ramon1977 03.09.02, 18:52 Potrzebuję informacji gdzie w Ostrowie ewentualnie w Kaliszu można zdobyć BEC. Certyfikat z biznesowego angielskiego. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektorr Re: kursy językowe 04.09.02, 11:26 no w sumie ja nie wiem ale idac tropem szkole jezykowych w ostrowie w tym roku mamy istny wysyp....co krok wylania sie nowy punkt , ktory rekalmuje sie na elewacjach kamienic..ja naliczylem takie 4 nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: kursy językowe IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 05.09.02, 09:34 wiem ,że w szkole języków obcych "Studio"prowadzonej przez Andrzeja Czabańskiego w pomieszczeniach na basenie przy III LO można wziąć udział w kursie na certyfikat -nie wiem czy biznesowy też ale kto pyta nie błądzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: kursy językowe IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 11:15 A może ktoś wie, gdzie najlepiej się francuskiego uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: kursy językowe 06.09.02, 11:29 oj aniolek aniolek.......co Ci chodzi po glowie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: kursy językowe IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 12:17 No wiesz co... Chodzi mi o język francuski jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allen Re: kursy językowe IP: *.ostrow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 15:15 zajrzyj na www.studio.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś