kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 15:09 W tym temacie nie mam nic do napisania :) Chyba, ze tytuł książki Doroty M. zacytuję... Ale kiedy zrobi się jakiś przyjemny off, kto wie :) A skąd taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 17:52 bo mam ochotę na lody czekowiśniowe:) to by było na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 18:16 A - dostałam się na słowiańską :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 21:24 To gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy się spotykać na pocztowej:) chyba, że wybierzesz polonistykę.... radzę wziąć oba indeksy i potem zobaczyć- pewniejsza będziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 21:48 :)) Nie mam pojęcia, co wybiorę :) Właśnie -jak to się robi z tą dziekanką? Powiesz mi? Chyba w biegu, bo przeciez SM są chyba gdzieindziej, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 24.07.05, 22:21 w żadnym biegu, bo na SM większość przepisuję i chcę spróbować załatwić sobie indwidualny tok studiów. a z dziekanką jest tak, że gdzy dostaniesz indeksy, to od razu piszersz podanie o urlop na jednym kierunku, a powód podajesz taki, że jestem na dwóch kierunkach na 1 roku i nie dasz rady.... na filologii zawsze się zgadzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 25.07.05, 09:35 Dziękuję :) A kiedy dostaje się indeksy? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 25.07.05, 10:57 Na uroczystej imatrykulacji jakiś tydzień przed 1 października. Oni to nazywają dniami adaptacyjnymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 25.07.05, 11:01 Wielki dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 25.07.05, 11:04 Bardzo proszę:) i zacznij nowy wątek:) <idzie sprzątać> Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Nic oryginalnego......McDonalds:) 25.07.05, 11:05 Zacznę, kiedy zrobię obiad :) <poszła gotować> Odpowiedz Link Zgłoś