory czemu martwicie się ile owi pracownicy
      zarbiaja? czy 8 zl czy 200? co was to obchodzi. To ich praca ich zarobki.

Jezeli chodzi o sprawe podpisania kolejnej umowy po 2 latach. CO w tym jet złego
      ze firma dba ze wasza kasa była jak najlepiej inwestowana? Fundusze jak wszystko
      czasami maja wzloty i upadki a w czasach gdzie raczej tylko analitycy wiedzą co
      się w gospodarce dzieje lepiej dac szanse wlasnie takich firmą ktore na
      zachodzie juz od dawna działą tylko w tej zacofanej POLSCE KAZDy wszystko co
      nowe odbiera zle.
      • Gość: europ Re: Europartner IP: *.dialog.net.pl 28.09.09, 14:43
        Wszystko jest możliwe
    • Gość: Agent Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:17
      Mówi na szkoleniu że można zarobić dużo kasy a nie stać go na
      basen.Żenua.
      • Gość: pk Re: Europartner IP: *.wlb.vectranet.pl 26.06.08, 20:34
        znam dwie osoby pracujace w EUropartnerze i szczerze...to bardzo sobie chwala ta
        prace...mi osobiscie wogole to nie odpowiada bo to zwykle akwizytorstwo.SYSTEM
        PIRAMIDKOWY I TAKIE TAM..ZYCZE POWODZENIA
    • Gość: XXXXX Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:44
      SZKODA DLA CIEBIE KOBIETO SŁÓW.
      CO CHCESZ TYM ZDZIAŁAĆ ???
      TO MÓWI KOBIETA KTÓRA NIE CHCE PRACOWAĆ A CHCE MIEĆ KASE .

SMIESZNE

KOBIETO ZASTANÓW SIĘ CO CHCESZ PISAĆ BO TO WSZYSTKO TO TOTALNA
      BZDURA

INNI ZRABIAJĄ
      A TY TAK ROBIĄC TO W ŻADNEJ INNEJ FIRMIE NIE BĘDZIESZ ZARABIAĆ

HESTEŚ TOTALNYM LENIEM A CHCESZ MIEĆ KASE Z NIEBA LECĄCĄ.
      SZMIESZNE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      • Gość: YYYYYY Re: Super oferta pracy przeczytaj do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:49
        Wiesz co jest smieszne tajemniczy Panie XXXXXX? ze nawet nie wiesz co
        sprzedajesz:) nawciskali Ci kitu a Ty to wszystko jak dziecko lapiesz:) Na
        temat profesjonalnego doradctwa nie wiesz pewnie nic i zaloze sie ze nawet nie
        skonczyles zadnej szkoly (nie mowiac juz o uczelniach wyzszych) o kierunku
        ekonomicznym:)
        A co do firmy, to bylem dzisiaj na rozmowie. Tak z czystej ciekawosci. Jak mi
        moj niedoszly szef powiedzial ze jego klienci zawsze zarabiaja i to krocie,
        poczym podal za przyklad fundusz inwestujacy w na gieldzie w Moskiwe to myslalem
        ze spadne z krzesla...
        Zadna szanujaca sie osoba zwiazana z ekonomia nie podjelaby sie takiej pracy,
        ale niektorym "doradcom finansowym" widocznie wystarczy ze szef im powie ze ich
        klienci zawsze zarabiaja, a oni wykonuja kawal "dobrej roboty". To ze ktos ma
        jednak nieco wieksze ambicje nie znaczy ze jest leniwy.

