Gość: Ooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 09:41 UWAGA !W Wiadomości Oławskich obowiazuje ostra CENZURA!!! zamieszczają tylko to co im pasuje. Główny autocenzor to Trybylski! Takim hipokrytom dać ZASŁUŻONEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość 2 Re: Krzysztof Trybulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:42 To prawda!Potwierdzam!W Wiadomościach Oławskich puszczają tylko to co jest im wygodne.Moich wpisów rownież nie zamieścili bo były im nie na rękę!W Oławie potrzebna jest inna gazeta która byłaby konkurencją dla tej istniejącej bo inaczej poziom magla będzie nadal obowiązywał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 05.09.08, 16:11 Wczoraj pod wieczór "puściłem" dwa posty negatywne dla Sz.Trybulskiego. Zadnego nie opublikowali pomimo, że zostaly napisane trochę humorystycznie.Takiej cenzury to nie bylo nawet w dawnym ZSRR. W takim ukladzie publikowanie na forum gazety pozytywnych postów o panu jest draństwem. To też wzór z ZSRR.Na wszystkich można pluc tylko nie na "świetą krowę".Panie Trybulski Pan Poseł widocznie chodził do dobrych szkół i jest zdolniejszy od pana skoro wystarczylo mu "niewiele szkół" by osiagnąć to i zachowywać sie kulturalnie. Pana wiele szkół nauczylo wyłącznie intryg i nakręcania innych ludzi do plotkowania, plucia na siebie.Gazeta to KRETOWISKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@śt@ Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 05.09.08, 20:48 Rzeczywiście przydała by się konkurencja dla WO, kto to w ogóle kupuje większość stron jest poświęcona sportowi i reklamom, a cena co raz to większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzysztof Trybulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 00:10 zgadzam sie konkurencja potrzebna,bo ta gazeta jest bardzo monotonna,a nagłówki artkułów to czasami gorzej jakby napisał uczeń z zerówki.....to tylko część moich pogladów na temat gazety.Nieznam polityki WO ale jako czytelnik to moje zdanie jest takie by mogło by sie coś ruszyc chociażby prostackie tytuły artykułów pozdrawiam i polecam podniesc cenę....żart....bedziecie miec więcej klientów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 06.09.08, 22:52 Faktycznie no forum WO panuje ostra cenzura.Puszczaja posty potwierdzające poglady wielce wykształconego KATa. Miała być wolność słowa i demokracja jest manipulacaja.Czy tam pracują zawodowi dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olawianiec Re: Krzysztof Trybulski IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 08.09.08, 15:46 Faktycznie moje komentarze nei zostaly pokazane bo nie podobalo mi sie podejscie do artykulu, dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Krzysztof Trybulski IP: 195.68.232.* 09.09.08, 01:06 Szanowni internauci! "Miło mi" usłyszeć i zobaczyć na forum GW inwektywy i obelgi na mój temat. Dlaczego pojawiły się teraz i kto je tworzy, inteligentny internauta od razu się domyśli... Szerzej tego nie będę komentował. Chciałbym tylko przypomnieć, że od początku istnienia nowej wersji elektronicznej "GP-WO" informowaliśmy naszych Czytelników, że wprowadzony wtedy system komentowania artykułów jest moderowany. Podkreślam - system komentowania artykułów, a nie forum internetowe. Przyczyn jest kilka a podstawowa, że niestety nie wszyscy w sieci zachowują się zgodnie z prawem, które jest tu głównym wyznacznikiem akceptowania bądź nie poszczególnych postów. Staramy się też trzymać zasady "ad rem" a nie "ad personam". Niestety, często internauci wolą tę drugą... Zdarzają się też zwykłe chamskie wpisy, obrażające zarówno autorów publikacji bądź całą gazetę. W tym drugim przypadku nie widzimy powodów, by strzelać sobie "samobójcze gole"... Jeśli jednak internauci uważają, że powinniśmy puszczać wszystsko jak leci i bez zastanowienia, to proszę przeczytać poniższy post, który nie ukazał się na naszej stronie, gdyż uznaliśmy, że narusza dobre obyczaje. Osobom o słabszych nerwach radzę tego nie czytać. No i jestem bardzo ciekaw, czy "Gazeta Wyborcza" to puści. Oto ten cytat: "Ty ..y pedale!!!!do ku.. nedzy nie widzisz ze ci kolesie zajmują sie tym profesjonalnie i jezdzą na zamkniętm terenie!!! jestes jakis z..y to sport jak kazdy inny ty ..y gejusie!@!!!! ty lubisz jak cie stary rucha w dupe a oni lubią latac na sprzętach jak mozesz byc tak przy..y pozdroooo jebay debilu!!!!!przemysl to co mówisz i nie wqkó..aj ludzi!!!!PIJ Z H..A CIOTO!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OL Re: Krzysztof Trybulski IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 09.09.08, 18:38 Pan myli pojecia... moj post nie zawieral zadnych obraziwych wyrazow w stosunku do Pana i gazety a jednak nie zostal opublikowany... zabolala prawda to sie ja ocenzurowano... Bardzo cieszy mnie fakt ze w internecie istnieja inne fora na ktorych nie ma Pan mozliwosci usuwac postow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Krzysztof Trybulski IP: 195.68.232.* 10.09.08, 02:29 Nie wiem, o który komentarz chodzi, więc proszę go jeszcze raz wysłać do nas lub opublikować na tym forum... A jeśli tu się już ukazał, to proszę wskazać, o który chodzi. Być mnoże to był tylko jakiś techniczny problem, że nie znalazł się na naszej stronie www.gazeta.olawa.pl Poza tym ma Pani kiepską wiedzę o naszej redakcji, bo jeśli by Pani uważnie śledziła naszą gazetę, to zauważyłaby Pani, że co najmniej od ponad roku wpuszczaniem bądź nie komentarzy na naszą stronę internetową zajmuję się nie ja, tylko zupełnie inna osoba... Ta ostatnia uwaga jest tak trochę na marginesie. Daję ją, gdyż to o czym piszecie dowodzi, że tu wcale nie chodzi o zasadę, tylko by mi dołożyć za ostatni artykuł, mocno niewygodny dla pewnej ważnej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OL Re: Krzysztof Trybulski IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 10.09.08, 14:57 Prosze prosze a skad Pan wie ze ja Pani jestem.... prosze - niewygodny komentarz to byla lektura dla czytelnikow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=231&w=79714472 tylko prosze mi nie pisac ze linkow nie umieszczacie bo inne sie pojawiaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 10.09.08, 21:48 Zasada redaktora polega na tym, że na forum gazetowym mozna pisać niewybredne posty na temat wszystkich za wyjatkiem krytyki, czy tez wypowiedzi polemicznych z redaktorem Trybulskim. Mój eksperyment z forum dowiódł, że niestety ale redakcji nie wolno krytykować. W ten post, ktory Pan zacytowal za bardzo nie wierzę by istniał w rzeczywistości. A prosze zacytować pozostałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 29.09.08, 20:24 Dlaczego KAT nie ustosunkował sie do bardzo rzeczowej wypowiedzi burmistrza odnośnie sensacyjnych artykułów "Afera gruntowa czy polityczna"? Najlepiej pisać głupoty na zamówienie pis a potem rżnąć głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Trybulski Re: Krzysztof Trybulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 23:24 Do ciekawskiego! Odpowiedź znajdziesz w jednym z najbliższych wydań "GP-WO". By była rzeczowa, zwróciłem się do p. burmistrza Października z kilkoma dodatkowymi pytaniami. Otrzymałem odpowiedź, którą najdelikatniej można określić mianem "arogancja władzy". W związku z tym ponowiłem pytania w sposób bardziej formalny, a więc w trybie ustawy o dostępie do informacji publicznej. Złożyłem je w UM 10 października i do dziś czekam na odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 17.10.08, 22:40 człowieku, nie masz jusz gdzie pisać swoich wypocin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z III wymiaru Re: Krzysztof Trybulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 00:44 Maruś, a ty jak szkołę specjalną kończyłeś lub maturę w dwa miechy zrobiłeś to weź się lepiej za czytanie książeczki do nabożeństwa, niż tych postów na forum. A do pisania to sobie weź kredę i zacznij od "Ala ma kota..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 18.10.08, 19:57 Ponieważ logiczne myślenie jest słabą stroną żadnego satysfakcji red.K.T. pozwoliłem sobie na test dot. inteligencji. No i oczywiście jest gol! Wiedziałem, że moje "jusz" podtrzyma dalszą dyskusję i wywoła głupi, pouczający komentarz ! Wynik testu: małostkowość, brak tolerancji dla dyslektyków i prawidłowa spostrzegawcość. Odpowiedz Link Zgłoś
kebabek Re: Krzysztof Trybulski 18.10.08, 22:15 czość :) spostrzegawczość :) nie cość :P - to element testu czy redaktor uczy sieł na błendah? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 27.10.08, 19:39 Beznadziejny facet, tylko plotkuje. Poza tym chyba nic nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Krzysztof Trybulski IP: *.tktelekom.pl 22.11.08, 11:07 Tylko wyrazy współczucia z powodu chamskiego artykułu o zmarłym lekarzu! Gdzie kultura, takt i umiar w przekazywaniiu tego typu informacji? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Krzysztof Trybulski IP: *.ronus.pl 26.11.08, 18:55 kat nie ma ani wstydu ani honoru. Odpowiedz Link Zgłoś