Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:28 Które przedszkole w Ostrowie lub w okolicy polecilibyście dla mojego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiny Re: Przedszkola 06.02.05, 13:53 jesli szukasz przedszkola o "domowym", "rodzinnym" klimacie, małego itakiego, w którym będą uwzględnione np. dietetyczne wskazania dla dziecka (np. dla małego wegetarianina) - to PP nr 1 przy prof. Kaliny w Ostrowie. Mój synek poszedł już do szkoły, ale drugie dziecko również będzie chodziło do "Plastusia" :) (cicha spokojna okolica, duży ogród, kuchnia w sporej mierze opiera się na warzywach z własnej hodowli, mój synek poszedł do przedskzola w wieku 2 lat, panie nie robiły problemu, że nosi jeszcze pampersy ;))) Drugim godnym uwagi przedszkolem jest PP nr 11 przy ul. Wolności w Ostrowie - duże, nastawione na nowoczesne wychowanie dziecka i nowoczesną edukację. To takie "wzorcowe" przedszkole w Ostrowie - niestety, mają kiepskie zaplecze podwórkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Przedszkola IP: *.promax.media.pl 12.04.05, 19:37 ja polecam żłobek. jest naprawdę świetna opieka i dzieci mogą chodzic do 3,5 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
blusia1 Re: Przedszkola 07.05.05, 19:17 moja corka juz rok chodzi do przedszkola nr9 im. Misia Uszatka. Naprawdę jestem bardzo zadowolona, że własnie tam ja zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Przedszkola IP: *.ostrow.zigzag.pl / 195.116.207.* 18.08.05, 11:25 polecam przedszkole Misia Uszatka na Brzechwy. Przemiła atmosfera, dzieci dużo wyjeżdżają i występują, duży plac zabaw, ciekawy program edukacyjny. Mój synek chodzi do tego przedszkola już drugi rok, początki miał trudne ale Panie Przedszkolanki pomogły mu ten etap przetrwać i teraz z radością zostaje w przedszkolu. Dodatkowym atutem tego przedszkola są godziny otwarcia do 17.30., znajomi też posyłają tutaj dzieci i też są bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przedszkola IP: *.promax.media.pl 17.09.05, 20:25 interesują mnie opinie na temat przedszkola Siustr Salezjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof Re: Przedszkola IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 15:51 Ty ...siustra!...naucz się trochę pisać! Odpowiedz Link Zgłoś