hektorr 04.04.02, 14:17 nie chce sie wypowiadac ze tamten rok ..wiec ruszam na zwiady....ciekawe ktora lodziarnia wygra...(ale to brzmi...:)))... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Najlepsze lody w Ostrowie (a piwo?!) IP: *.pl 06.04.02, 15:01 Ludzie lody to dla małolatów, a jakie piwo teraz pić?! Bo OSTROWSKIEGO nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Najlepsze lody w Ostrowie (a piwo?!) 08.04.02, 17:45 Kuba nie znasz sie nie ma to jak dobre lody dla ochlody..... a piwko swoja droga..warka strong... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Najlepsze lody w Ostrowie (a piwo?!) 29.06.02, 12:04 powtarzam pytanko....... i tylko mi nie mowcie ze nie kupujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek dolce latte IP: *.org 29.06.02, 16:28 przy raszkowskiej, w budce pod pasiastą markizą sprzedają lody w kulkach (oprócz tego desery, lody tęczowe, z automatu itp.) o niebiańskiem smaku DOLCE LATTE. To niebo w gębie. powalił mnie smak. mmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
grel2 Re: dolce latte 29.06.02, 20:36 mój kandydat - róg Kaliskiej i Harcerskiej - niewielka biała budka zawsze mieli świetne lody z automatu , /swoją drogą dawno tam nie kosztowałem lodów , może się trochę zmieniło ? mam nadzieję , że na lepsze/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojczyn85 Re: dolce latte 30.06.02, 20:11 to sa lody od Skawińskiego:) najlepsze od dawna:) P.S. tak BTW to Skawinski syn chodzil ze mna do podstawowki;) Odpowiedz Link Zgłoś