Pzdr
    • Gość: XXXXXXX Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:55
      MÓĄC TAKIE SŁOWA LUB UŻYWAJĄC ŁACINY TO OCZYM ŚWIADCZY???/
      ŻE JESTEŚ CZŁOWIEKIEM BEZ DENNYM I GŁUPIM ORAZ NIE MYŚLĄCYM .
      CZŁOWIEK INTELIGENTYN MYŚLI I NIE UŻYWA TAKICH SŁÓW
      POZDRAWIAM CZŁOWIEKA NIE MYŚLĄCEGO
      • Gość: yyyyyyy Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:43
        do xxxxxxx- "inteligencie" bezdenny pisze się razem
        • Gość: rumcajs Europartner IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.08, 00:15
          Jak ktoś chce być akwizytorem to jest to praca dla niego. Na szkoleniu było
          pełno ludzi którzy wcześniej sprzedawali kołdry, garnki itp.i nie kryli się z
          tym że wkręcali innych. Jak to było na szkoleniu :"jak potrafisz Arabom sprzedać
          piasek" to jest to praca dla ciebie. Ja osobiście nie przepadam za natrętami, a
          co więcej na początku masz nakręcać rodzinę i przyjaciół. powodzenia.
          Później możesz mieć kasę ale nie mieć przyjaciół...
          • Gość: swoboda Re: Europartner IP: *.eranet.pl 21.12.08, 21:19
            Miałem okazję poznać ofertę EP. Powiem szczerze: przedstawicielka tej firmy miała tak przeorany mózg przez "specjalistów", że nie wiem co z niej w przyszłości będzie. Szkoda tylko, że interesuję się psychologią i te jej tanie triki, sztuczki, mowy i rysunki nie przemówiły do mnie, bo doskonale wiem co się za tym kryje. Musieli byście zobaczyć jej minę, kiedy powiedziałem jej, że nie podpiszę umowy (a dokładniej tego pierwszego papierka), bo nie popieram piramid finansowych-trudno jej było ukryć BARDZO WYSOKI SKOK CIŚNIENIA :D.

I nie podniecajcie się tak tą pracą, bo gdyby przynosiła takie niebotyczne zyski to nie traktowali byście jej jako dodatkową, tylko zwolnilibyście się z normalnej pracy (w końcu tak szydzicie z ludzi, którzy zarabiają po 1000-1200 zł, a pewnie tyle samo macie w normalnej pracy-sic!) i żyli byście z rzekomych kokosów z EP! Poza tym co to za przyjemność pracować np. 8-16, a po pracy codziennie lub co dwa dni bujać się po chatach i żebrać, żeby ktoś coś podpisał-wszystko kosztem życia prywatnego.

Poza tym wielka mi przedstawicielka, która zarabia nie wiadomo ile, a przyjeżdża na spotkanie starym gratem :D. I zdecydujcie się ile za tą umowę z OFE płacą, bo już sami się pogubiliście. Wasze wpisy i kultura kwalifikują Was do pracy bez kontaktu z ludźmi i pokazują, że w oczach macie tylko zł/$/€!:)

P.S. Bez tego Waszego żebrania i tułaczki zarabiam spokojnie w tych okolicach i praca jest przyjemnością, nie licząc innych korzyści. I nie piszę tego, żeby się pochwalić, tylko żeby pokazać ludziom, że MACIE KLAPKI NA OCZACH i kiedyś się sami o tym przekonacie :)
    • Gość: obserwator Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:59
      Dziwię się że po takim czasie, jeszcze sa chętni żeby dalej próbować
      szczęścia z EP , to świadczy tylko o tym jak ludzie są zdesperowani
      i naiwni żeby porywać się na coś takiego.Ludzie musicie sobie
      uświadomić że nikt z Was już tam pieniędzy nie zarobi,jesteście
      tylko płotkami na których zarabia pieniądze kto inny.Tak samo nie
      powinniście dać się nabierać na ciągłe przenoszenia z funduszu do
      funduszu,bo na tym polega cały biznes na którym oni zarabiają
      wciskając Wam kity o których nie macie pojęcia.
      • Gość: gosc Re: Europartner IP: *.centertel.pl 21.12.08, 22:55
        Kiedyś bawiłem sie w EP, zawsze warto czegoś nowego spróbować... ogólnie nie
        było tak zle, tylko ciagłe tłumaczenie ile spotkań i takie tam wkurzały mnie
        strasznie...ludzie są spoko:) poza paroma ważniakami którym wydaje sie że nie
        wiadomo kim są...ale w każdej firmie sie i tacy zdarzają
        Chcesz pracuj z nimi, nie- szukaj innej pracy ...to proste...
        A jak człowiek nie chce zmieniać funduszu to tez proste, nie zmieniasz i tyle
    • Gość: xyz Re: Europartner IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.09, 14:51
      Witam wszystkich,

Poczytałam trochę o firmie. Europartner na pewno daje duże szanse na
      rozwój, ale na pewno nie dla wszystkich. Jest to praca dla
      wytrwałych.Jedno muszę powiedzieć, że nie jest to dla kobiet, które
      dzięki takim możliwością stają się bardzo niezależne co w
      konsekwencji skutkuje brakiem zrozumienia partnera życiowego. Są
      ciąge zajęte, rozbiegane, odbierają telefony, w krótkim czasie staja
      się równiez niezależne finansowo. Dopiero po pewnym czasie orentują
      się,żę zostają same; ze swoimi klientami dla których miały zawsze
      czas ( to w końcu ich praca ). Można osiągnąć sukces tylko należy
      zastanowić się nad jednym; co tak naprawdę jest ważniejsze.
      • Gość: klient Re: Europartner IP: *.centertel.pl 27.01.09, 20:11
        Jeżeli chodzi o tą firmę to tak sie składa że jestem jej klientem.
        Spotkałem się z Przedstawicielem Europartner ponieważ moi
        znajomi skorzystali z ich usług. Facet dokładnie wytłumaczył mi o
        co dokładnie chodzi z emeryturami, kiedy należy inwestować w giełdę,
        itp, itd. Mam z nim kontakt do tej pory czy to ubezpieczenie, czy
        kredyt, dzwonie do niego a on podsuwa mi już konkretne oferty.
        jestem zadowolony z obsługi. Moi znajomi z tego co wiem, też. A czy
        kobiety powinny pracować w tej firmie-nie wiem. jestem czlowiekiem
        juz starej troche daty i powiem ze byloby to wyzwanie dla meza. Tak,
        praca nie jest prosta, ja początkowo bylem bardzo sceptycznie
        nastawiony i ten Pan musiał poświęcić mi dużo czasu zanim sie do
        niego przekonałem. A ile zarobił to mnie to nie interesuje i nawet
        nie chce wiedziec bo kazdy przeciez jakos zarabia, a tacy ludzie sa
        potrzebni.
        • Gość: kati Re: Europartner IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.09, 22:09
          po waszych wypowiedziach jestem skołowana na maksa.niedawno
          odwiedził mnie przedstawiciel EP, nie podpisałam nowej umowy bo
          okazało się ,że jestem akurat w tym funduszu który on proponował.ale
          polecił się, że obliczy poprawność przekazywania składek z zusu do
          ofe. dla mnie ok niech sprawdzi, co mi zależy ale z drugiej strony
          podsunął mi do podpisania zobowiązanie,że będzie moim
          konsultantem.teraz mam dylemat jak to odkręcić - jeśli będe chciała
          zrezygnować z jego usług?
          • Gość: zzzzz Re: Europartner IP: *.centertel.pl 29.01.09, 22:20
            ja również jestem klientem i jestm zadowolony i to bardzo. pewnie
            jak w kazdej firmie są fachowcy i nazwijmy ich niedouczeni.ja
            trafiłem na fachowca. a jezeli Pani chce zrezygnować z usług
            wystarczy zadzwinić do tej osoby i tyle.ja jak cokolwiek potrzebuję
            dzwonię.i myslę że to co Pani podpisała to zgodę na przetwarzanie
            danych osobowych i pismo sprawdzające do zusu o składki, też to
            podpisywałem.warto czytać co się podpisuję.z drugiej strony czy to
            nie dziwne że zaoferował pomoc mimo ze pani nie przepisał?czyli nie
            zarobił a chce pomóc. wnioskuje ze tak jak ja udało się wiec pani
            trafic na fachowca. Trafiłem tu przez przypadek i z dużą rezerwą
            proponuję podchodzić do wpisów na forum, moga to robić wszyscy
            również konkurencja wiec doradzam ostrożność:)a co do pracy na pewno
            nie każdy da rade i zgadzam się ze wcześniejszym wpisem że mnie
            również trzeba było przekonać a do tego potrzebna jest wiedza, którą
            moj doradca ma ogromną. co do zarobków? nie wiem ile ma ,musi mieć
            dobre bo porządny samochód,garnitur, zegarek itd. ale za taka prace
            mysle ze sie nalezy.Podsumowując Polecam najpierw się spotkać i
            wtedy podjąć decyzje. Ja polecam szczerze firme Europartner. p.s
            niepodoba mi sie tylko wulgarne słownictwo na tym forum,co utwierdza
            mnie w przekonaniu że mogą tu pisać wszyscy niekoniecznie szczere i
            kulturalne osoby. pozdrawiam
          • Gość: xxxxx Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:41
            z naszej usługi zawsze może pani zrezygnować . jeśli będzie jakiś
            problem ,to na wizytóce napewno ma pani podany nr tel do biura w
            opolu ,i proszę przekazać tą informację oni to bardzo szybko
            rozwiążą a sprawe z tym panem co był u pani .
    • Gość: bleble Re: Europartner IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 10:14
      Byłem kiedyś w EP i jak czytam wcześniejszą wypowiedź że
      przedstawiciel miał dobry samochód, garnitur,i zegarek to mam tylko
      pewność, że to pisze osoba z EP bo tam tylko cały czas się mówiło o
      tych trzech żeczach jako wizerunku przedstawiciela, dobry samochód,
      garnitur i zegarek.
    • Gość: Grzegorz Re: Europartner IP: *.gazownia.pl 30.01.09, 11:22
      Witam, mam dla Was wszystkich propozycje: przy naprawde malym
      nakladzie pracy i srodkow mozna dostac niezla kase, ktora wystarczy
      na spokojne zycie.

