Dodaj do ulubionych

Przedszkola

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:28
Które przedszkole w Ostrowie lub w okolicy polecilibyście dla mojego dziecka?
Obserwuj wątek
    • tiny Re: Przedszkola 06.02.05, 13:53
      jesli szukasz przedszkola o "domowym", "rodzinnym" klimacie, małego itakiego, w
      którym będą uwzględnione np. dietetyczne wskazania dla dziecka (np. dla małego
      wegetarianina) - to PP nr 1 przy prof. Kaliny w Ostrowie. Mój synek poszedł już
      do szkoły, ale drugie dziecko również będzie chodziło do "Plastusia" :)
      (cicha spokojna okolica, duży ogród, kuchnia w sporej mierze opiera się na
      warzywach z własnej hodowli, mój synek poszedł do przedskzola w wieku 2 lat,
      panie nie robiły problemu, że nosi jeszcze pampersy ;)))

Drugim godnym uwagi przedszkolem jest PP nr 11 przy ul. Wolności w Ostrowie -
      duże, nastawione na nowoczesne wychowanie dziecka i nowoczesną edukację. To
      takie "wzorcowe" przedszkole w Ostrowie - niestety, mają kiepskie zaplecze
      podwórkowe...
    • Gość: jola Re: Przedszkola IP: *.adslplus.ch 11.02.05, 15:37
      Koszalka Opalka
      • Gość: fafik Re: Przedszkola IP: *.promax.media.pl 12.04.05, 19:37
        ja polecam żłobek. jest naprawdę świetna opieka i dzieci mogą chodzic do 3,5
        roku zycia.
    • blusia1 Re: Przedszkola 07.05.05, 19:17
      moja corka juz rok chodzi do przedszkola nr9 im. Misia Uszatka. Naprawdę jestem
      bardzo zadowolona, że własnie tam ja zapisałam.
      • Gość: asiek Re: Przedszkola IP: *.ostrow.zigzag.pl / 195.116.207.* 18.08.05, 11:25
        polecam przedszkole Misia Uszatka na Brzechwy. Przemiła atmosfera, dzieci dużo
        wyjeżdżają i występują, duży plac zabaw, ciekawy program edukacyjny. Mój synek
        chodzi do tego przedszkola już drugi rok, początki miał trudne ale Panie
        Przedszkolanki pomogły mu ten etap przetrwać i teraz z radością zostaje w
        przedszkolu. Dodatkowym atutem tego przedszkola są godziny otwarcia do 17.30.,
        znajomi też posyłają tutaj dzieci i też są bardzo zadowoleni.
        • Gość: aga Re: Przedszkola IP: *.promax.media.pl 17.09.05, 20:25
          interesują mnie opinie na temat przedszkola Siustr Salezjanek
          • Gość: prof Re: Przedszkola IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 15:51
            Ty ...siustra!...naucz się trochę pisać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka