krecik86 24.11.05, 12:12 co o tym myślicie hehe :P? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadu1 Re: zlot fobików 26.11.05, 23:22 To może być cięzka sprawa;) Ja sobie nie wyobrazam sama gdzies podróżować;p No chyba ze spotkania lokalne, ludzi z tego samego miasta;) To juz prędzej;) Chociaz kto wie? W końcu takie spotkanie to fajne ćwiczenie przełamywania się i swoich lęków;p Odpowiedz Link Zgłoś
krecik86 Re: zlot fobików 30.11.05, 10:12 ja sam bym chetnie zobaczyl jak inne fobiki sie zachowuja :P bo jeszcze zadnego nie widzialem, oprocz tego w lustrze albo zdaje mi sie ze nie widzialem :P Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiia Re: zlot fobików 30.11.05, 12:49 wbrew pozorom fobików jest baaardzo wielu i nawet nie zdajemy sobie sprawy, ze są tuż obok nas, bo umieją się tak świetnie kamuflować jak my :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik86 Re: zlot fobików 30.11.05, 13:58 no wlasnie Ja sie tak swietnie kamufluje ze nawet rodzina niewie ze mam fobie Tylko kolega sie chyba domyslil bo jak siedzi w kanjpie to pisze mi "chodz, prawie nic ludzi nie ma" :P Odpowiedz Link Zgłoś