kto zainteresowany pisac na maila: mcgregor7@gmail.com

ps. na start wystarczy 99 zl zwraca sie w 1 dzien a potem juz tylko
      zarabiasz i to na nawet wiecej niz w Europartnerze.
      • Gość: khkg Re: Europartner IP: 62.87.160.* 30.01.09, 14:25
        OVB?
        • Gość: Grzegorz Re: Europartner IP: *.gazownia.pl 30.01.09, 14:58
          nie OVB, tylko FM Group - slyszales o tej firmie ?
      • Gość: gosc Re: Europartner IP: *.gprs.plus.pl 30.01.09, 14:38
        jeszcze większa bujda od EP, pracowałam w EP przez rok- typowa
        piramida, nie byłam stworzona do takiego sytemu pracy. Znajomy
        pracował w OVB i z opowiadań wiem, że to jeszcze gorsze bagno
        • Gość: mm Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:39
          był wczoraj u mnie przedstawiciel firmy EP i namawiał mnie abym powierzyła mu
          swoje składki w OFE może ktoś wie na czym polega ta usługa i ile KOSZTUJE
          • Gość: xxxxx Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:37
            witam jeśli był ktoś z firmy europartner
            proszę skontaktować się z tą osobą jeszcze raz naświetli panu
            sprawę.
            nic to pana nie kosztuję za nasze usługi płaci dane instytucje . pan
            nic za tą obsługę nie zapłaci, ale zato dużo może zyskać.

• Gość: Pracacownik Ep Re: Europartner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 17:26
              witam jestem obecnie pracownikiem ep tak naprawde z planowanych
              zarobków zarobiłem stanowczo mniej! coz powiem tyle ze te drabinki
              sa zle bo ja pracuje na 5 osob i cała (prowizja) rozkładana jest na
              te 5 osob a ja dostaje marne grosze! Co do mnie to tak naprawde nie
              namawiałem osob do zmniany na siłe jak moj opiekun
              podchodziłem do tego bez presji! niepodobaja mi sie wydatki na
              szkolenia itp były wczesniej wspominane i presja wywierana przez
              opiekuna ze mało robisz! a tak naprawde robie ile chce nie musze
              zrobi tyle czy tyle
              czekam na opinie!!!
              • Gość: kghgk Re: Europartner IP: 62.87.160.* 15.02.09, 00:11
                no własnie, najgorsze jest to jak Cię traktuje opiekun. Niby jest miły i próbuje Cię "wspierać" a tak naprawdę chodzi mu tylko o to, żeby było jak najwięcej podpisanych umów, bo co? bo na niego i na wszystkich tych co są u "góry" zarabiasz.. również spotkałam się z przypadkiem, gdzie wypłata nie była tak duża na jaką się liczyło, więc nie jesteś pierwszy/a ani ostatni/a..
                • Gość: aaaa Re: Europartner IP: *.connecta.pl 15.02.09, 16:55
                  Ale zapominacie, że jak nie będziecie podpisywać wielu umów nie
                  będzie kasy i po miesiącu stwierdzicie, jak kilku z waszych
                  przedmówców, że to oszustwo. Opiekun nie jest od głaskania po
                  głowie, bo za to nikt nie zarobi. Może być najgorszym, ale jego cel
                  jest taki sam jak wasz. Czasami trzeba tylko spojrzeć na to z
                  drugiej strony.

Pracowałam dla tej firmy przez kilka dobrych lat. Początki nie są
                  proste i wymagaja nakładów finansowych. Jedno jest pewne. Nie
                  bierzcie pod uwagę wypowiedzi ludzi, którzy nawet nie spróbowali.
                  Ci, którzy chcą czegoś więcej od życie i mają swoje cele, motywacje
                  są w stanie dużo osiągnąć. EP jest jedną z możliwości. Osobiście
                  bardzo ją polecam i mile wspominam :-) Doświadczenie, które zdobyłam
                  w tej firmie i w tej pracy jest nie do ocenienia. Procentuje to dla
                  mnie do dziś. Moi klienci są nadal ze mną w kontakcie. Moi
                  współpracownicy są moimi przyjaciółmi.
                  Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy maja odwagę i siłę na pracę
                  w EP. A także wszystkich klientów i tych potencjalnych również.
                  Wierzę, że traficie w dobre ręce.

• Gość: mcmac Re: Europartner IP: *.dialog.net.pl 24.01.10, 14:37
        fajna praca
    • Gość: aaaa Re: Europartner IP: *.connecta.pl 18.02.09, 15:01

Po pierwsze nie wiem jakie OFE jest teraz na topie w EP, bo jak
      zaznaczyła już mnie tam nie ma.

Natomiast najbardziej bawi mnie w Pańskiej wypowiedzi NIEDOUCZENIE .
      Jak widzę świetnie(!) zna Pan mechanizmy pracy w EP, ale już
      niekoniecznie znaczenie słowa "oszustwo". Nie zawarłam w swoim
      poprzednim poście informacji, że transferując środki klientów nie
      informowałam ich o tym. Istota oszustwa polega na celowym
      wprowadzeniu w błąd, zatajeniu jakiś faktów.

Ale cóż, widocznie mierzy Pan mnie swoją miarą.
    • Gość: aaaa Re: Europartner IP: *.connecta.pl 18.02.09, 16:03
      A wg Pana wszystko koncentruje się na OFE? Eh... szkoda słów
      Widocznie płytka była ta "szczerość" kolegi